РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Ярослава Острожчук: «Цеглу запускаємо в серійне виробництво тільки після проходження 500 циклів морозостійкості» (Бліц-інтерв'ю, відео)

Ярослава Острожчук, генеральний директор ТОВ «Євротон» у бліц-інтервью Головному будівельному порталу України розповіла про особливості роботи українського цегляного бренду, які забезпечують знамениту якість продукції заводу.
6153 18.08.2016 в 10:00

Журналісти Головного будівельного порталу України ‒ Build Portal завітали на щорічний з’їзд українських та закордонних дилерів ТМ «Євротон». Про те, яким чином у складних умовах галузі компанії вдається зберігати високу якість продукції та лідируючі позиції на ринку цегли, а також про секрети успішного розвитку та про виробництво високоякісної продукції в ексклюзивному інтерв’ю розповіла генеральний директор ТОВ «Євротон» Ярослава Острожчук.

 

Build Portal: Наразі багатьох виробників України вкрай турбують нещодавні законодавчі  ініціативи у сфері надрокористування.  Ярославо Юріївно, поділіться, будь ласка, на скільки це важливо для Вашої компанії?

Ярослава Острожчук: Ці зміни кардинально нас не торкнулися. Нині на стадії завершення питання щодо оформлення двох нових кар’єрів. Дотримуюся думки, що кар’єри необхідно виділяти для виробників, аби кожен з них, вкладаючи кошти у розробку родовища, міг бути впевненим у високій якості сировини і в тому, що кар’єр буде закріплений  за ним.  

Build Portal: Яку сировину застосовуєте під час виробництва?
Ярослава Острожчук:  Для виготовлення цегли ми застосовуємо дві основні сировини ‒ сіру та жовту глину. Зазначу, що ми чи не єдині в Україні виробляємо цеглу з однокомпонентної шихти. Тобто пропонуємо цеглу двох видів. Вона виготовляється тільки з одного виду глини, що і сприяє стабільності кольору та відсутності різних відтінків.

Build Portal: Ваш завод працює за євростандартами на високоякісному обладнанні. Досвіду яких іноземних компаній довіряєте і чи працюють у Вас на постійній основі  європейські фахівці? 

Ярослава Острожчук: На постійній основі європейські фахівці у нас не працюють. Проте цьогоріч для проведення інвентаризації німецького обладнання Lingl ми залучали його виробників. Спеціалісти іноземної компанії проаналізували роботу печі та провели її діагностику. Незважаючи на те, що на цьому обладнанні ми працюємо вже близько 20 років, за результатами перевірки, воно у  гарному технічному стані.
Варто зауважити, що влітку разом із нашими фахівцями ми відвідали чимало європейських компаній, поспілкувалися із закордонними виробниками і переконалися, що наші українські спеціалісти нічим не поступаються європейським. Більше того, стосовно конструкцій машин та певних механізмів наші інженери ставили такі запитання, на які  європейські колеги не завжди знаходили відповіді. Сподіваюся, вони візьмуть до уваги і наші поради та зауваження.

Build Portal: Приємно це чути. Сьогоднішній ринок може запропонувати чимало новітніх інноваційних будівельних матеріалів, а в чому  переваги Вашої продукції порівняно з  модними зараз в Україні?

Ярослава Острожчук: Цегла ‒ це екологічно чиста продукція й  перевірена віками. Нині багато історичних споруд, побудованих з цегли, навіть не потребують реконструкції.
Якість інноваційних матеріалів ще  не перевірена часом, а за міцністю вони поступаються цеглі. Ми впевнені, що наша цегла простоїть віки, адже запускаємо її в серійне виробництво тільки після проходження 500 циклів морозостійкості.
Компанія працює над розширенням асортименту, адже потрібно постійно задовольняти вимоги сучасного споживача, який  стає все вимогливішим і прагне надати фасадам нового вигляду.  Клінкерна цегла на сьогоднішній день  ‒ найкращий стіновий матеріал.





цегла ТМ Євортон
 

Build Portal: Якими  пріоритетними завданнями керується компанія «Євротон»? 

Ярослава Острожчук: Працюємо над проектом реконструкції виробництва з метою розширення номенклатури продукції, фактури, кольорів. Ще одним із надважливих завдань для нас є збереження статусу стабільного виробника високоякісної продукції. З цією метою здійснюємо додаткові заходи з перевірки сировини, випробовуємо різне пакування. Шукаємо оптимальні варіанти, які сприяли б утриманню цін на продукцію на доступному рівні.  

Build Portal: Ваші побажання колегам до Дня Будівельника.
Ярослава Острожчук: Вітаю усіх будівельників і виробників будматеріалів з професійним святом ‒ Днем Будівельника. Бажаю перш за все здоров’я та творчого натхнення. Нехай житлові будинки та інші споруди будуються з найкращих і найякісніших матеріалів, у тому числі і з нашої цегли!

Build Portal: Дякуємо Вам!

 

Довідка:

26 жовтня 1995 року  ПрАТ «Роздільський керамічний завод» (смт. Розділ Львівської області)  випустив першу партію цегли. Виробничі потужності заводу були розраховані на виробництво рядової цегли, а з 2002 року підприємство взяло курс на освоєння виробництва облицювальної.  У 2005-му під брендом «Євротон» з’явилася перша клінкерна цегла українського виробництва, що не поступається європейським аналогам. Нині під ТМ «Євротон» об’єднано два сучасні заводи та унікальні родовища глини.  Потужності компанії  дозволяють контролювати виробництво від кар’єра до готової цеглини.

Дізнатися більше про ТМ Євротон >>>



Читайте також:



Іван Салій: в Україні сформувався пул сучасних потужних виробників цегли (Бліц-інтерв'ю, відео)

Іван Салій, президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів розповів про актуальні питання галузі та особливості українського ринку цегли.




Секреты успеха украинского кирпичного бренда: обзор IX съезда дилеров ТМ «Евротон»

Эксклюзивный обзор из центра событий: IX съезд дилеров и зарубежных представителей ТМ «Евротон». Интервью с уважаемыми  экспертами, анализ и прогноз развития рыночной ситуации, секреты успеха известного Украинского кирпичного бренда "из первых уст".



Джерело: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal
Фото та відео: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal
Бесіду вів: Сергій Шевчук


 
 
Интересные новости:
13.07.2016
7834
О работе подразделения техники с наработкой, рассказал его руководитель Андрей Король. Узнайте,...
13.07.2016
7938
О принципах успешной работы на рынке строительной технике Главному строительному порталу Украины рас...
13.07.2016
8116
Секретом успеха компании «Цеппелин Украина» поделились руководитель отдела рек...
18.03.2024
3351
Андрій Озейчук – будівельник з 27-річним досвідом, засновник компаній Rauta, Kovlar та Teza, г...
20.09.2023
4510
Олена Шуляк розповіла, що реально організувати вже у найближчій перспективі, а які завдання можна ре...