РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.670 EUR: 42.520
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.670
EUR 40.000 41.000 42.520
USD 39.450 39.830 39.670
EUR 42.280 42.850 42.520
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Ліфти Міцуї. Сучасні рішення від відомого бренду (ФОТО, ВІДЕО)

Огляд ліфтів Міцуї, які зарекомендували себе надійністю в роботі і комфортом в експлуатації в новобудовах України
4449 16.03.2018 в 09:19






Ліфти Міцуї в Україні



Ліфти Міцуї впевнено увійшли в новобудови по всій Україні. Вони зарекомендували себе надійністю в роботі і комфортом в експлуатації.

Як приклад, спостерігаємо за плавним та безшумним рухом дверей ліфта, який забезпечує привід  відкривання дверей з частотним регулюванням швидкості, розробки фірми Панасонік. Такі приводи з успіхом працюють як на ліфтах Міцуї , так і на ліфтах Міцубісі.




Ознайомлюючись з облаштуванням кабін ліфтів Міцуї треба звернути увагу на можливість виготовлення кабін ліфтів висотою  два метри сорок сантиметрів при стандартних вимогах два метри десять сантиметрів та два метри двадцять сантиметрів. До речі, підвищена висота кабіни не впливає на загальну ціну ліфта. Така висота надає відчуття особливого комфорту.

Для  оздоблення кабін ліфтів преміум класу пропонується нержавіюча сталь різної структуризації та кольорів – від класики до кольорів під мідь, бронзу, срібло та золото. Крім того, можливо застосування композитних матеріалів та дзеркальної сталі.




Для ліфтів економ класу пропонується великий вибір кольорів та відтінків для фарбування панелей купе кабіни. Також пропонуються композитні матеріали під деревину з елементами нержавіючої сталі.






Заслуговують особливої уваги дзеркала в ліфтах Міцуї , які виготовляються із спеціально шліфованої нержавіючої сталі. Такі дзеркала дають можливість встановлювати їх на всю висоту кабіни в будь-якому місці без застережень на пошкодження.

Як ніколи, сьогодні актуальне  питання енергозберігаючих технологій. Без редукторні лебідки, які застосовуються в ліфтах Міцуї окрім плавності руху та безшумної роботи, дають можливість  значно знизити  енергоспоживання, а встановлення пристроїв рекуперації  ще й отримати  додатковий енергоресурс.




Сучасні мікропроцесорні станції управління забезпечують повний контроль за роботою ліфтів. При цьому в ліфтах  Міцуї успішно застосовується дистанційний контроль роботи, що суттєво підвищує надійність  та безпечність ліфтів.

Із виходом на будівельний ринок України ліфтів Міцуї – відбулися якісні зміни до кращого.


Текст: Міцуї Технолоджіс
Відео та фото: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal
Інформацію опубліковано на правах реклами



Похожие статьи:
24.07.2023
1587
Почему стоит установить видеонаблюдение на строительных объектах и какие есть решения для обесп...
0001