РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів (ОНОВЛЕНО. ВІДЕО)

Підсумки грандіозного ділового туру українських виробників будматеріалів містами України
6595 18.12.2017 в 14:58



Дивіться головний сюжет про діловий тур виробників будматеріалів містами України



ПІДСУМКИ ГРАНДІОЗНОГО ДІЛОВОГО ТУРУ ВИРОБНИКІВ БУДМАТЕРІАЛІВ МІСТАМИ УКРАЇНИ


У нас ще й досі популярна ситуація, коли власники українських будинків кладуть вдома вітчизняну керамічну плитку, а потім вихваляються перед знайомими-експертами: «Дивіться, яка краса. Італійська». І ніхто не бачить різниці – її немає. Українські будматеріали нічим не поступаються іноземним аналогам. Єдине, що ми все ще соромимось свого, українського. Давайте боротися з меншовартістю! Українські вироби – якісні, конкурентоздатні та інноваційні.

Щоб це довести, Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів на чолі з Іваном Салієм організувала тур містами України. Бердичів – Вінниця – Одеса – Чорноморськ – Ізмаїл…


Презентація вітчизняних будматеріалів на найвищому рівні: у міських радах, а також на ХІІI муніципальному форумі. Завітаємо до Одеської академії будівництва та архітектури і дізнаємось, як навчають  майбутніх творців українського  житла. А ще екскурсія до знаменитого Бердичівського пивоварного заводу та унікальної виноробні «Колоніст».   




До Вашої уваги огляд різних українських міст, де у кожного свої особливості та традиції  будівництва, де кожне має своє, неповторне, обличчя. 



Бердичів - місто, яке потребує працьовитих рук будівельників


Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Бердичева






Вінниця: шалені темпи будівництва та пошук інвесторів

Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Вінниці







Одеса - оаза для забудовників

Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Одеси








Чорноморськ - Молоде місто з великими перспективами


Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Чорноморська







Ізмаїл - місто зі своїми особливостями будування


Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Ізмаїлу





Захоплива онлайн-трансляція туру. Легко про важливе

Делегація українських виробників будівельних матеріалів вирушила в третій бізнес-тур до Бердичева, Вінниці, Одеси, Ізмаїлу та Чорноморська. Основна мета поїздки - популяризація вітчизняних брендів будівельних матеріалів з метою відродження будівельного комплексу в Україні.

 




Ключові моменти презентацій учасників туру

У осінньому діловому турі містами України виробникам будматеріалів вдалось показати переваги вітчизняного продукту, який є відмінним за якістю, інноваційним за суттю та доступним за ціною.  Загалом у цьому турі було задіяно до тридцяти членів Спілки, серед яких були і ті, які працюють на Півдні України






РЕЗУЛЬТАТИ ТУРУ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ

Всеукраїнський тур, який організувала Спілка виробників будматеріалів, завершився. Кілька важливих результатів:


1. Отримана унікальна інформація про рівень будівництва у різних містах, яка є важливою для планування своєї діяльності на даних територіях;

2. Налагодженні ділові зв’язки з представниками міст, будівельним сектором та експертами у сфері бізнесу;

3. Виробникам будматеріалів вдалось показати переваги вітчизняного продукту, зробивши акцент на дієвому ланцюжку «ціна-якість»;

4. Учасники Спілки налагодили між собою продуктивне спілкування, що сприятиме діловому партнерству та обміну досвідом.


Президент Спілки Іван Салій поділився з Build Portal своїми враженнями від цих насичених днів на Півдні України: «В одних містах нас приймають радо, дарують книжки, самі доповідають, цікавляться, а в інших – апатія. Відчувається, що в деяких містах різні політичні сили представляють адміністрацію та самоврядування, відчувається розрив між райдержадміністрацією та містом, між обласною адміністрацією та міською радою…


Іван Салій, Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів 


Перспективи будівництва Одеси та Одеської області аж до Ізмаїлу дуже великі. За наших політичних обставин – це дубль Криму. В цьому регіоні Спілка шукає підтримку та розуміння.


В Одесі ми ґрунтовно представили свої будматеріали. Подібні виробництва, безумно, там є, але вони не тотожні нашим. Взаємна співпраця дозволить нам знайти нові рішення в цьому місті.


Щодо Одеської академії будівництва та архітектури: домовились, що Спілка ще проведе тут заходи. В першу чергу потрібно навчати педагогів. Треба, щоб до студентів доходили новітні підходи у будівництві.


Одеська академії будівництва та архітектури


З муніципальним форумом виникло непорозуміння. Якщо основа держави, наші об’єднані територіальні громади, збираються в готелі, де їх перебування оплачують іноземні фірми, коли вітчизняному виробнику немає до них підходу, якщо вони обговорюють, як взяти кредит, а не як його повернути, якщо вони шукають гранти, а не шукають правильні технічні рішення чого-небудь, то це свідчить про однобокість такої діяльності. Ми спробували їх доповнити. Вийшло не в повній мірі. Спробуємо знайти підхід в наступному році.


Однак нашим виробникам будматеріалів вдалось плідно попрацювати на виставці, учасники форуму успішно презентували свою рекламну продукцію, обмінялись візитівками.


XIII Український муніципальний форум


В Бердичеві сподобався теплий прийом. Видно, що люблять місто, однак не вистачає грошей на його розвиток. З державними структурами настільки ускладнені стосунки, що є виділені земельні ділянки, але немає будівництва. Головного архітектора в Бердичеві немає три роки. Треба допомагати такому місту.

В Вінниці були недовго, однак вона залишила приємні враження. Місто активно розбудовується, упорядковане, тут дійсно гарні дороги.



Візит до Бердичева та Вінниці


В Чорноморську уже 23 роки працює міським головою Валерій Хмельнюк. Завдяки йому колишній Іллічівськ став найкрасивішим серед міст такого масштабу. Хмельнюк подолав монопольну залежність бюджету від морського порту. Нині його формує близько 30-ти підприємств, які успішно працюють в місті. Мер продемонстрував те, чого не вистачає нашій владі, – підтримку бізнесу. «Кома не там – геть», – так у більшості міст ставляться до підприємців. А в Чорноморську навпаки: тут ніхто не «надуває щік», бізнесменам допомагають та виділяють землю для діяльності. Відтепер наша Спілка на Півдні має намір базуватись в Чорноморську.

 Іван Салій, Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів та Ігор Лубковський, керуючий справами виконкому Чорноморської міськради



Приємне враження справив Ізмаїл. Це далеке місто – Україна. Я там неодноразово бував у різні періоди життя. Був приємно здивований, наскільки гарно упорядкований центр міста, як маслом намальований. Ізмаїл добре управляється, виросла нова генерація мерів, яка працює самостійно. Вони до ста об’єктів ведуть одночасно.


Ізмаїльська районна державна адміністрація


Загалом хочу відзначити, що у цьому турі зібрався молодий колектив, було задіяно до тридцяти членів Спілки, серед яких були і ті, які працюють в даних містах. Синергія спілкування надихне їх на нові проекти, а встановлення ділових контактів – на продуктивну роботу. Відтепер будемо робити тури Україною на базі регіональних виставок.


В цьому році феноменально зростають обсяги будівництва. Активність Спілки полягає в тому, щоб це зростання продовжилось і в наступному році. Ми будуємо на 2,5 млрд євро, Польща – на 48 млрд. євро, а маленька Австрія – на 40. Нам треба в 3-5 разів збільшити обсяг будівництва. Тому ми  закликали і будемо закликати міста України будувати». 








Організатор та ініціатор туру


Іван Салій,
Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів


дивитись презентацію >>>

дізнатись більше про організацію >>>






Василь Лавринюк,
"Валькірія"


дивитись презентацію >>>

дізнатись більше про організацію >>>










Юрій Степанов,
"ЮТМК"


Ольга Соловей,
URE Club













Олена Шевчук,
асоціація "Виробники пінопласту"


дивитись презентацію >>>

дізнатись більше про організацію >>>








Володимир Мельник,
"Сталекс"


















Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal
Текст підготувала: Наталія Антонюк 
Фото та відео: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal

 
 
Интересные новости:
31.10.2017
2618
В рамках Международного ЭкспоФорума "Строительство. Архитектура. Недвижимость" состоялся М...
11.10.2017
3571
6 октября в рамках Международного Экспофорума "Строительство. Архитектура. Недвижимость" состоялись ...
07.11.2017
4099
Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Бердичева...
13.03.2024
1284
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3830
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4315
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...