РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Чорноморськ – молоде місто з великими перспективами. ВІДЕО

Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Чорноморська
5817 28.11.2017 в 06:03

СПЕЦТЕМА. Цикл статей "Третій етап грандіозного бізнес-туру виробників будматеріалів містами України". Читати всі статті циклу.



ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: ІВАН САЛІЙ, ДУМКА ПРО ЧОРНОМОРСЬК

 






ВЕЛИКИЙ ДІЛОВИЙ ТУР МІСТАМИ УКРАЇНИ




Довідка. 
Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів продовжує реалізовувати унікальний проект "Вітчизняні будівельні матеріали - шанс оновлення міст та регіонів", метою якого є презентація конкурентоспроможного, інноваційного і якісного бренду «Зроблено в Україні». Члени Спілки фахово "дегустують" українські міста: вивчають особливості будівництва, аналізують стан об'єктів соціальної, туристичної і культурно-розважальної інфраструктури. Представники місцевої виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, працівники будівельного комплексу відверто розповідають про проблеми будівельної галузі у містах та діляться унікальною інформацією щодо планів на майбутні роки. Головний будівельний портал долучився до ділового туру, щоб показати Вам, як розбудовується Україна. Цього разу це п'ятірка міст: Бердичів, Вінниця, Одеса, Чорноморськ та Ізмаїл. 


ЧОРНОМОРСЬК


Чорноморськ став приємним відкриттям для учасників туру. Кілька годин вистачило, щоб переконатись: місто красиве, доглянуте та перспективне.






Спілка коротко розповіла про свої будматеріали керуючому справами виконкому Чорноморської міськради Ігорю Лубківському. За його словами, одна з найважливіших проблем в місті – зсувна зона, де потрібні берегоукріплювальні роботи. І в цьому напрямку можлива співпраця з Спілкою.



Ігор Лубківський, керуючий справами виконкому Чорноморської міськради

 


Лубківський трохи розповів про місто: «Йому всього 44 роки. Воно  досить багате та компактне. На території Чорноморська знаходиться понад 30-ти промислових підприємств. Населення – 74 тисячі людей. Середня зарплата в місті –  8,200 гривень. Будинки активно зводяться, але зараз вже не так розбирають квартири, як раніше».


Особлива гордість Чорноморська – приморські сходи, повністю зроблені в граніті. За словами Лубківського, вони дають «фору» Потьомкінським сходам в Одесі.







Також в Чорноморську є тенісний клуб, один із найкращих в Одеській області. Сюди приїжджають і кияни на змагання, і чемпіони Європи.

А ще в Чорноморську є єдиний комунальний пляж в Україні, який має екологічний сертифікат «блакитний прапор». Що цікаво, самі одесити не палають бажанням купатись на одеських пляжах, а приїжджають до Чорноморська хлюпатись у чистій воді та засмагати на ретельно прибраному піску.





Лубківський розповів Build Portal про свої враження від спілкування із Спілкою: «Дуже приємно і мені, і керівництву міста приймати молодих, ініціативних та творчих українців. Безумовно, такі зустрічі є корисними для обох сторін. В особистому спілкуванні ми змогли почути про позитивні моменти різних будівельних компаній. Зустріч в подальшому принесе плоди роботи. Мене багато що зацікавило».


Дивіться захопливу онлайн-трансляцію туру. Легко про важливе >>>




Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal
Текст підготувала: Наталія Антонюк 
Фото та відео: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal

 
 
Интересные новости:
22.11.2017
3907
Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Одеси...
14.11.2017
4239
Результати туру Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів, підсумки візиту до Вінниці...
07.11.2017
3424
У осінньому діловому турі містами України виробникам будматеріалів вдалось показати переваги вітчизн...
13.03.2024
1283
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3829
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4314
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...