РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.670 EUR: 42.520
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.670
EUR 40.000 41.000 42.520
USD 39.450 39.830 39.670
EUR 42.280 42.850 42.520
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Лібер Україна - надійний партнер у виборі будівельних матеріалів

Якість продукції, системність підбору і індивідуальний підхід - це основні принципи роботи підприємства
1478 14.05.2019 в 09:59




Будматеріали від Лібер



Якість продукції, системність підбору і індивідуальний підхід - це основні принципи нашого підприємства.

Якість продукції, яку ми реалізуємо, вже роками і практикою перевірено на об'єктах будівництва України. З 2012 року наші матеріали успішно використовувалися великими Забудовниками і Генпідрядниками на українських об'єктах різного призначення (приватне, житлове, індивідуальне будівництво). Асортимент продукції орієнтований на європейську якість і сучасні технології, завдяки чому є можливість вирішити проблеми і на складних об'єктах, і в несприятливих умовах. Вся продукція має як європейську сертифікацію якості, так і сертифікована відповідно до українського законодавства.

Системний підбір - це не тільки точкове забезпечення Вашого будівництва одним матеріалом, а повна комплектація конкретної ділянки об'єкта усіма необхідними будівельними матеріалами. Наприклад, якщо необхідно облаштувати плоску покрівлю, то ми зможемо не тільки продати ПВХ-мембрану, а системно підберемо весь «пиріг», починаючи від підготовки основи, закінчуючи притискною планкою для фінішного етапу. Наша здатність широко дивитися на поставлене завдання дає можливість заощадити час, гроші і нерви нашого клієнта.

Індивідуальний підхід - у всіх різні завдання: хтось хоче економічно вигідний варіант, хтось не може визначитися у виборі матеріалів, декому необхідно зробити креслення з розрізом, хтось мріє про нестандартне технічне рішення - ми враховуємо всі Ваші побажання і на основі цього робимо пропозицію.

Наші партнери є провідними європейськими виробниками матеріалів для систем гідроізоляції, покрівель (плоскі, експлуатовані, енергозберігаючі), полімерних підлог, водостічних систем та багато чого іншого. Безперебійні поставки від прямих виробників дозволяють нам пропонувати більш вигідні і нестандартні рішення для наших клієнтів.
Наші матеріали застосовувались на таких об’єктах України: ЖК Смарт Плаза Оболонь, ЖК RYBALSKY, ЖК Новопечерські Липки, ЖК Файна Таун, ЖК Bristol Comfort House, ЖК Обухівська, ЖК MIRAX, ЖК Бульвар Фонтанів, ЖК Каховская, ЖК Місто Квітів, а також на багатьох інших об’єктах.

Лібер Україна надає:

• Тільки якісні матеріали, які вже багато років застосовуються в будівництві як в Україні, так і в Європі.

• Широкий асортимент продукції, який дозволить нам підібрати ідеальне рішення саме для Вашого об'єкту - як в ціновому діапазоні, так і в технічній задачі.

• Доставка матеріалів на об'єкт в узгоджені терміни для невпинного процесу Вашого будівництва.

• Технічний супровід: виїжджаємо на об'єкт, робимо реальний прорахунок необхідного матеріалу, за запитом готуємо креслення (типові вузли) для ваших проектантів.

• Професіоналізм і компетентність наших співробітників, які допоможуть вирішити будь-які питання, пов'язані з підбором, придбанням і застосуванням будівельних матеріалів на конкретному об'єкті.

Ми цінуємо кожного клієнта і готові завжди докласти максимум зусиль для вирішення його потреб в області вибору матеріалів

Джерело: liber.com.ua 
Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
14.05.2019
1040
В історичному центрі Брюсселя запроектовано новий штаб Найвищої Ради аудіовізуальної Валлонії, при п...
27.02.2024
1608
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2450
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001