РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Помешкання у чорно-білих кольорах

Поради відносно гармонійного поєднання класичних кольорів, від експерта - компанії Śnieżka.
2001 06.07.2016 в 15:39




Чорний і білий – це шляхетні кольори, які гармонійно поєднуються, і певною мірою презентують світосприйняття. Культура та звичаї різних народів мають індивідуальні значення і символи чорних і білих барв. Однак обидва кольори поєднує позачасова елегантність.  Оформивши інтер'єр помешкання у чорно-білих тонах, створюємо гармонійний простір, до якого з приємністю повертаємося.  Білий колір стін і невеличкі чорні аксесуари – це стильне декорування для помешкання.



Захоплення чорно-білими відтінками сягає ще давніх часів. Чимало стародавніх культур надавали цим двом  кольорам виняткового значення. Зазвичай обидва відтінки були протилежністю один до одного, всупереч цьому кожен з них завжди займав у віруваннях важливе місце. Одна з найвідоміших концепцій є древньокитайська філософія  Інь-Янь, суть якої полягає у тому, що світ складається з двох протилежних начал. І водночас ці протилежності доповнюють одне одного.  Облаштування інтер'єру, використовуючи білий і чорний кольори, - це гарантія  неперевершеної стилізації, сповненої гармонії, елегантності і симетрії. Завжди так було і буде, що білий колір доповнював чорний і навпаки.

Білий – універсальний колір

Духовність, невинність, свіжість - це поняття, які найчастіше асоціюються з білизною. Білими є крила ангелів, сніжинки чи сукні молодих. Біла барва особливо асоціюється з дизайном скандинавських та японських інтер'єрів у помешканні, яким властиве прагнення до мінімалізму. Білий має свою особливість і силу: підкреслює сприйняття і не відвертає уваги від найважливіших речей у житті.   Крім того, білий має незліченну кількість відтінків. Білий – завжди поза часом, він ніколи не виходить з моди.  Вибір білого як провідного кольору у помешканні сприятиме врівноваженості.


Вирішуючи питання дизайну інтер'єру в стилі біле і чорне, стіни варто пофарбувати сніжно-білою глибокоматовою фарбою Śnieżka Super Matt, яка рекомендована для поверхонь великих розмір, оскільки вона ідеально приховає дрібні малярські дефекти.  Варто пам'ятати, що основи великих приміщень краще фарбувати виробами з матовим ступенем блиску. Таким чином покриття стін набуде елегантного кінцевого ефекту.   Матове покриття стане ідеальним тлом для глянцевих меблів.

Чорний – колір, що доповнює білий

Нюанс білого – чистий природний колір. Його відмінно підкреслює і доповнює чорний. Він у певній пропорції додає світлому інтер'єру характеру. Чорні аксесуари можемо добирати залежно від наших уподобань та смаків. Їх вибір визначатиме характер інтер'єру. Стиль чорне і біле є поза часом і модою. Він пасує як для класичного, так і для модерного дизайнерського рішення. Хоча колористика у цьому стилі обмежена двома відтінками, проте не варто боятися монотонності і перенасиченості, оскільки білий колір має свої переваги як світлий колір.


Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»
Інформацію розміщено на правах реклами 
Похожие статьи:
03.09.2015
3478
Комфортный ремонт: обзор удобства и быстроты покупки строительных материалов в обновленном Интернет ...
21.11.2022
1043
Основные виды инструментальных клещей и советы по их выбору...
05.07.2022
3773
Виды и основные характеристики дисковых пил, которые стоит учесть, при выборе инструмента...
0001