РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 41.011 EUR: 44.726
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 41.011
EUR 40.000 41.000 44.726
USD 40.950 41.451 41.011
EUR 44.550 45.349 44.726
Новость

Учні професійних навчальних закладів вправлялися у креативно-дизайнерському опорядженні інтер'єру

Творчі й технологічні уміння та навички у ремонтно-оздоблювальних роботах вихованці навчальних установ системи професійної освіти України, в яких функціонують навчально-практичні центри Групи компаній «Śnieżka», показували під час конкурсу професійної майстерності «Креативний інтер’єр»

2193
03 июля 2018 г.



Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури


Т
ворчі й технологічні уміння та навички у ремонтно-оздоблювальних роботах вихованці навчальних установ системи професійної освіти України, в яких функціонують навчально-практичні центри Групи компаній «Śnieżka», показували під час конкурсу професійної майстерності «Креативний інтер’єр, створений за допомогою виробів компанії «Cнєжка-Україна».  

Інтерактивний захід такого формату проводився для виявлення в учнів рівня освоєння необхідних знань і практики щодо технології використання сучасних лакофарбових матеріалів. Водночас  оцінювалася майстерність учасників щодо створення креативного декорування інтер'єру. Конкурс тривав з 1 березня по 26 червня 2018 року. Команди-учасники змагалися за три призові місця.

У заході взяли участь 8 учнівських команд, які представляли Ставропігійське вище професійне училище м. Львова, Центр професійно-технічної освіти м. Житомира, Броварський професійний ліцей, ВПУ № 7 м. Вінниці, ВПУ № 7 м. Калуша, Ужгородський центр професійно-технічної освіти м. Ужгород, Луцьке вище професійне училище  будівництва та архітектури, Тернопільське вище професійне училище №4 ім. Михайла Паращука. Учасники змагань – учні, що навчаються за професіями «Маляр» та «Опоряджувальник». Кожна команда виконувала конкурсне завдання під керівництвом викладача і майстра виробничого навчання освітньої установи. Для того, щоб конкурсанти успішно й творчо утілювали завдання з оздоблення інтер'єру, організатор заходу – компанія «Снєжка-Україна» забезпечила усі команди потрібними лакофарбовими матеріалами (ґрунтовками, шпаклівками, водоемульсійними фарбами, барвниками й акриловим лаком).   

Центр професійно-технічної освіти м. Житомира                                          Тернопільське вище професійне училище №4 ім. Михайла Паращука


Згідно із умовами конкурсу, учні, реалізуючи креативне опорядження інтер'єру, виконували завдання, що включали підготовчі роботи, перевірку міцності основи, розшивку тріщин, ґрунтування поверхні, шпаклювання тріщин і загалом поверхні, а також створення декоративного ефекту з допомогою шпаклівки чи фарбування й ін. Під час реалізації конкурсних завдань учні мали не лише демонструвати свою майстерність, але і дотримуватися  технологій застосування виробів для кожного виду робіт та правил з охорони праці.

Підсумування результатів конкурсних завдань проходило двома етапами. Після завершення опорядження інтер'єру вміння кожної команди оцінював оргкомітет, до складу якого входили представники компанії «Снєжка-Україна». У процесі виставляння балів, журі враховувало правильність виконання усіх видів ремонтно-оздоблювальних робіт. За майстерно виконану роботу команда у першому етапі змогла отримати максимально 90 балів.

У другому турі підписники офіційної сторінки компанії «Снєжка-Україна» у  Facebook оцінювали результати креативного опорядження інтер'єру. Зокрема, на профілі підприємства були опубліковані підсумкові фотографії оздоблених інтер'єрів 8 команд. Тож шанувальники спільноти «Снєжка-Україна» у Facebook мали змогу лайкати за найкращі, на їхню думку, креативні рішення. За підсумками онлайн-голосування у період з 15 по 22 червня 2018 року були визначені креативні роботи трьох найкращих учасників конкурсу. Команди у другому турі змагань мали змогу отримати максимально 90 балів.

Підбивши підсумки двох етапів оцінювання, перемогу здобули три команди:

Перше місце здобуло Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури, яке було нагороджене подарунковим сертифікатом у 5000 (п'ять тисяч) грн. на лакофарбові матеріали підприємства «Снєжка-Україна» для навчального закладу.



Друге місце зайняв Центр професійно-технічної освіти м. Житомира, отримавши подарунковий сертифікат від компанії «Снєжка-Україна» у 3000 (три тисячі) грн. на  лакофарбову продукцію для навчального закладу.


Третє місце у Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. Михайла Паращука. Заклад виборов подарунковий сертифікат на лакофарбову продукцію для навчальної установи вартістю 2000 грн.


  

Зазначимо, що кожен учасник команди-переможця був нагороджений подарунками від компанії «Снєжка-Україна».

Конкурс «Креативний інтер’єр, створений за допомогою виробів Групи компаній «Śnieżkа», був організований у межах державно-приватного партнерства між компанією «Снєжка-Україна» та професійно-технічними навчальними закладами України та за підтримки Міністерства освіти і науки України, з яким підприємство підписало 2016 року Меморандум про співпрацю.

www.sniezka.ua

www.vidaron.com.ua  

www.acrylputz.com.ua

www.sniezkanature.com

www.facebook.com/Sniezka.Ukraine  

Інформацію розміщено на правах реклами

27 июня 2018 г.
1585
Мастер-класс по кладкам кирпича и крупноформатных керамических блоков провели 16 июня...
26 июня 2018 г.
1293
5 июня в Международном выставочном центре во время проведения выставки-презентации промышленной прод...
26 июня 2018 г.
1358
24 июня компании СБК исполнился 21 год...
Українці, що ви думаєте з цього приводу? Давайте обговорювати!
Не стійте осторонь – вільно діліться своєю думкою з іншими людьми.
Але, будь ласка, будьте ввічливі та дотримуйтесь правил коментування. ПОСИЛАННЯ ЗАБОРОНЕНІ, та блокуються автоматом.
Заборонені будь-які посилання (коментар з посиланням не може бути доданий, він автоматично блокується)

Заборонено і буде заблоковано:
- реклама
- спам та шахрайство
- образи, дискримінаційні висловлювання

Редакція не модерує коментарі, відповідальність за зміст коментарів несе автор коментаря. Редакція Build Portal залишає за собою право не погоджуватись з думкою автора коментаря, проте надає свободу слова відповідно до ст. 21, 24 та ст. 34 Конституції України.

Шановні читачі, читайте коментарі вдумливо, пам'ятайте, що автором коментарів можуть бути різні джерела.

Будь ласка, поставтеся до цих правил з повною відповідальністю.
Якщо дії коментованого шкодять читачам, рекламодавцям, співробітникам Build Portal або всій нашій спільноті, ми можемо заблокувати користувача.
Читать полностью Скрыть
12 июля 2024 г.
3148
З появою ЄДЕССБ усі процеси відбуваються в онлайн-форматі, кожен крок  фіксується, а будь-які с...
11 июля 2024 г.
3674
Дефіцит робочої сили, який оцінюють у 20-50%, впливає на всі процеси будівництва. Як він загрожує ри...
10 июля 2024 г.
3999
З житлового фонду соціального призначення можна буде орендувати житло у кількох форматах...
Вчера
4716
Новий міст спроєктований не як інфраструктурний об’єкт, а як новий громадський простір...
11 июля 2024 г.
9729
Новий простір діє одночасно як міський парк і меморіал...
11 июля 2024 г.
1143
Вітчизняний виробник будматеріалів SWEETONDALE вивів на ринок екструдований пінополістирол XPS ...
12 июля 2024 г.
1336
23 липня 2024 року відбудеться ексклюзивна панель КБУ на тему «АНАЛІТИКА УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ НЕ...
11 июля 2024 г.
1098
31 липня у КВЦ «Парковий» в Києві пройде Конгрес - INVEST IN UKRAINE, в рамках якого від...
28 июня 2024 г.
1624
Захід стане майданчиком для конструктивного діалогу, висловлювання та обговорення різноманітних думо...
Почтовая рассылка Build Portal для участников строительного бизнеса
Только самое важное
*один раз в неделю
Андрей Озейчук – строитель с 27-летним опытом, основатель компаний Rauta, Kovlar и Teza, предс...
26 июня 2023 г.
160
Андрій Озейчук – будівельник з 27-річним досвідом, засновник компаній Rauta, Kovlar та Teza, г...
18 марта 2024 г.
3477
BUILD PORTAL - Агрегатор новин
  • Збираємо всі існуючі новини будівельного ринку в одному місці
  • Унікальний "SMART рубрикатор" (розумний рубрикатор): це дуже деталізований по кожному напрямку рубрикатор аби ви змогли швидко знайти всі згруповані матеріали з потрібної теми
Build portal - українське народне медіа - без впливу оліграхів та влади!