РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.670 EUR: 42.520
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.670
EUR 40.000 41.000 42.520
USD 39.450 39.830 39.670
EUR 42.280 42.850 42.520
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Футбольні баталії XIII Осіннього Кубку серед будівельників (Фото)

23‒24 вересня у навчально-тренувальному комплексі ФФУ ім. В. Баннікова відбулась серія захопливих футбольних матчів, в рамках XIII Осіннього Кубку серед будівельників
3234 02.10.2017 в 06:08




Кубок будівельників України «Белгіпс-2017»:
якісно будувати ‒ вправно у футбол грати!


«Бажаю усім добре грати, а ще краще ‒ будувати!» ‒ ці слова першого віце-президента Федерації футболу України (ФФУ) Вадима Костюченка під час офіційної церемонії відкриття XIII Кубку будівельників України «Белгіпс-2017» можна вважати девізом унікального Чемпіонату з міні-футболу серед будівельників. Адже провідні будівельні компанії та виробники будматеріалів, які входять до Футбольної асоціації будівельників України (ФАБУ) та беруть участь у Чемпіонаті, працюють задля розвитку галузі та розбудови нашої країни. «Якщо такі спортивні турніри відбуватимуться в усіх галузях економіки, то наша країна буде могутньою та непереможною», ‒ підсумував Вадим Костянтинович.

У тому, що наші будівельники вміють не лише якісно будувати, а й вправно грати у футбол, змогли переконатися учасники та гості XIII Кубка будівельників України «Белгіпс-2017». Захід відбувся 23‒24 вересня у навчально-тренувальному комплексі ФФУ ім. В. Баннікова за ініціативи ФАБУ та підтримки ФФУ, Федерації футзалу, Конфедерації будівельників України (КБУ). Генеральним спонсором матчу втретє виступила компанія «Белгіпс», спонсором ФАБУ ‒ компанія «Сталекс», традиційно генеральну підтримку надала компанія Carrot. Генеральний юридичний спонсор ‒ компанія Dictum. Генеральний медіа-партнер ‒ всеукраїнський інформаційно-аналітичний журнал Prof Build. Також інформаційно захід підтримали Головний будівельний портал України Build Portal та Boryspil magazine. «Смачним» партнером неофіційної частини свята виступила мережа ресторанів «Керама-Мама».

Віце-президент ФАБУ Євген Саханський вкотре подякував спонсорам та партнерам за підтримку, яка є дуже важливою для ФАБУ і завдяки якій стає можливим організовувати унікальний кубок серед будівельників України.

В осінньому кубку взяли участь 24 команди: «СВП Майстер», «Укренергохолдинг», «Майстер-Груп», «Аквілон», «Сталекс», «Будівельний двір», Carrot, КНУБА, «Епіцентр-К3», «Конструктив», ORBI Group, ПБГ «Ковальська», «Метробуд», Servit, Grasser, Seaps, UMG, «Агромат», «Віват-Інвест», «Стандарт-Буд», «ІВК-Україна», «Максималіст», Kronas, Київське вище професійне училище будівництва і дизайну (КВПУБД).

Відкрив осінній кубок будівельників президент ФАБУ Володимир Свірський, привітавши зокрема учасників заходу, делегацію з Литви, а також гостей із Грузії ‒ компанію ORBI Group, команда якої взяла участь у групових іграх.



Два дні поспіль на трьох професійних майданчиках команди змагалися за право вийти до фіналу та отримати один із трьох Кубків «Белгіпс-2017».
У фінальних поєдинках зустрілися гравці «Сталекс»-«Метробуд», «Конструктив»-«Агромат», «Епіцентр К3»-«Сервіт». Після запеклої та напруженої боротьби володарем бронзового кубка стала компанія «Сталекс» з рахунком 4:0, срібного ‒ «Конструктив» (4:2), золотого ‒ «Сервіт» (1:3).
Для вболівальників організатори влаштували конкурси, а юних поціновувачів футболу порадували розвагами й подарунками.



«Родзинкою» заходу стала товариська гра між збірними будівельників України та Литви, що відбулася в рамках підготовки до European Builders Cup-2018. Незважаючи на товариський статус, матч був напруженим та безкомпромісним. Перемога з рахунком 4:2 заслужено дісталася команді суперників, яка показала злагоджену гру, міцний захист та вмілу атаку.
До збірної Литви увійшли гравці таких компаній, як ROTEX, Vilma, Teriva, Prefabeta, ARSlangai, Tinklelis, BalticILP, LHPsmartheating, Alazane та ін.



Як зазначив тренер збірної будівельників Литви Мечислав Козловскі, для їхньої команди гра на осінньому кубку була дебютною.
«На жаль, у нас немає організації, яка б об’єднала всі команди будівельних компаній Литви. Тому ми з радістю відгукнулися на пропозицію українських колег та прийняли запрошення. Ідея турніру серед будівельників ‒ дуже цікава, ми перейматимемо ваш досвід, тож відкриті до тісної співпраці й готуємося до наступних ігор», ‒ сказав Мечислав Козловскі.

Збірну будівельників України представляли такі досвідчені гравці: Петро Дуля, Володимир Свірський, Євген Саханський, Роман Костюк, Андрій Марченко, Юрій Осоковський, Костянтин Демиденко, Дмитро Хоменко, Ігор Савенков, Володимир Пагас, Дмитро Броварський, Олександр Кіктенко, Дмитро Качаєнко, Денис Стоянов, Олександр Зінченко. Тренер команди ‒ Віктор Вершигора.
Президент Федерації України зі стрибків у воду, віце-президент КБУ, засновник компанії «Ліко-Холдінг» Ігор Лисов переконаний, що турнір набуде європейських масштабів. «Спорт не має кордонів, спорт ‒ це велика рушійна сила, завдяки якій про нашу країну знають не лише у Європі, а й в усьому світі», ‒ наголосив Ігор Лисов під час офіційної церемонії відкриття заходу.
Підтримав колегу виконавчий директор КБУ Віталій Грусевич, зазначивши, що рівень турніру щороку зростає, а свято футболу стає масштабнішим і яскравішим. Він побажав учасникам не зупинятися на досягнутому, а постійно рухатися вперед. І бути переможцем не лише на футбольному полі, а й в особистому та професійному житті.

Учасників, спонсорів та партнерів чемпіонату Євген Саханський охрестив колом довіри. Він переконаний, що турнір сприяє налагодженню не лише ділових контактів, а й насамперед довірливих людських стосунків, які є міцним підґрунтям будь-якого формату спілкування.



Дивіться та читайте про інші футбольні баталії серед будівельників:


22 липня

Україна - Білорусь. Дружні футбольні баталії будівельного ринку (фото)

22 липня, на Оболонь-Арена у захопливому футбольному матчі зійшлися збірна будівельників України та Республіки Білорусь




















 





























































Автор: Галина Ромашко, головний редактор журналу Prof Build
Фото: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal


 
 
Интересные новости:
29.09.2017
6116
В сентябре рынок инженерных систем пополнился новым участником, который активно предлагает инновацио...
26.09.2017
16587
Делегация украинских производителей строительных материалов отправилась в третий бизнес-тур в Бердич...
14.09.2017
4003
Конфедерації будівельників України відкрила новий сезон публічних обговорень у форматі 5 o'cloc...
24.04.2024
2689
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
19.04.2024
6424
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...
17.04.2024
3904
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...