РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 41.043 EUR: 44.686
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 41.043
EUR 40.000 41.000 44.686
USD 40.740 41.140 41.043
EUR 44.230 44.831 44.686
Статьи

Історія секційної огорожі

Сучасні паркани, які ми бачимо зараз, мають історію довжиною в декілька десятків та навіть сотень років. Ми розкажемо вам цікаву історію про те, як створювалися паркани від сітки Рабиці до сучасної секційної огорожі, яка зараз є лідером вітчизняного та європейського ринку
2159
28 октября 2019 г.


Чи знали ви, що у будь-якої речі в сучасному світі може бути своя цікава та неповторна історія? Адже кожну річ, кожен будівельний матеріал та кожен підручний предмет створювався людьми з якоюсь метою, а в процесі створення кожної речі вона неодноразово змінювалась та доопрацьовувалась.

Так само трапилось і з таким звичним для нас питанням, як огорожа. Сучасні паркани, які ми бачимо зараз, мають історію довжиною в декілька десятків та навіть сотень років! Зараз ми розкажемо вам цікаву історію про те, як створювалися паркани від сітки Рабиці до сучасної секційної огорожі, яка зараз є лідером вітчизняного та європейського ринку.

Історія створення парканів від Рабиці до Секційної огорожі

Перші задокументовані згадки про металевий паркан на основі сітки Рабиці датуються другою половиною 19 сторіччя. На протязі багатьох десятків років люди широко використовували сітку Рабицю, яка не те, щоб могла задовільнити своїх володарів. Але мода на металеві паркани, які не зламаються під натиском вітру та не перегниють після перших декількох років від вологи, брала верх над незадовільненими господарями приватних будинків та садів.

Перша і основна причина, через яку рабицю використовували з 1950-х років, була дешевизна. Так, дерев'яний паркан досі коштував набагато дешевше, але завдяки її витривалості до погодних умов різниця в ціні була колосальною. На протязі багатьох років виробники намагались вдосконалити цю сітку, але усі старання не призводили до потрібного результату. Клієнти вимагали більшої пружності та жорсткості, більшого терміну експлуатації (оцинковки в промислових масштабах тоді не існувало, як такої), а також більшої привабливості для прикрашання своєї території. Саме це незадоволення стало причиною поштовху до нових розробок, які призвели до інноваційних рішень.

Одним з перших новаторів на ринку огорож змогла стати австрійська компанія “Gitter”. Вона створила унікальну сітку з дроту, яка перепліталася між собою та мала діаметр від 4х до 6-ти міліметрів. Відрізки дроту закріплювали між собою за допомогою точкової зварки, що давало їй додаткову жорсткість та витривалість від вітру та механічних ушкоджень.

Ця розробка хоч і була інноваційною, але пережила чимало змін в процесі свого вдосконалення. Так, наприклад, секції з висотою більш ніж 1-1.5 метри були надто м’якими, що зводило нанівець усі технічні переваги. Виправили цю ситуацію набагато пізніше, в кінці 20-го сторіччя, коли австрійські інженери виготовили перші прототипи 3D-секцій. Це й стало поштовхом до створення сучасних секційних огорож, які зараз ми можемо спостерігати всюди, в будь-якому місті будь-якої країни в будь-якому кінці світу.

Сучасні секційні огорожі – це інновація в сфері парканів, яка широко використовується будь-де. Переваги такої огорожі закривають собою всі конкурентні матеріали в своїй ціновій категорії.

Серед основних переваг:

  • Надзвичайна міцність: секційні огорожі з діаметром 5-6 міліметрів здатні витримати надважкі механічні навантаження.
  • Привабливість. Мінімалістичні секції виглядають естетично завдяки своїм формам та сучасному порошковому покриттю.
  • Різноманітність. На ринку наразі існують десятки моделей, серед яких є більш естетичні, більш економні або більш міцні.

Де купити секційну огорожу?

Секційні огорожі в Україні вже міцно зайняли своє місце на ринку. Тисячі споживачів щотижнево шукають інформацію про цей матеріал, а десятки нових майбутніх володарів секційної огорожі залишають замовлення в найрізноманітніших компаніях.

Редакція нашого сайту пропонує обирати лише надійних та перевірених виробників для того, щоб ви змогли на 100% насолодитись привабливістю та надійністю огорожі, яка існує та модернізується на протязі століття. Одним з таких виробників є компанія Сітка Захід. Це вітчизняний виробник секційної огорожі та іншої продукції з дроту, яка відрізняється демократичними цінами, відповідальним ставленням до якості свого товару та гарантією на 12 років, яку може отримати кожен покупець.

Купити секційну огорожу в компанії Сітка Захід – це кращий вклад в безпеку вашої сім’ї та майна. Не втрачайте час, обирайте лише якісну та вигідну огорожу для свого дому та бізнесу!


Інформацію надано на правах реклами

23 октября 2019 г.
1661
Перше, з чого починається комплексний захист своєї оселі та майна – це якісна огорожа, яка буд...
10 октября 2019 г.
1740
Секционные ограждения из оцинкованного метала – это тренд, который затянулся на многие годы. Е...
Українці, що ви думаєте з цього приводу? Давайте обговорювати!
Не стійте осторонь – вільно діліться своєю думкою з іншими людьми.
Але, будь ласка, будьте ввічливі та дотримуйтесь правил коментування. ПОСИЛАННЯ ЗАБОРОНЕНІ, та блокуються автоматом.
Заборонені будь-які посилання (коментар з посиланням не може бути доданий, він автоматично блокується)

Заборонено і буде заблоковано:
- реклама
- спам та шахрайство
- образи, дискримінаційні висловлювання

Редакція не модерує коментарі, відповідальність за зміст коментарів несе автор коментаря. Редакція Build Portal залишає за собою право не погоджуватись з думкою автора коментаря, проте надає свободу слова відповідно до ст. 21, 24 та ст. 34 Конституції України.

Шановні читачі, читайте коментарі вдумливо, пам'ятайте, що автором коментарів можуть бути різні джерела.

Будь ласка, поставтеся до цих правил з повною відповідальністю.
Якщо дії коментованого шкодять читачам, рекламодавцям, співробітникам Build Portal або всій нашій спільноті, ми можемо заблокувати користувача.
Читать полностью Скрыть
23 декабря 2019 г.
2972
У компаніях FOMALGAUT GROUP впроваджений 3-рівневий контроль якості продукції. При цьому компанії гр...
31 октября 2019 г.
3230
Осенью становится актуальной подготовка незавершенного строительства к зимовке, то есть консервации,...
24 октября 2019 г.
4966
Бензиновый генератор пригодится в местности, где отсутствует электроснабжение или наблюдаются частые...
11 июля 2024 г.
9697
Новий простір діє одночасно як міський парк і меморіал...
11 июля 2024 г.
3566
Лікарню збудовано на кошти мецената Ніколи Терещенка, там безкоштовно надавали послуги незаможн...
04 июля 2024 г.
6368
Конструкцію у вигляді космічного корабля збудував з порушеннями приватний детектив....
16 января 2024 г.
1950
Інноваційна технологія безкаркасних холодильних та морозильних складів з сендвіч-панелей дозволяє на...
23 ноября 2023 г.
2496
Створити комфортний будинок, в якому споживання енергії навіть в найхолоднішу пору року буде зведено...
14 марта 2023 г.
6660
Дізнайтесь на реальному прикладі застосування технологій народного будівництва, як українці обирали ...
У специфічних сферах будівництва та виробництвы нерідко використовують такий вид металопрокату, як с...
Вітчизняний виробник будматеріалів SWEETONDALE вивів на ринок покращену лінійку матеріалів для навіс...
BUILD PORTAL - Агрегатор статей
  • Збираємо всі існуючі новини будівельного ринку в одному місці
  • Унікальний "SMART рубрикатор" (розумний рубрикатор): це дуже деталізований по кожному напрямку рубрикатор аби ви змогли швидко знайти всі згруповані матеріали з потрібної теми
Build portal - українське народне медіа - без впливу оліграхів та влади!