РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Модні люстри в 2024 - Якими вони бувають?

Найпопулярніші й найпоширеніші освітлювальні прилади — люстри. Вони використовуються впродовж багатьох століть і пройшли еволюційний шлях розвитку. Сьогодні покупцям пропонується чимало різноманітних моделей, які підійдуть для будь-яких інтер’єрів.

771 21.12.2023 в 04:09



В інтернет-магазині Elekomp представлені розробки від відомих європейських брендів . Зокрема, на увагу заслуговує продукція таких виробників:

  • Alfa;
  • Edylit;
  • ILFARI Light Design Holland;
  • LENA Lighting;
  • MILAGRO;
  • Nova Luce;
  • Slim Light Design;
  • Sollux;
  • ZAMBELIS та інших.

Якщо ви бажаєте купити люстру недорого, консультанти підберуть для вас відповідні моделі. Також вони готові надати кваліфіковану допомогу, відповідаючи на всі питання, що стосуються функціонування приладів освітлення.


Якими бувають люстри

Перед тим, як замовити люстру недорого, рекомендую ознайомитися з матеріалом нижче. Він надасть вам представлення, на які саме чинники варто звертати додаткову увагу.


Кількість лампочок

Бажаєте купити люстру? Зважайте на кількість лампочок у ній.

У люстрах їх може бути різна кількість — від однієї до декількох десятків. Все залежить від кількох аспектів:

  • розміру;
  • дизайну;
  • функціональності конкретної моделі.

Наприклад, деякі люстри мають лише одну лампочку і призначені для акцентного освітлення, тоді як інші можуть мати декілька рядів ламп і використовуються для загального освітлення великих приміщень.

Також є моделі з можливістю регулювання кількості лампочок для створення різних ефектів освітлення залежно від потреб користувача.

Якщо ви бажаєте купити недорогі люстри, то орієнтуйтеся на моделі з однією лампочкою.


Стиль оформлення

Якщо бажаєте купити люстру, обов’язково зважайте на стиль інтер’єру вашого приміщення. Модель має відповідати йому.

Люстри сучасні представлені в різних дизайнах, серед яких:

  1. Класичний стиль. Використовуються вишукані деталі, здебільшого виготовлені зі сталі, міді або кришталю. Ці люстри мають елегантні форми та складні візерунки, які надають певного вишуканого вигляду.
  2. Модерн. Цей стиль характеризується простотою та сучасними лініями. Використовуються металеві матеріали, скло або пластик, часто з прямими або геометричними формами. Інтернет-магазин люстр Elekomp пропонує чимало моделей в стилі модерн.
  3. Арт-деко. Цей стиль передбачає багато деталей та геометричних форм. Може використовуватися чимало металів, скла та дзеркал для створення елегантного вигляду.
  4. Еклектика. Використовуються різноманітні елементи з різних стилів, щоб створити унікальний дизайн. Тут можуть поєднуватися елементи класики, модерну, вінтажу тощо.
  5. Лофт. Цей стиль базується на промисловому дизайні. Використовуються металеві частини, елементи зі скла та сировинний вигляд, що надає люстрам сучасний і невимушений вигляд. Бажаєте купити оригінальну люстру? Моделі в стилі лофт будуть оптимальним рішенням!
  6. Вінтаж. Прилади в стилі вінтаж використовують деталі з минулих епох, старовинні матеріали та відтворюють атмосферу старовини.

Кожен з цих стилів має свої характерні риси й може бути виготовлений з різних матеріалів, таких як метал, скло, кришталь або тканини, що дозволяє створювати різноманітність виглядів та інтер’єрів. Магазин люстр Elekomp допоможе вам підібрати ідеальну модель і оперативно підготують товар до відправки. Доставка виконується в усі міста України. Тому, якщо ви бажаєте купити люстру в Україні, інтернет-магазин Elekomp буде вашим ідеальним помічником у виборі сучасних і функціональних приладів освітлення для кімнат різного призначення.



Джерело: "Елекомп"
Інформацію опубліковано на правах реклами 

Похожие статьи:
20.12.2023
841
Последние годы постоянно растет интерес к устойчивому развитию энергоэффективных технологий, и одной...
25.01.2024
587
Технічні характеристики і переваги українських інверторних стабілізаторів Квант...
0001