РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Будівельна еліта, яка допомагає захищати Україну (ОНОВЛЕНО 6.09.2023)

Український бізнес допомагає ЗСУ та силам Територіальної Оборони захищати Україну від російського окупанта
190416 06.09.2023 в 06:40



Український бізнес
на варті країни


Друзі, Україна зараз єдина, у всіх спільна мета. Не дозволяйте сварити нас між  собою. Український бізнес робить все, що можливо. Українська будівельна еліта з нами, вона не втекла з вашими грошима. Хтось допомагає грошима, хтось взяв зброю та захищає Україну, хтось зміцнює захист. Не всі можуть зараз ділитися тим, що роблять, але ми разом.





06.09.2023

Український виробник теплоізоляційних і гідроізоляційних матеріалів компанія SWEETONDALE не лише розуміє важливість всесторонньої підримки, але й діє на практиці, забезпечуючи штурмові бригади автомобілями, закуповуючи  тепловізори, рації та прилади нічного бачення для підвищення ефективності воїнів, а також надаючи генератори, портативні зарядні станції, каремати, одяг та тактичні рюкзаки, допомагаючи створити належні умови для військових під час виконання завдань.

Воїни окремого фронту, що самовіддано рятують людські життя – це парамедики. Кожен день вони транспортують поранених із зони бойових дій, проводять реанімацію та складні операції в умовах неймовірної напруги. А також, що не менш важливо, вони надають невідкладну допомогу мирним жителям прифронтових районів, які відчувають загрозу через постійні обстріли.

Допомагаючи цим незламним героям, компанія SWEETONDALE цього року придбала та оснастила три автомобілі швидкої допомоги, а також броньований автомобіль для евакуації поранених. Кожна з цих машин обладнана необхідним устаткуванням для надання невідкладної медичної допомоги.

Спільною метою для керівництва і працівників компанії SWEETONDALE є активна підтримка Збройних Сил України, тих хто ризикуючи своїм життям кожного дня виборює свободу і незалежність України. Разом до перемоги!






29.08.2023

Український виробник теплоізоляційних і гідроізоляційних матеріалів SWEETONDALE продовжує оперативно відповідати на потреби ЗСУ та допомагати закривати найактуальніші запити, які надходять із зони бойових дій.

Як повідомили у компанії, другий автомобіль, що було закуплено нещодавно, вже пройшов техогляд, ремонт та успішно переданий в експлуатацію ЗСУ. Його наявність сприятиме підвищенню мобільності та ефективності, забезпечуючи ЗСУ ще одним надійним засобом транспорту для виконання їх завдань.

"Наша спільна мета - підтримати Збройні Сили України у захисті суверенітету та територіальної цілісності країни. Ми глибоко пишаємося можливістю допомагати тим, хто ризикує своїм життям на передовій, і будемо продовжувати забезпечувати їх підтримкою", - повідомили у компанії.




15.02.2023

Колектив Холдингової компанії «Київміськбуд» передав мешканцям деокупованих територій сходу гуманітарну допомогу. Серед найбільш необхідних речей – медикаменти, продукти харчування, теплий одяг. 

Таку допомогу працівники компанії організовують вже не вперше. Адже кожен розуміє, що підтримка одне одного вкрай важлива. Нещодавно колектив передав військовим частинам Збройних сил України 6 броньованих автівок.






07.02.2023

Група «Метінвест» передала нацгвардійцям чергову партію бронежилетів. Три тисячі одиниць амуніції захищатимуть бійців підрозділів Національної гвардії України (НГУ) на запорізькому напрямку. Про це йдеться у повідомленні Metinvest. Media.

Бронежилети сертифіковані, мають клас захисту 4+, витримують влучання калібрів 5,45 та 7,62.

«Коли особовий склад захищений, то він набагато краще виконує завдання щодо захисту нашої країни. Ця броня піде до нещодавно сформованих підрозділів, які надалі будуть звільняти нашу країну до кордонів 1991 року», – зазначив командир запорізької бригади НГУ Андрій Бєляєв.






22.12.2022

SSAB та її дочірня компанія Ruukki Construction вирішили надати благочинну допомогу у вигляді покрівельних матералів виробництва Ruukki для відновлення будинків в Україні, пошкоджених внаслідок російської агресії.  Дана благочинна програма буде реалізована через благодійну компанію OperationAid. Покрівельні матеріали будуть виготовлені зі сталі сталі SSAB на заводі компанії Ruukki в с.Копилів Макарівського району.  Покрівельний комплект включатиме профіль, планки та кріплення для відновлення пошкоджених дахів 85 будинків, або сотень дахів меньшої площі.

OperationAid — благодійна організація, яка допомагає Україні. Організація зосереджується на виявленні найактуальніших потреб, залученні коштів та організації закупівлі, доставці в Україну гуманітарної допомоги та медичного обладнання.

Ruukki в Україні налічує 72 співробітника і з початку війни корпорація всіляко підтримує своїх працівників та допомагає фінансово. БЕЗПЕКА персоналу є найважливішим пріоритетом і вся діяльність компанії підпорядкована цьому. Завдяки підтримці зі сторони корпорації Ruukki Україна відновила як роботу заводу в с.Копилів, так і роботу компанії в цілому з травня 2022. Робота ведеться обмеженим графіком кілька днів на тиждень в залежності від завантаження ліній та наявності електрики.






6.12.2022

Чотири машини з продуктами, ліками, гігієнічними засобами та теплими речами доправили волонтери у звільнений Ізюм і навколишні села.

Київміськбудівці зібрали і передали на Харківщину гуманітарну допомогу. Крупи, макарони, масло, тушонку, сіль, цукор, горіхи, солодощі дітям, теплі кофти, носки, шапки, ліки – кожний приносив, що міг, все зібране зі щирою підтримкою і вірою у перемогу.

"Завантажені "під зав’язку" машини повезли на Харківщину вантаж нашого тепла, українці – незламні і єдині" - додали у компанії.




22.11.2022

Українські підприємства продовжують передавати пічки військовим. Оператор газосховищ України («Укртрансгаз») виготовив зі сталі «Метінвесту» 350 різних видів пічок, а оператор вантажних перевезень «Лемтранс» уже передав на потреби армії 32 буржуйки.

Наразі з металу «Метінвест-СМЦ» на сервісних підприємствах «Укртрансгазу» виготовлено 350 різних видів планшетних і турбопічок, а також буржуйок. Чергову партію доставили на Луганщину. 30 пічок-буржуйок отримали військові зі 119-го батальйону 111-ї окремої бригади територіальної оборони України з Луганської області.

Це відправлення – не останнє у 2022 році. Наразі «Укртрансгаз» пришвидшує виробництво пічок, щоб допомогти максимальній кількості військових підрозділів, які звертаються за підтримкою. Загалом заплановано виготовити приблизно 5 тис. різних виробів із металу «Метінвест-СМЦ» для потреб захисників.

Компанія «Лемтранс», як повідомляється на сайті підприємства, вже передала на потреби армії 32 буржуйки. Нещодавно на передову відправили чергову партію з 10 пічок.





18.11.2022

Металоторговельна компанія «Метінвест-СМЦ» передала чергову партію з 1,4 тис. бронепластин для захисників на Сумської області. Про це йдеться у прес-релізі компанії на сторінці у Facebook.

«Завжди готові допомагати захисникам України, що наближають нашу перемогу! Чергова партія бронепластин відправилась для допомоги захиснкам, а також комунальним та медичним службам, що забезпечують життєдіяльність громад Сумщини», – зазначає «Метінвест-СМЦ».

За словами голови Сумської обласної адміністрації Дмитра Живицького, з наданих бронепластин виготовлять 700 бронежилетів.

«Дякую «Метінвест-СМЦ» за надання такої необхідної допомоги нашим захисникам та працівникам, які забезпечують життєдіяльність громад Сумщини. Робимо все для перемоги України!» – прокоментував він.

Бронежилети надають на безоплатній основі. Запити на отримання бронепластин надсилати за електронною адресою: smc@metinvestholding.com





15.11.2022

Металургійний комбінат «Запоріжсталь» профінансував виготовлення понад 1000 комплектів теплих зимових одностроїв для українських війскових. Про це йдеться на сторінці підприємства у Facebook.

До комплекту входять куртка, утеплена синтепоном і флісом, кітель та дві пари штанів. Форма розрахована на температуру до -20 градусів за Цельсієм.

За словами Олега Астаф’єва, директора з охорони праці та промислової безпеки ПАТ «Запоріжсталь», днями запорізькі металурги передали першу партію цієї допомоги – близько 200 комплектів. Їх уже відправили бійцям Запорізької окремої бригади територіальної оборони.

Військові відзначають, що цей одяг вироблений якісно і повністю відповідає стандартам – не пропускає вологу та надійно захищає від вітру.



22.09.2022

Метінвест-СМЦ в партнерстві з Львівським Оборонним Кластером створити та передати на фронт 80 тисяч бронежилетів.

"Метінвест-СМЦ чудово знається на сталі. Тож для нас цілком очевидною була наша роль у протистоянні ворогам: у межах мілітарної ініціативи ми взялися надавати метал. Спочатку для оборонних споруд та укріплень, а згодом почали постачати бронесталь виробникам захисної амуніції. Наразі Львівський Оборонний Кластер безплатно отримав від Метінвест-СМЦ понад 500 тонн сталевих листів. Цей матеріал уже захищає наших військових на передовій. Це наш внесок у перемогу України", – зазначив генеральний директор Метінвест-СМЦ.



11.08.2022

Комбінат «Запоріжсталь» передав гвардійцям Херсонської та Миколаївської областей 1000 бронежилетів високого класу захисту.

Про це повідомляє пресслужба Національної гвардії України (НГУ).

«Сьогодні (10,08) ми передаємо чергову партію бронежилетів для особового складу військових частин Національної гвардії України Херсонщини та Миколаївщини. Захистом будуть забезпечені ще 1000 військовослужбовців», – розповів гендиректор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко.

Як повідомлялося, командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський передав для потреб підрозділів НГУ, які виконують бойові завдання на Донбасі у взаємодії з підрозділами ЗСУ, нові квадрокоптери.




21.07.2022

Група «Метінвест» передала 400 бронежилетів бійцям Збройних Сил України (ЗСУ), які служать у Полтавській області. Ця амуніція – повністю вітчизняного виробництва: пластини виготовлені на заводах «Метінвесту», мають надійний захист, а плитоноски також пошиті в Україні. 

«Одним з головних напрямів роботи волонтерських штабів «Метінвесту» є допомога українським захисникам. Зокрема, комбінат «Запоріжсталь» забезпечує своїх працівників, мобілізованих до ЗСУ, бронежилетами та касками. Також їх одержують бійці Нацгвардії, які захищають країну на передовій. Надання захисної амуніції не припиняється», – йдеться в повідомленні компанії.

«Метінвест» виготовляє пластини до бронежилетів із власної сталі. Вироби забезпечують необхідний рівень балістичної стійкості: результати відстрілів показали, що калібри 5,45 та 7,62 сталеві пластини не пробивають. Також ці пластини можна застосувати для підвищення кулестійкості окремих елементів автотранспорту та спеціальної техніки.



8.07.2022

Для потреб Збройних сил України придбано мобільне надсучасне медичне обладнання на більш як 10 млн грн. Закуплене устаткування дає змогу діагностувати та оперувати поранених українських захисників в безпосередній близькості до лінії зіткнення. 

Про це повідомив Артем Кодецький, координатор напрямку програм ЗСУ благодійного фонду громадської солідарності УНІТА

Він зазначив, що насамперед мова йде про: 

  • портативні ультразвукові діагностичні системи Versana Active виробництва компанії General Electric Healthcare (США) із передовими технологіями обробки зображень та функціями стаціонарних УЗД-апаратів високого класу, 
  • мобільні операційні цифрові рентген-апарати Carmex 9R RTP виробництва компанії Italray S.r.l. (Італія), що дають змогу проводити терапію та операційні втручання під рентгенівським контролем. Крім того, ці апарати можна використовувати з діагностичною метою для пошуку сторонніх елементів у тілі людини (куль, уламків, осколків тощо). Також таке обладнання є унікальним для проведення неінвазивних досліджень пошкоджень скелета, внутрішніх органів, судин, тощо. 

БФ УНІТА вже передав по 2 системи Versana Active та Carmex 9R RTP, близько 1000 наборів для катетеризації центральних вен за методом Сельдингера виробництва компанії B.Braun (Німеччина) та інші медичні витратні матеріали та обладнання.

«Фонд УНІТА ретельно вивчає потреби Збройних сил України в сучасному медичному обладнанні, що здатне врятувати тисячі життів наших воїнів. Робота не переривається ні на годину: обробляємо запити наших військових, паралельно аналізуємо специфікацію необхідного обладнання, цінову кон’юнктуру, а також звітуємо перед нашими партнерами про витрачені кошти. Системна робота триває», - сказав координатор напрямку програм ЗСУ благодійного фонду громадської солідарності УНІТА

24.06.2022

Генеральним директором компанії «Цеппелін Україна» Баходиром Шавкетовим та співробітниками компанії, через Київську міську адміністрацію, передали в черговий раз декілька автомобілів для ЗСУ!!!

А саме - 2 Ford Transit Custom та 1 автомобіль VW Caddy. Бажаємо сили нашим бійцям!!! Разом до перемоги! Героя Слава! Все буде Україна!


23.06.2022

З початком війни металурги компанії "Метінвест" освоїли техніку виробництва бронепластин. До Збройних сил України передали вже понад 20 тис. таких пластин: днями чергову партію захисного спорядження у вигляді бронежилетів та касок отримали запорізькі військовослужбовці. На черзі – Донеччина: підрозділи, які дислокуються біля Авдіївки.

"Захисна амуніція призначена для наших воїнів, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення з ворогом. Ми розуміємо, що кожна одиниця захисту – це врятоване життя військового. А врятований військовий – це сотні врятованих життів цивільних. Тому ми робимо все необхідне, щоб забезпечувати наших воїнів захисною амуніцією. Цього тижня ми передавали бронежилети та каски військовим у Дніпропетровській області. Також домовилися про постачання амуніції з керівниками військових частин, які базуються в Авдіївці, – зараз вони формують свої потреби. Ми робитимемо все, що від нас залежить, щоб захистити наші міста", – розповів генеральний директор компанії "Метінвест" Олександр Мироненко.

Військові зазначають: потреба в бронежилетах і касках є завжди, тому допомога від "Метінвесту" надзвичайно актуальна. Тим паче, що якість амуніції дуже висока, вона комфортна в користуванні.

"Від усіх військовослужбовців хотів би подякувати компанії "Метінвест" за підтримку боєготовності підрозділів Національної гвардії України. З початку повномасштабної воєнної агресії наша частина отримала від Запоріжсталі 1050 касок та 1800 бронежилетів. Уся ця амуніція зараз забезпечує захист бійців НГУ, які перебувають на передових позиціях оборони нашої Батьківщини", – зазначив полковник Національної гвардії України Андрій Бєляєв.

16.06.2022

Військовослужбовці Національної гвардії України отримали чергову партію нових бронежилетів та касок. Передала засоби захисту компанія "Метінвест". Військовослужбовці кажуть: це дійсно та амуніція, що рятує життя та здоров’я захисників як від ворожих куль, так і від уламків снарядів.

"На своєму прикладі можу сказати: плита і бронежилет рятують життя військовослужбовцям. Так що наш полк надзвичайно вдячний компанії "Метінвест" за цю якісну амуніцію", – сказав військовослужбовець Національної гвардії України.

Чергова партія допомоги налічує 100 шоломів і 100 бронежилетів. Плити у бронежилетах вироблені на підприємствах "Метвінвест".

"Ми черговий раз передаємо захисну амуніцію нашим військовим і впевнені, що вона збереже життя нашим військовим на передовій. Віримо у наші Збройні сили, продовжуємо допомагати й наближаємо мир на нашій землі", – зазначив директор із закупівель комбінату "Запоріжсталь" Євген Авджи.

Як відомо, наприкінці травня "Метінвест" передала військовій частині НГУ 1000 одиниць засобів захисту, а раніше надала Сухопутним військам ЗСУ понад 60 дронів і 50 комплектів приладів нічного бачення та спецкасок загальною вартістю 10 млн грн. Крім того, компанія закупила та передала 1000 комплектів амуніції спецпризначення Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України.


10.06.2022

В ГУР отримали партію у сто двадцять сучасних квадрокоптерів. Літальні пристрої передала компанія "Метінвест". Це вже третя поставка: всього компанія передала українським бійцям дронів на понад 500 тисяч доларів.

Частина моделей, яку отримали розвідники, оснащена тепловізорами з дальністю польоту до 30 км, частина – простіші, радіусом до 15 км. Головне завдання дрона – виявлення диверсійно-розвідувальних груп, які рухаються у бік наших воїнів. Коштує такий – як новий легковик бізнес-класу, і вже зовсім скоро всі вони будуть на передовій.

"Затягувати і утримувати з якоюсь бюрократичною метою ніхто цю партію не буде, логістичні маршрути відпрацьовані. Але "Метінвест" не просто виділив кошти, а й взяв на себе питання організації, логістики, пошуку, постачання. Це великий шмат роботи, який полегшує завдання для Збройних сил і для української розвідки", – пояснює Андрій Юсов, представник пресслужби Головного управління розвідки МОУ.

Через напад Росії дрони, а особливо великими партіями, стали дефіцитом навіть у світі. Шукати їх почали ще два місяці тому, розповідають у "Метінвест". А щойно ті через океан дісталися України, їх одразу доправили до наших вояків.


8.06.2022

Група Метінвест передала чергову партію з майже 2-х тисяч комплектів касок і бронежилетів для працівників, які служать у лавах ЗСУ та тероборони і захищають країну від агресії РФ. 

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як відомо, компанія Метінвест усіляко підтримує Збройні сили України та територіальну оборону з перших днів війни. Компанія передала українським сухопутним військам понад 60 дронів і 50 комплектів приладів нічного бачення та спецкасок загальною вартістю 10 млн грн.

Також Група надала Головному управлінню розвідки МОУ 1000 спецкомплектів сучасного оснащення для ефективного виконання тактичних завдань. Всього ж за 100 днів війни Метінвест направив на допомогу Україні та українцям понад 1,5 мільярда гривень.

7.06.2022

Українська промислова компанія "Інтерпайп" продовжує допомагати Збройним Силам України. Минулого тижня до провідних бригад Дніпропетровської області передали 40 супутникових телефонів, портативні електростанції, комплекти для ретрансляції мобільного зв’язку та інтернету, а також іншу техніку загальною вартістю близько 3 млн грн.

Як говориться в повідомленні компанії, крім самої техніки "Інтерпайп" забезпечив бійців спеціальними sim-картками та передплатив піврічні пакети. Партію телефонів закупили в США.

Ще одній бригаді з Дніпропетровської області передали портативні електростанції та генератори для живлення техніки в польових умовах, комплекти для автономної ретрансляції мобільного зв’язку та інтернету, оргтехніку, рації, а також бензопили, автоматичні палатки та інше спорядження для облаштування позицій.

3.06.2022

Компанія "Валькірія", виробник блоків незнімної опалубки з пінополістиролу для будівництва будівель і споруд за технологією ТЕРМОДІМ, передала автомобіль 127-му окремому батальйону 112-ї Бригади територіальногї оборони ЗСУ.

Транспортний засіб допоможе бійцям в процесі виконання завдань із стримування та відсічі збройної агресії з боку російської федерації та республіки білорусь.

31.05.2022

Nice Development допомагає Збройним силам України в наближенні перемоги над російським агресором.

Ось лише основні цифри:

  • понад 700 бетонних фундаментних блоків компанія надала ТрО ЗСУ для будівництва блокпостів;
  • понад 10 т металу пішло на виготовлення протитанкових їжаків, виробництво яких організоване забудовником із перших днів війни (з арматури виготовляли також їжаків проти автотранспорту).

Окрім того, забудовник надав:

  • спецтехніку з водіями для будівництва блокпостів;
  • пісок для укріплення блокпостів;
  • пиломатеріали (доски, брус, фанера) для накриття бліндажів, власноруч виготовлені лави та ліжка для бомбосховищ.
  • спецтехніку, яка і зараз працює в Ірпені та Бучі.


30.05.2022

Військовослужбовці Національної гвардії України, які беруть участь у бойових діях в Запорізькій області та стежать за правопорядком у місті, отримали 500 комплектів захисної амуніції – бронежилетів та касок. Передала захист компанія "Метінвест".

"Кожен із нас докладає максимум зусиль задля протистояння військовій агресії, розгорнутій проти України. Група "Метінвест" забезпечує підтримку військовослужбовців, і ми продовжуватимемо таку підтримку й надалі, до нашої спільної перемоги, – зазначив генеральний директор "Запоріжсталі" Олександр Мироненко.

Всі бронежилети, передані бійцям – IV+ рівня захисту, укомплектовані бронеплитами власного виробництва "Метінвесту". Кевларові каски мають ІІІ рівень захисту.

26.05.2022

Українська промислова компанія “Інтерпайп” відправила екіпірування та амуніцію для своїх мобілізованих співробітників.

Зазначається, що в “Інтерпайпі” працює близько 10 тисяч людей, і вже 781 з них захищає країну в лавах Збройних сил та територіальної оборони. Більшість співробітників, понад 600, було мобілізовано після початку масштабної війни в Україні.

Для допомоги мобілізованим колегам у компанії було створено власний волонтерський штаб.

“Зараз мобілізовані співробітники компанії “Інтерпайп” допомагають у тилу та захищають Україну в гарячих точках Харківщини, Луганської, Запорізької, Донецької та Херсонської областей. Кожного з них за необхідності забезпечують екіпіруванням. Насамперед – бронежилетами, а також спеціальними турнікетами та препаратами міжнародного стандарту”, – йдеться у повідомленні компанії.

Також допомагають тактичним екіпіруванням – берцями, формою, розвантаженнями під магазини, протиосколковими окулярами, формою, спальниками тощо.

Тактичне екіпірування було замовлено в Німеччині, Данії та Україні.

“Працівників “Інтерпайпу” у гарячих точках забезпечили й спеціальною технікою – тепловізорами та раціями. Зокрема, тепловізори доставляли прямо на передову за підтримки волонтерів та військових. Кожна така доставка була окремою спецоперацією”, – додали в компанії.

Також волонтерський штаб опрацьовує специфічні запити. Наприклад, інструменти для ремонту техніки, саперні або штикові лопати та маскувальні сітки.

“Ми розуміємо, що Збройні сили забезпечують багатьох, але не всім. Тому в компанії вирішили створити корпоративний волонтерський штаб та закупити необхідні речі для мобілізованих працівників, яких чимало. У штабі відповідальні за закупівлю та проведення платежів, збір та доставку необхідного. Також є ті, хто тримає зв’язок із мобілізованими колегами, – один волонтер спілкується десь зі 100 мобілізованими та розуміє, як справи у кожного з колег та чи забезпечені наші захисники всім необхідним”, – зазначили в “Інтерпайпі”.

На сьогодні 540 захисників України, які працюють в “Інтерпайпі”, отримали допомогу.

Для співробітників у гарячих точках компанія придбала 21 німецький тепловізор та близько 100 комплектів рацій.

24.05.2022

Група «Метінвест» передала військовим дрони та прилади нічного бачення у комплекті зі спеціальними касками на 10 млн грн. 

Сухопутні війська Збройних Сил України (ЗСУ) отримали від «Метінвесту» понад 60 дронів та 50 приладів нічного бачення з касками, які мають кріплення під тепловізор. Як зазначають військові, це вже не перша партія допомоги компанії.

«Ми вдячні за допомогу, яку нам надали. Це допоможе нам забезпечити “повітряними очима” наші підрозділи на полі бою. Дуже важливо, щоб наш ворог не мав спокою вночі. І саме це обладнання з можливістю нічного ведення бою дуже важливе для наших хлопців на передовій», – наголосив Руслан Сухов, офіцер відділення експлуатації авіаційних систем сухопутних військ ЗСУ.

19.05.2022

У середині травня 2022 року компанія СЕЛЕНА УКРАЇНА передала Благодійному Фонду «МАЙБУТНЄ» будівельну хімію на відновлення міста Чернігова. Продукція призначена для монтажу вікон та дверей.

Так, компанія передала 2 палети професійної монтажної піни TYTAN 65 (1680 шт.), монтажні пістолети та ECO-очищувачи для видалення залишків піни. Цієї кількості піни вистачить щонайменше для монтажу 2000 вікон.

"Сьогодні  на території  міста Чернігова та Чернігівського району в цілому склалася катастрофічна ситуація в соціальній та житловій сферах. Значну кількість житлових будинків (квартир) зруйновано чи частково пошкоджено, паралельно цьому, багато людей втратили роботу, бізнес, звичні джерела для існування, а цілі сім’ї залишились без годувальника і не мають зараз фінансової можливості на подолання наслідків війни, яка прийшла до них на поріг, в зв’язку з чим потребують допомоги всіх небайдужих. Тож пропонуємо всіх залучатися до допомоги", - зазначили у компанії.


17.05.2022

«Київміськбуд» відправив два джипи нашим військовим.

"За сприяння «Київміськбуду» на східну лінію фронту відправлено два джипи. Сподіваємось, автівки допоможуть нашим військовим у боротьбі з російським окупантом.

Допомагаємо - перемагаємо!", - повідомили у «Київміськбуді»


6.05.2022

Група "Метінвест" за понад два місяці війни спрямувала вже 1 млрд 176 млн гривень на проєкти допомоги Україні та українцям. Про це повідомила пресслужба компанії.

Основні зусилля Група направила на допомогу ЗСУ, теробороні та Національній поліції. Сумарно 100 000 бронежилетів буде передано для захисників України. Це дозволить закрити суттєву потребу всіх сил оборони України. Компанія купує за кордоном бронесталь, а також опанувала виробництво власної спецсталі. Потужності "Метінвесту" дозволяють виготовляти понад 20 тонн спецсталі для бронежилетів щотижня. Також компанія закупила за кордоном готові бронежилети.

Також закуплено:

  • 1100 тепловізорів;
  • понад 8100 касок;
  • більш як 25 000 медичних турнікетів та аптечок;
  • приблизно 20 дронів;
  • понад 110 одиниць автотранспорту.


Виготовлено:

  • 60 000 протитанкових їжаків;
  • понад 20 000 шипованих ланцюгів проти колісної техніки.




27.04.2022

«Київміськбуд» продовжує допомагати столиці. Нещодавно Гуманітарному штабу столиці направлено ще 20 тонн цукру.

"Закликаємо долучатись до допомоги місту, територіальній обороні та ЗСУ. Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!" - повідомили в компанії.



13.04.2022

Благодійний фонд УНІТА та девелоперська компанія City One Development забезпечили 250 тонн гуманітарних вантажів для громад України, повідомили у прес-службі девелопера.

«Щодня ми на контакті з ТРО тих районів, де йдуть активні дії або де висока ймовірність гуманітарного колапсу. Так ми виявляємо потреби і в дуже короткі терміни (2–3 дні) вирішуємо її. Найчастіше у партнерстві з розгалуженою мережею волонтерів», - повідомив засновник фонду УНІТА, президент інвестиційно-девелоперської компанії City One Development Валерій Кодецький.

Завдяки злагодженій партнерській роботі City One Development та УНІТА налагодили доставку гуманітарної допомоги громадам районів та міст, які найбільше постраждали внаслідок війни та потребують постійної підтримки. Зокрема, для громади Києва та області, серед яких Буча, Ірпінь, Березань, Білогородка та Боярка, а також для міст Охтирка, Полтава та Бахмут було доставлено понад 250 тонн гуманітарного вантажу.

Як зазначають у благодійному фонді, у складі гуманітарної допомоги є продукти харчування для дітей та дорослих, товари гігієни, питна вода, медичні матеріали та інші товари непродовольчого призначення. Частина допомоги доставляється із гуманітарних хабів Польщі та Німеччини, також доставка товарів здійснюється із західних областей України.

Також City One Development надає пряму фінансову та матеріальну підтримку підрозділам ЗСУ, територіальній обороні та Національній поліції. З початку війни на потреби ЗСУ перераховано 5 млн гривень. Спільно з партнерами, компанією АМТТ, облаштовано 8 блок-постів у Києві та області: виготовлено 200 одиниць металевих протитанкових «їжаків», доставлені мішки з піском та бетонні плити, а також колючий дріт для зміцнення позицій та влаштування третього кільця оборони столичних рубежів та передмість. Для підрозділів поліції міста Києва командою компанії було передано термобілизну, спальники, каремати та павербанки для мобільних пристроїв тощо.

Триває цільова фінансова підтримка міст та районних центрів, які найбільше постраждали від воєнних дій Росії. За час війни УНІТА та City One Development понад 30 млн грн виділено на закупівлю товарів першої необхідності та товарів медичного призначення.

«Зараз не час зупинятися, хоча більшість ресурсів як людських, так і матеріальних вже майже вичерпані. Ми маємо ще з більшою наполегливістю продовжувати працювати. Війна ще не скінчилася, а гуманітарна війна лише починається, ми маємо зупинити гуманітарну катастрофу», - каже Кодецький.



12.04.2022

Холдингова компанія «Київміськбуд» закупила та передала Головному військовому клінічному госпіталю Міністерства оборони чергову партію медикаментів.

«Із Госпіталем ми співпрацюємо з початку війни на постійній основі. Допомога бійцям, які захищають українську землю та суверенітет – найменше, що можна зробити у сьогоднішній ситуації», – зазначив Голова правління – президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір. 



8.04.2022

2 250 бронежилетів класу 5+, військові тактичні розгрузки, 480 великих та 5 000 малих протитанкових їжаків було виготовлено і передано для потреб Збройних Сил України та загонів територіальної оборони за сприяння та допомоги ХК «Київміськбуд». Військова екіпіровка та загородження вже доставлені у потрібні локації. За словами віце-президентки «Київміськбуд» Світлани Новохацької, захищати наших воїнів будуть якісні сталеві пластини вітчизняного виробництва.

«Українська сталь в бронежилетах надійно захищатиме наших воїнів від ворожих куль російських загарбників. «Київміськбуд» допомагає армії з перших днів війни коштами і всім, чим може. Ми постійно на зв’язку з Гуманітарним штабом Києва, куди щотижня привозимо тони необхідних продуктів – тушонку, цукор, муку, консерви. Допомагаємо Головному військовому госпіталю, шукаємо необхідні ліки і медичне приладдя по усьому світу», – розповіла Світала Новохацька.

Вже з перших днів березня у підпорядкування Головному військовому клінічному госпіталю Міністерства Оборони України Правління «Київміськбуду» передало дочірнє підприємство – багатопрофільну клініку «Медбуд», в якій найновішою апаратурою устатковане реанімаційне відділення.

«У реанімаційному відділенні «Медбуду» лише торік було зроблено капітальний ремонт і закуплено дуже потужну апаратуру. Тепер завдяки цьому лікарі зможуть рятувати наших захисників. Сьогодні в лавах територіальної оборони і віце-президенти «Київміськбуду», і менеджери, і будівельники. Дівчата з відділів продажу координують переселенців і допомагають потрібними контактами. Кожен на своєму місці, кожен захищає країну, як може, ми – єдині і саме тому обов’язково переможемо», – підкреслила Світала Новохацька.




7.04.2022

Добровольчий батальйон «Свобода» подякував президенту «Київміськбуду» за допомогу у військовому обладнанні.

"Від Добровольчого батальйону «Свобода» дякуємо президенту компанії «Київміськбуд» Ігорю Кушніру за оплату та доставку цінного військового обладнання, яке надзвичайно важливе для нашої перемоги!

Враховуючи, що наш підрозділ відправляється на Схід це буде гарним підсиленням вогневої міці!

Слава Україні!" - йдеться у повідомленні.

Столична девелоперська компанія City One Development, спільно з Благодійниим фондом громадянської солідарності УНІТА, започаткували та продовжують впроваджувати декілька важливих ініціатив, зокрема:

  • доставка гуманітарної допомоги громадам районів та міст, які найбільше постраждали внаслідок війни та потребують постійної гуманітарної підтримки. Зокрема, для громади Києва та області, серед яких Буча, Ірпінь, Березань, Білогородка та Боярка, а також для міст Охтирка, Полтава та Бахмут, було доставлено понад 249 тонн гуманітарного вантажу. Київ та регіони отримали: продукти харчування для дітей та дорослих, товари гігієни, питну воду, медичні матеріали та інші товари непродовольчого призначення. Лікарні міста Київ та районні лікарні області отримали ліки, перев’язочні матеріали та інфузійні системи. Частина допомоги досталяється з гуманітарних хабів Польщі та Німеччині, також доставка товарів проводиться із західних областей України.
  • фінансова підтримка та доставка необхідного для підрозділів ЗСУ, територіальної оборони та національної поліції України. З початку війни на потреби ЗСУ було перераховано 5 млн гривень. Спільно з партнерами, компанією АМТТ, було облаштовано 8 блок-постів у Києві та області: виготовлено 200 одиниць металевих противотанкових «їжаків», доставлені мішки з піском та бетонні плити, а також колючий дріт для укріплення позицій та для облаштування третього кільця оборони столичних рубежів та передмістя. Для підрозділів поліції міста Києва днями командою компанії було передано цілий набір необхідних товарів: термобілизна, спальники, каремати та павербанки для мобільних пристроїв, тощо.
  • цільова фінансова підтримка міст та районних центрів, які найбільше постраждали від військових дій росії. За період спільної діяльності Фонду та компанії City One Development, на гуманітарні потреби було виділено понад 30 млн гривень на закупку товарів першої необхідності та товарів медичного призначення.


5.04.2022

До Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» Міністерства оборони прибула чергова частина допомоги, зібраної та доставленої «Київміськбудом» разом зі швейцарськими партнерами.

На цей раз госпіталь отримав медичні матеріали та апарати для стерилізації медичного приладдя.

Окрім цього, минулого тижня «Київміськбуд» передав гуманітарному штабу Києва 40 тонн муки.

Обласне комунальне підприємство "Миколаївоблтеплоенерго" отримало допомогу від данського виробника теплової автоматики Danfoss – понад дві сотні фланцевих кульових кранів різних діаметрів та 6 фільтрів, про це повідомила пресслужба підприємтсва.

"Підготовка до опалювального сезону в умовах війни – це випробування, тому що для нас, як для теплопостачального підприємства, важливо знайти необхідні матеріали, обладнання, запчастини, вирішити питання логістики тощо. Отримана гуманітарна допомога від компанії "Danfoss", безумовно, допоможе нам у підготовці до наступного сезону”, – зазначив директор ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Микола Логвінов. 

Підприємство дякує іноземним колегам, які в непростий час простягнули руку допомоги та потурбувалися про миколаївців.  

30.03.2022

Столичний забудовник «Київміськбуд» продовжує активно допомагати Гуманітарному штабу Києва. Компанія передала чергові 60 тон їжі.

"Згущене молоко, тушонка і цукор. Ще 60 тон продуктів «Київміськбуд» передав Гуманітарному штабу столиці. Сьогодні надзвичайно важливо забезпечити їжею, медикаментами та найнеобхіднішим усіх, хто цього потребує. Разом наближаємо перемогу. Київ вистоїть! Україна переможе!" - повідомили в «Київміськбуді»



28.03.2022

Днями Департамент охорони культурної спадщини звернувся до будівельного бізнесу з проханням допомогти захистити пам’ятки культури столиці. Розпочали з пам’ятника Володимиру Великому - першого у столиці монументального пам’ятника, встановленого у 1853 році та збереженого до нашого часу у первісному вигляді.

«Ми відразу ж відгукнулися на прохання представників міської влади, оперативно організували й надали усе необхідне: риштування, опалубку та працівників, які якісно провели свою частину робіт. Далі монумент заклали мішками з піском. Наступною пам’яткою, захистом якої ми займемося, стане пам’ятник Богдану Хмельницькому, що на Софійській площі» - розповів Олександр Насіковський, засновник та керуючий партнер групи компаній DIM.

Захист культурних пам’яток, відбудова житлового фонду та відновлення зруйнованої ворогом інфраструктури - стали головними напрямками в діяльності будівельних компаній України.

«Спільними зусиллями та невтомною працею ми показуємо окупантам, де їхнє справжнє місце й доводимо усьому світу, що українці - вмотивована, згуртована й непереможна нація» - додав Олександр.


23.03.2022

Ще 60 тон продуктів «Київміськбуд» передав Гуманітарному штабу столиці

Серед них 20 тон вершкового масла, олія, 20 тон кукурудзянї крупи, по 10 тон консервованих кукурудзи та горошку, кабачкова ікра.

"Усе - для потреб міста та тероборони. Разом щодня наближуємо нашу перемогу! Допомагаємо, перемагаємо!", - повідомили в компанії.




17.03.2022

Компанія «Цепелін Україна», офіційний дилер компанії Caterpillar в Україні, безкоштовно передала на потреби Збройних Сил України (ЗСУ) 19 одиниць спецтехніки. Про це йдеться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

12 одиниць бульдозерів SEM 816D, екскаватори-навантажувачі CAT 428 та CAT 444 будуть працювати на потреби ЗСУ в Києві.

Також було передано 5 генераторних установок Caterpillar, дві з яких встановлено в Київській міській державній адміністрації.

Київміськбуд передав 1,5 тис лікарських засобів Головному військовому госпіталю. Знеболювальні, препарати для зупинки кровотечі, антисептики, медикаменти для обробки ран тощо.

"Наші захисники отримують своєчасне та якісне лікування. Крок за кроком наближаємо перемогу. Разом здолаємо ворога!" - повідомили на Фейсбук-сторінці компанії.

Харківська школа архітектури, Drozdov & Partners та Ponomarenko Bureau продовжують облаштовувати центри для людей, які рятуються від війни. Вже невдовзі у такому просторі гостинно прийматиме Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа.

На 29 424 гривні придбали:

38 матраців на 12 600 гривень
300 метрів плівки і розхідні матеріали на 15 924 гривні

А також оплатили доставку піддонів. Це 900 гривень.

Багато чого підрядники і бізнеси забезпечують безоплатно. Компанія Skify надала 220 піддонів. Виробники меблів Black & Wood Workshop дали ще 37 матраців. Від MobileFence отримамо металеві огорожі для зонування і блоки для монтажу. Завдяки Андрію Шкапку є 100 спальників і банери для перегородок. А від Екостар груп маємо 300 кілограмів картону.

Планується закупити обігрівачі, електричі кабелі і розетки, решту матраців.

Гроші що залишились планують направити на покриття витрат на облаштування наступних таких центрів, зокрема, у палаці спорту «Галичина» на Керченській у Львові. 



15.03.2022

Chernovetskyi Investment Group
 підтримує територіальну оборону та громади. Вже направлено 9,200,000 гривень:

  • 1,600,000 – на продукти харчування,
  • 7,600,000 – на амуніцію, транспорт, одяг та обладнання.

Компанія зберігає робочі місця і виплачує заробітну плату в загальній сумі 30,000,000 гривень на місяць. Протягом минулого тижня Chernovetskyi Investment Group також направила:

  • 3,100,000 – фонд Повернись живим,
  • 3,000,000 – спеціальний рахунок НБУ
  • 3,100,000 – фонд SaveUkraine



Ковальська
 надала армії вибухівку, яку раніше використовувала для мирних цілей

«В мирний час на гранітних кар’єрах ми підривали гірську породу. А зараз Ковальська передає ЗСУ більше 2 тон тротилу та різної вибухівки для гарячої зустрічі рашистів. Горіти їм в пеклі»,  - кажуть у компанії.

Корпоративна служба безпеки працює в посиленому режимі, та через діяльність ворожих дрг, компанія не може багато розповідати про те, що робить. Але для WSJ розповіли кілька фактів:

  • На потреби ЗСУ задіяли весь автопарк - 600 транспортних засобів
  • Деякі самоскиди переобладнані на ПВО комплекси
  • Все, що було на складах придатне для потреб територіальної оборони теж відвантажили
  • Працюючі підприємства виробляють протитанкові їжаки

«Як у сімейної компанії у нас є лише один шлях - перемогти і відбудувати Україну», - сказав СЕО Сергій Пилипенко.

60 тон продуктів «Київміськбуд» надіслав Гуманітарному штабу міста Києва на тижні. Із них 20 тон сухого молока та 40 тон кондитерських виробів (печиво, вафлі, цукерки).

Компанія Креатор-Буд надала метал для протитанкових їжаків та бетонні блоки для зміцнення блокпостів голосіївської, житомирської та святошинської тероборони.

14.03.2022

Київміськбуд передав сучасний медичний центр Головному військовому клінічному шпиталю Міноборони. Медичний центр «Медбуд», дочірнє підприємство КМР, має багаторічну історію і є на сьогодні одним із найкращих. У клініці своя нова реанімація, кілька різнопрофільних відділень, у тому числі для реабілітації. Медцентр повністю забезпечений усім потрібним обладнанням. Команда лікарів – одна з найвищих кваліфікованих.

У КМР сподіваються, що такий крок допоможе Міністерству оборони розширити свої медичні потужності, щоб наші бійці отримували найякіснішу допомогу та своєчасне лікування!



9.03.2022

Інтергал-Буд допомагає у таких напрямках: Надання будівельних матеріалів, які доступні на об'єктах компанії, для облаштування захисних споруд, блокпостів і виготовлення протитанкових їжаків. Забезпечення паливом інженерної техніки, яка працює над розбором завалів та будівництвом захисних споруд. Постачання продуктів і життєво необхідних речей для територіальної оборони та військових. За можливості компанія доставляє самі або координуємо процес. Розселення людей у безпечних регіонах. Сформована база доступних для проживання місць, надається інформація українцям, допомога з трансфером. Асистування волонтерським організаціям у розв'язання організаційних питань для точкової термінової допомоги людям і військовим. Формування гуманітарних вантажів для різних регіонів України.



Корпорація Нерухомості РІЕЛ надає територіальній обороні Києва та Львова матеріали, потрібні для укріплення та спорудження блокпостів.

З будмайданчику по вул. Коперника та ЖК Ok’land передали бетонні блоки, з ЖК Nordica Residence арматуру та блоки для тероборони Києва. У Львові всі наявні будматеріали компанії доправили для укріплень міста проти ворога - метал, арматура, мішки, пісок, цемент - все для влаштування загорож танкам. Кожного дня відправляють продукти до тероборони.


Компанія Standard Development весь залишок коштів на digital рекламу віддала на просування оголошень про допомогу та ситуацію в Україні, всі залишки по матеріалам, рації охорони та все, що могли віддати з будівельних майданчиків - віддали теробороні. Запускають у паркінг новобудови, якщо людям потрібне бомбосховище.

Столична компанія Валерія Кодецького City One Development перерахувала на потреби ЗСУ 5 млн гривень, виділила 30 млн гривень допомоги на гуманітарні цілі для найбільш постраждалих внаслідок воєнних дій областей Украіни. Також компанією був організований фонд на 40 млн гривень, який буде надавати допомогу територіальний обороні київської громади. З початку війни в Україні City One Development разом із партнерами облаштувала 6 блок-постів у Києві та області: було виготовлено 82 одиниці металевих захисних «їжаків», доставлено 200 мішків із піском та бетонні плити. На потреби тероборони області передали 2 великовантажні автівки MAN та DAF. Разом до перемоги!

Компанія NCD приєднується до інформаційного фронту боротьби із російським агресором. «Починаємо кампанію з поширення правди про військові злочини Росії на українській землі. Разом ми переможемо!», - кажуть у компанії.

Компанія Nice Development допомагає ВСУ. Дали багато будівельних матеріалів, блоки ФБС, пальне та пісок з об’єкту, а також спецтехніку – маніпулятор та автокран

Київміськбуд перерахував 15 млн. грн. на спецрахунок для збору коштів на потреби армії, який відкрив Національний банк України.


Для укріплення блокпостів ДБК-Житлобуд передав бетонні блоки та інші бетонні вироби, виготовлені на заводі. Також надана вся арматура, що була в наявності.  Надані всі наявні бетоні блоки, кран, запропонована допомога сборки фортифікаційних споруд із з/б панелей.

Будівельна група Синергія відкрила укриття в усіх своїх комплексах в підвальних приміщеннях. Також для укриття доступне приміщення відділу сервісу за адресою вул. Мечникова, 101б.

Допомагає  зв’язуватися з власниками та орендарями комерційних приміщень, які займаються продуктами та ліками в аптеках. Аби вони відкривали  їх, і в жителів міста був доступ до продуктів та найнеобхіднішого. Також ініціювала збір речей та медикаментів для допомоги пораненим. Синергія закликає: «Хто може долучитися до збору, просимо створювати ініціативні групи в кожному ЖК, 1-2 людини для координації дій. Списки необхідного надамо ініціативним групам. Зараз ми всі одна родина, яка допомагає один одному. За деталями звертайтесь за номерами телефонів (093) 021-17-06 та (099) 614-42-16»

Royal House разом із колегами бере участь в укріпленні кордонів Києва та області, допомагаючи будівельними матеріалами, технікою та людьми. Фінансово підтримує збройні сили України та жителів міста, які потребують допомоги.

Сервісні служби й будівельники «Нової Англії» залишилися на своїх робочих місцях і забезпечують мешканців житлового комплексу в підземному укритті світлом, питною водою та необхідною  їжею. Мешканці ЖК допомогають сусідам які потребують допомоги.



Група компаній DIM не залишається осторонь. Окрім того, що допомагає територіальній обороні будівельними матеріалами, щойно банківська система України почала повноцінно працювати, Олександр Насиковский та Андрій Насиковский перерахували 1 000 000 гривень на рахунок ЗСУ. Закликає колег-забудовників зробити те саме. Реквізити офіційного спеціального рахунку: UA843000010000000047330992708.

 

СЕО Володимир Карплюк Інвестиційної групи «Молодість»: “Все керівництво Ірпінської громади з перших хвилин стало на оборону наших жителів.

Разом з ВСУ наша тероборона відбила і продовжує відбивати підступи до Ірпеня та Києва”.

Буде працювати 24/7: створено координаційний центр для допомоги постраждалим українським містам

 

Олексій Коваль з Perfect Group повідомляє, що він і співробітники компанії робить свій внесок в перемогу нашої країни  та збереження нашої державності. Майже всі співпобіиників, від середньої ланки до вищого керівництва, працюють на передовій в рядах угрупувань тероборони. Уся будівельна техніка, яка може бути використана на користь ВСУ та тероборони - задіяна в роботі.

Окрім техніки та людського ресурсу, компанія підтримує нашу державу та армію фінансово та закликаємо усіх інвестувати у військові ОВДП, до чтого закликав усіх небайдужих українців Мінфін. Перший аукціон провели 1 березня 2022 року, Perfect Group подало  заявку і попередньо отримало схвалення, на викуп облігації на сумму 50 млн грн.

Де укритися? Адреси бомбосховищ в усіх великих містах України (АДРЕСИ, МАПИ)

Кошти від облігацій будуть використані на забезпечення потреб Збройних сил України та безперебійне забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану.

 

CEO Ковальська Сергій Пилипенко повідомляє, що Ковальська працює у воєнному режимі, безперервно поставляючи все необхідне та все можливе для забезпечення захисту наших міст: “Ми напряму координуємо наші дії з командуванням ЗСУ та військовою адміністрацією щоб уникнути плутанини та хаосу. В ці години всі дії мають бути чітко скоординованими та злагодженими. Все, що знаходиться на наших величезних складах передаємо на потреби оборони. Більше тисячі бетонних блоків, пісок, металеві конструкції направляются на захисні споруди. Вся наша техніка та доступні запаси палива у розпорядженні військових 24/7”.

 

Група компаній ЕвроПроектБуд, в складі компаній БК Вірджин Стар, Смарт Рітейл, Ваша Стража, Прості Бізнес Рішення, Смарт Констракшн та багатьох інших підтримує Українську Армію, Територіальну Оборону м. Києва, передає техніку, грошові кошти, благодійну допомогу на потреби ЗСУ.

Список аптек у Києві, що працюють станом на 28 лютого (АДРЕСИ)

 

Група компаній Concept Group направила будівельну техніку на укріплення Лівого берега Києва. Вся наявна будівельна техніка направлена на укріплення Лівого берега Києва: "Екскаватори, "Камази" та інша техніка працюють над створенням укріплень доріг, мостів, будівель органів влади Дарницького району Києва. Окрім цього, очільник компанії Concept Group Михайло Підвисоцький перерахує понад 1 млн грн на спецрахунок НБУ для допомоги Збройним силам України.

Засновник КиївБудДевелопмент Євген Леськів передав усі наявні бетонні блоки, цеглу, та конструкції з бетону, які були виготовлені для будівництва будинків, але зараз вони потрібніші для будівництва блок-постів, для захисту Києва.

Компанія допомогла зібрати тероборону - вони допомагають усім, хто просить про гуманітарну допомогу та патрулюють вулиці.

IT-спеціалісти компанії допомагають робити DDos-атаки.

Цікаво про спецтехніку: ремонт ходової частини гусеничного екскаватора
Джерело: 3м2
 
 
Интересные новости:
30.05.2022
2779
Метінвест передав Нацгвардії бронежилети IV+ рівня захисту та кевларові каски III рівня захисту. Всі...
26.05.2022
3144
Для допомоги мобілізованим колегам у компанії було створено власний волонтерський штаб...
24.05.2022
2567
«Метінвест» передав військовим дрони та прилади нічного бачення на 10 млн грн...
06.09.2023
3051
Сьогоднішні реалії привертають особливу увагу до важливої та відповідальної ролі, яку відіграє украї...
29.08.2023
4581
Другий автомобіль, що було закуплено нещодавно, вже пройшов техогляд, ремонт та успішно переданий в ...
15.02.2023
7458
Мешканці деокупованих територій сходу отримали гуманітарну допомогу з речей першої необхідності...