РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Особливості українських інверторних стабілізаторів Квант

Технічні характеристики і переваги українських інверторних стабілізаторів Квант
588 25.01.2024 в 03:01



В умовах постійного розвитку технологій та підвищеної важливості надійного електроживлення, увага споживачів спрямована на технічні параметри електронних пристроїв. Одним із ключових аспектів забезпечення стабільності роботи електроприладів є використання інверторних стабілізаторів. Давайте розглянемо один із них, а саме , який встиг отримати багато хороших відгуків щодо своїх технічних характеристик та можливостей.


Що собою являє бренд інверторних стабілізаторів QUANT

Бренд інверторних стабілізаторів QUANT представляє сучасні технічні рішення для забезпечення стабільності електропостачання. Виробник визначається високоякісними компонентами, передовими технологіями регулювання напруги та надійністю в експлуатації. Інноваційний підхід до проектування дозволяє бренду QUANT вирізнятися на ринку електротехніки, а його стабілізатори стають ефективним рішенням для забезпечення безперебійної роботи електроніки в умовах коливань напруги.


Технічні характеристики українських інверторних стабілізаторів Квант

Інверторні стабілізатори QUANT вирізняються високою ефективністю, що досягає 98%, завдяки використанню передових технологій і розробленій системі регулювання напруги. Дані стабілізатори забезпечують широкий діапазон вхідної напруги (від 140V до 260V) та стабільний вихідний струм, що гарантує надійний захист підключених пристроїв. Вбудована функція автоматичного відновлення дозволяє самостійно включати роботу після відключення електропостачання. Компактний дизайн та низький рівень шуму роблять їх зручними для використання в різноманітних умовах.

На даний момент найпопулярнішими на ринку є пристрої потужністю 5,5 кВт, 7 кВт та 8,8 кВт, які ідеально підходять для квартир, приватних будинків та промислових об’єктів, дозволяючи при необхідності об’єднувати їх у більш потужні системи стабілізації електропостачання.


Як працює інверторний стабілізатор QUANT

Середній час реакції мережевих фільтрів на стрибки напруги займає близько 10 мікросекунд, саме стільки необхідно, щоб стрибок дійшов до ваших пристроїв, і створив затримку між вхідною та вихідною напругою, яка непомітна для ока людини, але несе велику небезпеку підключеному обладнанню. В цей короткий проміжок часу стабілізатор Квант встигає зреагувати, продовжуючи забезпечувати номінальну напругу у 220 В, роблячи її на виході максимально безпечною для споживання.


Переваги інверторних стабілізаторів Квант

На сьогоднішній день інверторні стабілізатори QUANT відзначаються високою ефективністю, розширеним діапазоном вхідної напруги, надійністю регулювання, автоматичним відновленням, компактним дизайном і низьким рівнем шуму, надаючи ефективний захист електроніки в умовах нестабільного електропостачання.

 

Джерело: QUANT
Інформацію опубліковано на правах реклами
Похожие статьи:
21.12.2023
773
Найпопулярніші й найпоширеніші освітлювальні прилади — люстри. Вони використовуються впродовж ...
0001