РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.788 EUR: 42.382
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.788
EUR 40.000 41.000 42.382
USD 39.670 39.998 39.788
EUR 42.260 42.900 42.382
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Стіни в кольорі слонової кістки – ідеї для натхнення

Колір слонової кістки – один з найбільш безпечних кольорів, які можна вибрати при оформленні помешкання. Він витончений та елегантний, тепліший за білий, але так само нейтральний, тому чудово поєднується з іншими. Маєте сумніви? Ці приклади дизайну їх розвіють
2280 29.10.2021 в 17:01


Колір слонової кістки на стінах створює в помешканні атмосферу стриманої розкоші й елегантності. Він є гарною основою для монохромного інтер’єру у ніжних бежевих тонах, але також чудовим тлом для інших кольорів. Цей колір робить кімнату світлішою, викликає відчуття спокою і комфорту.

Колір слонової кістки порівняно з білим

Колір слонової кістки – це білий з перлинно-бежевим відтінком. Цієї дрібки бежевого досить, щоб ці два кольори, використані на стінах, створювали в помешканні різну атмосферу. Слонова кістка витонченіша, не така тривіальна, як чистий білий колір. Крім того, цей колір тепліший, тому наші органи чуттів сприймають його як затишний і приємний для ока. Він більш заспокійливий.

Найкращим рішенням для надання стінам кольору слонової кістки є фарбування зносостійкою глибокоматовою фарбою. Радимо використовувати з цією метою . Це латексна фарба, яка забезпечує стінам високу стійкість до частого миття, відмінну покривну здатність (1-й клас) і навіть приховує незначні нерівності на поверхні. З огляду на це підходить для використання в найрізноманітніших приміщеннях: вітальнях, кухнях, фоє, коридорах, житлових й офісних кімнатах, торговельних залах, місцях громадського користування тощо.

 

Колір слонової кістки порівняно з екрю

Колір слонової кістки часто плутають з екрю. Однак екрю більш насичений і трохи темніший. Колористично слонова кістка знаходиться між білим та екрю, але цей колір більш ніжний, ніж обидва його сусіди.

Тепер, коли ми знаємо, як виглядає колір слонової кістки на стіні, варто з’ясувати, з якими кольорами його можна поєднувати. Ось найкращі комбінації:

  • Слонова кістка і білий – деякі люди бачать різницю між цими кольорами лише тоді, коли вони поруч один з одним. Оформлений таким чином інтер’єр – це водночас витонченість, сучасність та елегантність.

  • Слонова кістка і чорний – ідеальний дует. Чорні аксесуари в інтер’єрі кольору слонової кістки мають дуже вишуканий та елегантний вигляд. Слонова кістка пом’якшує строгість чорного, а чорні акценти підкреслюють витонченість кольору слонової кістки.
  • Слонова кістка і коричневий – приємне для ока, гармонійне поєднання, особливо якщо коричневий має відтінок шоколаду або ебенового дерева. Найкраща комбінація для шанувальників класичного стилю.

  • Слонова кістка і світло-блакитний – синонім романтичності і легкості. Дуже ніжне поєднання. Ідеально підходить для жіночої спальні та кімнати малюка.

  • Слонова кістка і сірий колір з голубуватим відтінком – поєднання, що уособлює стриману розкіш.
  • Слонова кістка і зелений – неймовірний «еко»-дует, який викликає в уяві простори савани. Комбінація з чудовим релакс-ефектом.
  • Слонова кістка і золото – або ж романтичний гламур у версії de luxe. Золото ідеально  поєднується з кольором слонової кістки.
  • Колір слонової кістки, графітовий, світло-сірий, білий та червоний – таке поєднання створює легку атмосферу вінтажного лофту.

Колір слонової кістки універсальний – він підходить для інтер'єрів у будь-якому стилі. Візуально він працює як білий: збільшує приміщення. Але додатково робить інтер’єр теплішим і додає йому сяючої вишуканості. Слонова кістка добре поєднується з іншими кольорами. Тому не варто строго дотримуватися нашого переліку – знаходьте власні вдалі комбінації. І пам'ятайте: якщо ви не маєте абсолютної впевненості щодо білих стін, а бежеві здаються вам занадто насиченими й теплими – колір слонової кістки стане найкращим рішенням для вашого інтер'єру.


Джерело: www.sniezka.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами
Похожие статьи:
20.10.2021
2609
Оформлення сучасних інтер’єрів передбачає застосування різних оздоблювальних матеріалів. Та на...
20.06.2022
2462
Екотренди сьогодні всюди і в інтер’єрі зокрема: якщо меблі – то з натурального дерева, я...
20.04.2022
1697
Фотообои — уникальный отделочный материал, который поможет стильно преобразить даже скучный ин...
0001