РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Міністерство освіти і науки України підписало Меморандум про співпрацю із ТзОВ «Снєжка-Україна»

2-3 листопада 2016 року відбувся Всеукраїнський семінар «Впровадження сучасних будівельних матеріалів і технологій у навчальний процес професійно-технічних навчальних закладів для підготовки кваліфікованих робітників», під час якого заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей і генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» урочисто підписали Меморандум про співробітництво між ТзОВ «Снєжка-Україна» та Міністерством освіти і науки України
2218 04.11.2016 в 13:33




У сучасних умовах якісну практичну підготовку майбутніх кваліфікованих робітників професійно-технічні навчальні заклади України втілюють завдяки впровадженню комплексного підходу і новітніх методик у професійне навчання учнівської молоді.


Навчальні заклади професійної  освіти України, інтегруючись в європейський простір, співпрацюють і взаємодіють із відомими міжнародними виробниками у різних галузях економіки, в тому числі і будівництві. Навчальні заклади  професійної освіти України мають сформовану потужну матеріально-технічно базу і професійний кадровий склад педагогічних працівників, тому систему освіти потрібно повсякчас вдосконалювати до вимог часу та потреб економіки, щоб учні здобували якісні знання освоювали вироби з інноваційними технологіями на практиці. Цьому сприяє тісна співпраця професійних училищ з виробниками новітніх матеріалів. Адже підприємства охоче діляться теоретичним та практичним досвідом щодо застосування сучасних матеріалів на практиці.

Так, впродовж трьох років ТзОВ «Снєжка-Україна» послідовно веде роботу щодо співпраці з професійно-технічними навчальними закладами України у напрямку якісної підготовки робітників за професіями «маляр-опоряджувальник», «столяр», «утеплювач». Програма взаємодії училищ з виробником лакофарбової продукції передбачає створення навчально-практичних центрів "Śnieżka". Такі навчальні осередки вже функціонують у ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» і Луцькому ВПУ будівництва та архітектури м. Луцька. Тож перші кроки зроблені. Надалі відоме в Україні підприємство, заручившись підтримкою Міністерства освіти і науки України, планує створення аналогічних сучасних навчальних центрів в усіх областях України.

Павло Хобзей, Хобзей Павло
2-3 листопада 2016 року відбувся Всеукраїнський семінар «Впровадження сучасних будівельних матеріалів і технологій у навчальний процес професійно-технічних навчальних закладів для підготовки кваліфікованих робітників». Захід зібрав представників Міністерства освіти і науки України, Департаментів професійної освіти і керівників училищ. Семінар проходив на базі ДНЗ  «Ставропігійське ВПУ м. Львова», під час якого заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей і генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» урочисто підписали Меморандум про співробітництво між  ТзОВ «Снєжка-Україна» та Міністерством освіти і науки України.


Генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Мерек Павлусь зазначив: «Підписаний Меморандум – це гарантія того, що співпраця і партнерство  компанії з Міністерством освіти і науки України сприятимуть успішному  розвитку професійно-технічної освіти у будівельному напрямку, а це позитивно позначатиметься на знаннях і кваліфікації робітників та їх конкурентоспроможності на ринку праці». У свою чергу,  заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей зокрема зауважив, що співпраця з виробником - це  державно-приватне партнерство, а Міністерство освіти і науки  всіляко підтримує такі ідеї, оскільки це забезпечує якість підготовки кваліфікованих робітників. Тож після підписання Меморандуму очікується створення аналогічних навчальних центрів у кожній області України.

Під час  семінару освітяни мали нагоду детальніше ознайомитися з можливостями і критеріями створення навчально-практичних центрів на базі професійних навчальних закладів України, основні напрямки їх розвитку. Наступного дня учасники заходу відвідали завод «Снєжка-Україна» у місті Яворів і ознайомилися з інноваційними технологіями, які використовує виробництво для виготовлення сучасних лакофарбових матеріалів. Крім того, гості відвідали структурні підрозділи підприємства «Снєжка-Україна» і на власні очі побачили виробничий процес виготовлення продукції і її складування.

Тож гості надихнулися на активну і довгострокову співпрацю із сучасним виробником лакофарбової продукції, щоб у нинішніх реаліях оновлювати і модернізувати навчально-виробничий процес  у закладах професійної освіти.



 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,                    

вул. Привокзальна, 1а                                 

Тел.: +38 (03259) 60-161                            

e-mail: press.releases@sniezka.ua      

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua

www.acrylputz.com.ua




Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»

Інформацію розміщено на правах реклами 

 
 
Интересные новости:
02.11.2016
1916
Команда Build Portal вітає Івана Миколайовича Салія, президента Всеукраїнської спілки виробників буд...
31.10.2016
1607
Команда Головного будівельного порталу України бажає щасливого Хелловіну!...
28.10.2016
1657
Компания Penoboard представила пятый, осенний номер корпоративного журнала. В выпуске обсуждаются ми...
25.04.2024
974
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...
01.04.2024
3273
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
4045
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...