РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.472 EUR: 42.183
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.472
EUR 40.000 41.000 42.183
USD 39.500 39.830 39.472
EUR 42.250 42.850 42.183
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Новинки Alpina EXPERT – матеріали для справжніх експертів

Бренд Alpina представляє нові універсальні сухі суміші Alpina EXPERT на основі мінеральних компонентів
1600 29.06.2021 в 08:40


Alpina EXPERT – спеціалізована лінійка від бренду Alpina, матеріали якої розроблені з урахуванням всіх потреб та вимог майстрів. Це широкий асортимент матеріалів для малярів, приватних будівельників, штукатурів, а також професійних майстрів, які щодня виконують ремонтні роботи. Вже більше 7 років на ринку лакофарбових матеріалів України продукти лінійки Alpina EXPERT показують свої властивості тільки з найкращого боку та щоразу доводять майстрам свою надійність та якість.

Асортимент лінійки включає в себе фарби, ґрунтовки, штукатурки для різних сфер застосування, як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Випробувані на практиці рецептури матеріалів лінійки гарантують високу надійність та легке використання матеріалів.

Бренд Alpina представляє новинки в продуктовій лінійці - універсальні сухі суміші Alpina EXPERT на основі мінеральних компонентів. Вони не тільки підходять для основних робіт оздоблення внутрішніх та зовнішніх стін будівель, а й дають можливість якісно й за доступною ціною вирішити ряд питань з облаштування внутрішніх приміщень, наприклад облицювання плиткою.

Новинки Alpina EXPERT:

  • Фінішна мінеральна штукатурка Alpina EXPERT Mineralputz для зовнішніх і внутрішніх робіт. Склад підходить для фінішного декоративного оздоблення теплоізоляційних систем, бетону і старих мінеральних штукатурок із хорошою здатністю до навантажень. Суміш створена на основі високоякісного цементу, тому вона має виразний білий колір, а у якості в’яжучого до складу додано фіброволокна, які перешкоджають появі тріщин після висихання на поверхні.
  • Мінеральний клей для теплоізоляційних плит Alpina EXPERT Klebermörtel. Суміш підходить для кріплення плит пінополістиролу або мінеральної вати в системах зовнішнього утеплення будівель Alpina EXPERT.
  • Клеюча та армувальна суміш для плит теплоізоляції Alpina EXPERT Klebe- und Armierungsmörtel. Ця суміш вдосконалена завдяки включенню волокон, які дозволяють використовувати клей не тільки для кріплення теплоізоляційних плит до фасаду, але і для армування теплоізоляції із зовнішнього боку. Атмосферостійкість, водонепроникність і гідрофобність мінеральної суміші вдало поєднується з відмінною паропроникністю, що дозволяє застосовувати її у теплоізоляційних системах як на основі пінополістиролу, так мінеральної вати.
  • Цементно-вапняна суміш Alpina EXPERT Kalkzementputz Universal – матеріал, спеціально розроблений для вирівнювання поверхонь і підготовки основи під подальше нанесення фарби або фінішної штукатурки при зовнішніх та внутрішніх роботах.  
  • Мінеральний клей для керамічної плитки Alpina EXPERT Keramik Kleber підсилений модифікованими полімерами, тому вирізняється такими характеристиками, як водо- та морозостійкість, а також зручністю та легкістю в застосуванні.


Головні вимоги, які висувають майстри до матеріалів для внутрішнього та зовнішнього оздоблення – це простота застосування, надійність та тривалий термін служби, а також відповідність запланованим навантаженням і умовам використання. Ключові характеристики усіх продуктів професіональної лінійки Alpina EXPERT завжди чітко відповідають саме цим вимогам, адже найголовніше – зручність роботи для майстра та відмінний результат, що задовольнить замовника.

Саме тому бренд Alpina рекомендує використовувати для ремонтних робіт продукцію, властивості та рецептура яких підібрана технологами компанії і перевірена експертами та майстрами на практиці.

 

Контакти прес-центру:
Інна Денисюк
Фахівець з маркетингових комунікацій
Тел.: + 38 044 379 06 91,
Моб.: +38 067 403 79 87
E-mail: inna.denysiuk@caparol.ua
04112, Україна, м. Київ, вул. О.Теліги, 6, корпус 8.
Бізнес-центр «Форум Вест Сайд»
www.alpina.ua   

 

Джерело: Alpina
Інформацію опубліковано на правах реклами 

 
 
Интересные новости:
11.06.2021
2534
На телевізійних каналах та у мережі інтернет триває усеукраїнська рекламна кампанія, яка охоплює ком...
03.06.2021
3300
Конфедерація будівельників України спільно з Українським клубом нерухомості направила відкритий лист...
01.06.2021
3762
На сьогоднішній день здійснювати діяльність у сфері будівництва можуть лише ті, хто отримав ліцензію...
25.04.2024
785
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...
01.04.2024
3252
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
4019
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...