РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.670 EUR: 42.520
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.670
EUR 40.000 41.000 42.520
USD 39.450 39.830 39.670
EUR 42.280 42.850 42.520
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Новий завод TM Penoboard у Тернополі

В Тернополі відкривають завод TM Penoboard
4613 01.04.2019 в 08:10


TM Penoboard у Тернополі 

ТОВ «Еліт Пласт» – провідний виробник екструдованого пінополістиролу на території України, що дотримується європейських стандартів. Компанія давно закріпила свої позиції на європейському ринку будівельних матеріалів, тому прийшов час розширювати потужності. Восени, в Тернополі розпочато будівництво нового заводу TM PENOBOARD.

Детально про будівництво, відкриття заводу та нововведення розповів генеральний директор компанії «Еліт Пласт» Ділавер Юксель.
 - Розкажіть, будь ласка, про досягнення компанії цього року?
 - 2018 рік був дуже насиченим та доленосним для нас. Перш за все – початок будівництва нового заводу у м. Тернопіль, який стане ще одним сучасним високотехнологічним підприємством у нашій країні. 

Ми взяли участь у декількох конференціях, рисвячених енергоефективному будівництву, стали головним спонсором великого Smart Build Forum. Влітку відбувся традиційний з’їзд дилерів TM PENOBOARD, щоб ознайомити учасників з новинками, обмінятися думками та обговорити подальшу спільну діяльність та співробітництво. Одним з недавніх заходів був з’їзд-семінар представників мереж будівельних магазинів «Епіцентр» та «Нова лінія».

Всі зв’язки зі співробітництва, які ми напрацьовували до сьогодні, дійсні, ми продовжуємо розповсюджувати товар по Україні та у країни ближнього зарубіжжя.
Ми завжди готові на будь-які контакти з нашими клієнтами, споживачами та партнерами. Компанія з однаковою повагою приділяє час крупному споживачеві і дрібному забудовнику, із задоволенням беремо участь на міжнародних виставках і, в свою чергу, готові провести екскурсію на підприємстві кожному, хто цікавиться. 
 - Як з’явилась ідея будівництва нового заводу у Тернополі? Яким буде нове
виробництво TM PENOBOARD? 
 - Новий завод TM PENOBOARD будується на місці виробництва іншого заводу, який був виставлений на продаж і наша компанія стала його власником. Це велика територія, планується додатково будувати приміщення і загальний простір буде дорівнювати 20 000 м2. В подальшому окрім лінії виробництва екструдованого пінополістиролу, там буде знаходитися логістичний центр TM PENOBOARD.
 - Чому Ви обрали саме Тернопіль?

 - Це дуже вигідне розташування. По-перше, не буде необхідності витрачати час та кошти на транспортування матеріалу до Західної України та Європи саме з Херсону, хоча потужності виробництва дозволяють забезпечити поставки і в Україну, і в Європу. Завод у м. Тернопіль знаходиться ближче до таких країн, як: Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, Молдова, що значно спрощує завдання транспортування. До того ж, наявність великої кількості кваліфікованих кадрів у місті – ще одна перевага на користь Тернополя. Ми готові  забезпечити новими високооплачуваними місцями майбутніх фахівців.
 - Коли очікується запуск нового виробництва TM PENOBOARD у Тернополі?
 - В наступному 2019 році, приблизно в січні або лютому новий завод вже почне працювати.
 - Чи планується розширення асортименту продукції?
 - Так, до асортименту продуктів від торгової марки PENOBOARD додаємо ряд будівельної продукції: гіпс, білий цемент, мінеральна вата (скловата, кам’яна вата). Гіпс буде випускатися під брендом PENOGIPS. Це буде шпаклювальний та фінішний гіпс. Скловата та кам’яна вата будуть виходити під брендом PENOWOOL. 
 - Які можливості для України надасть відкриття нового заводу?
 - Будівництво нового підприємства – це інвестиція не тільки в виробництво. Це інвестиція в українську економіку та в майбутнє. За рахунок теплоізоляції Україна зможе заощадити до 5 млрд доларів в рік, що призведе до зниження витрат на енергоресурси. Нове обладнання дозволить нам конкурувати насамперед з європейськими виробниками.

Виробництво будматеріалів може і повинно стати одним з локомотивів економічного зростання країни. 

Екструдований пінополістирол – конкурентоспроможний матеріал, який здатний і далі просуватися на європейський ринок будівельних матеріалів.
Джерело: penoboard.com
Інформацію розміщено на правах реклами
 
 
Интересные новости:
29.03.2019
2856
У популярної плитки з'явився новий колір...
28.03.2019
2586
Що цікавого можна прочитати в новому номері журналу TM Penoboard...
25.04.2024
832
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...
01.04.2024
3256
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
4023
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...