РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.535 EUR: 42.310
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.535
EUR 40.000 41.000 42.310
USD 39.400 39.830 39.535
EUR 42.200 42.730 42.310
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Компанія Galeco: кожна крапля води має значення

Дізнайтесь про переваги сучасних рішень водостічних систем Galeco
4182 15.07.2019 в 09:06

 
РЕЦИРКУЛЯЦІЯ ДОЩОВОЇ ВОДИ ДЛЯ ДОМУ


Компанія Galeco не лише виробляє ексклюзивні водостічні системи, що захищають Ваш дім від протікання, але й  дбає про збереження води на Землі. Адже, розуміння цінності і збереження природніх ресурсів – щасливе майбутнє наших дітей. Всі ми знаємо, що вода – основа всього живого. Без неї не може існувати жодна істота на планеті. Води на землі водночас багато і мало, адже 97 % води займає солена, морська вода, 2 % - прісна вода, непридатна до споживання, і лише  1 % - вода, що придатна до споживання. Якщо порівняти запаси води на планеті, то це сльозинка в очах маленької дитини. Вже в багатьох частинах світу, прісна вода є дефіцитом. Близько 4 мільярдів людей страждають через нестачу води. Звідси хвороби, смерті, щодня…. Тому слід економити воду. Дощову воду можна використовувати для поливу саду або ж у технічних цілях. Наприклад, в останні роки почали з'являтися різноманітні системи рециркуляції води для дому. Рециркуляція – процес перенаправлення та  грубого очищення води, яка використовується повторно на менш відповідальних ділянках водопостачання.

Компанія Galeco створила водостічні системи квадратного профілю зі сталі та ПВХ. Водостічна система Galeco PVC² - це сучасна розробка унікальної, квадратної форми ринви і водостічної труби, яка є більш глибокою і широкою, ніж її круглі аналоги. Водостічна система Galeco PVC² є ідеальною у всіх відношеннях, адже це найкраще рішення для відведення дощової води, яку можна вторинно використати, а також зберегти гармонію і естетику навіть в найсучасніших архітектурно-будівельних проектах. Досконалість системи доповнює спеціально ущільнюючий елемент, що забезпечує високу герметичність всієї водостічної системи.



Також зберегти природній ресурс допоможе водостічна система квадратного профілю із сталі. Водостічна система Galeco STAL² -  надасть будинку з карнизним звисом сучасний, естетичний вигляд. Система дозволяє здійснити монтаж декоративної планки, яка кріпиться у нижній частині кронштейнів ринви.



Таке рішення дозволяє приховати передню частину ринви і обшити карнизний звис декоративним софітом Galeco NOVA - панелі, що закривають зовні виступаючу частину даху є справжньою прикрасою будинку.  У функції декоративного софіту Galeco NOVA входить також і правильна вентиляція підпокрівельного простору і захист від птахів.

Компанія Galeco з посмішкою на обличчі, і з вдячністю у серці закликає кожного з нас жити в гармонії з довкіллям, цінуючи кожну краплю води, оберігати життя.

 

Оксана Романець
Джерело: Galeco
Інформація опублікована на правах реклами

Похожие статьи:
15.07.2019
2975
Рекомендации экспертов об особенностях и правильном подборе фурнитуры для откатных ворот...
27.02.2024
1625
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2465
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001