РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.515 EUR: 42.364
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.515
EUR 40.000 41.000 42.364
USD 39.500 39.830 39.515
EUR 42.070 42.700 42.364
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Найважливіші аспекти розвитку цементної промисловості обговорили на UkrCemFor 2017 (фото, відео)

23-25 травня в Києві відбулася VIІ Міжнародна конференція «UkrCemFor 2017: Цементна промисловість. Найкращі практики. Перспективи розвитку», в ході якої експерти обговорювали найважливіші аспекти розвитку цементної промисловості
5278 07.06.2017 в 16:46


 

23-25 травня 2017 року у м. Києві  за медіапідтримки Головного будівельного порталу України пройшла VIІ Міжнародна конференція «UkrCemFor 2017: Цементна промисловість. Найкращі практики. Перспективи розвитку» з фокусом на висвітлення важливих аспектів розвитку цементної промисловості. Організатор Форуму – Асоціація виробників цементу України «Укрцемент», Співорганізатор – A7 CONFERENCES. Партнер – НІКО Трейдінг. Партнери - CRH Group, Івано-ФранківськЦемент, Dyckerhoff Україна, Heidelbergcement Україна, ПАТ Євроцемент Україна, Aggreko, «Альтком», PLITOS, Inlab Architects, ЕКТА, Корпорація «Альтіс-Холдинг», NORDIMPIANTI, Офiцiйний перевізник – Turkish Airlines.

«UkrCemFor 2017» вже в сьомий раз став майданчиком для дискусій та об’єднав ключових гравців цементної промисловості не тільки України, але й Європи. Захід акцентував увагу на важливих аспектах – зростанні ринку цементу України, якості продукції та використанні новітніх технологій виробництва цементу та будівельних матеріалів.

Володимир Омелян, Міністр інфраструктури України зазначив: «Ми давно говоримо про цементні дороги. І моя мрія, як міністра, щоб, принаймні, Схід і Південь України мали бетонне покриття автодоріг. Плани 2015-2016 рр. було зруйновано нашою реальністю, коли 95% автодоріг були вже непридатні для використання. Ми маємо їх зараз ремонтувати і відновлювати до попереднього стану... Одночасно, дивлячись вперед, ми розуміємо, що альтернативи бетонним дорогам немає. З таких доріг, які ми вже плануємо побудувати у бетоні, - це будуть дороги Дніпропетровської, Миколаївської, Закарпатської областей. Це буде, принаймні, південна частина дороги, яка з'єднає Гданськ і Одесу».

Володимир Омелян

Павло Качур, Голова Асоціації виробників цементу України «Укрцемент» зазначив: «Якісна продукція – це не просто гарантія того, що покупець отримає той товар, за який заплатив. В першу чергу це безпека життя простої людини. Бо якщо цемент буде неякісний, то конструкція будівлі може обвалитися і привести до трагедії. Спільними діями виробника, продавця і громадської організації ми хочемо зробити у виграші просту людину. Щоб його не обманювали на вазі, на якості продукції та підробленій етикетці».


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: Ексклюзивне інтерв'ю із Павлом Кучером, Головою Асоціації  виробників цементу України «Укрцемент»



Мігел Машаду, Директор з розвитку в Україні, CRH зазначив: «Перевагою боротьби з фальсифікатом є створення образу цементу, як надійного продукту. Також можливо відслідковувати продукт і відстежувати якість від виробника до кінцевого споживача, і це створює умови чесної конкуренції, без зовнішніх факторів, що впливають на якість, а продукт розвивається згідно з потребами кінцевого споживача. І, нарешті, збільшується частка цементу з гарантією якості, а держава робить крок в сторону збільшення прозорості економіки. У свою чергу, будівельна галузь і економіка в цілому стають більш стійкими».


Мігел Машаду

Роман Скільський, Виконавчий директор, Асоціація виробників цементу України "Укрцемент", сказав : «Ми часто зіштовхуємося з проблемою недоброякісного цементу на українському ринку. Йдуть маніпуляції на хімічному складі, коли або продають дешевше неякісний товар, або на недовазі. Але варто зазначити, що Україна виробляє якісний цемент, і інфраструктура цементних виробництв є по території всієї країни. Ми можемо забезпечити себе цементом повністю, навіть при суттєвому рості попиту на нього».

АНАЛІТИКА ЦЕМЕНТНОЇ ГАЛУЗІ Дивіться презентацію Романа Скільського >>>


Серед інших доповідачів: Володимир Шульмейстер, Перший заступник Міністра інфраструктури України (2014-2016); Директор напряму «Інфраструктура майбутнього», Український інститут майбутнього; Петро Михайлишин, Генеральний директор, ТЦ «Епіцентр К»; Олена Борисова, Менеджер з програм енергоефективності і по зміні клімату, ЄБРР; Др. Мартін Шнайдер, СЕО, Verein Deutscher Zementwerke e.V. (VDZ); Віталій Власенко, Керівник проекту з примірних специфікацій, ProZorro; Радник Міністра економічного розвитку і торгівлі України; Георгій Гелетуха, Голова правління, Біоенергетична асоціація України; Олег Цильвік, Заступник голови правління, Союз споживачів України; Олександр Ротов, Голова ради директорів, Конфедерація будівельників України; Людмила Кріпка, Керівник департаменту науково-технічної і юридичної інформації, Асоціація «Укрцемент»; Євген Полулех, Виконавчий директор, Криворізький завод ПАТ «ХайдельбергЦемент Україна»; Валерій Вірожемський, Перший заступник директора з наукової роботи, ДП ДержДорНДІ; Олег Островерхий, Кандидат технічних наук, Експерт Асоціації «Укрцемент»; Хельмут Ляйтгеб, Менеджер з продажу, Deltabloc International GmbH; Олена Шуляк, Керівник сектору «Будівництво», Офіс ефективного регулювання; Андрій Шкляр, Керівник експертного напрямку, Центр Транспортних Стратегій; Ігор Гамеляк, Професор кафедри, доктор технічних наук, НТУ; Еймон Гераті, Операційний директор, CRH Україна; Наталя Парасюк, Менеджер програми енергоефективності та зміни клімату, Світовий банк ; Юлія Глоклер, Проектний менеджер, VDZ; Сергій Рубальський, Генеральний директор, Global Certific; Сергій Толмачов, Професор, ХНАДУ; Сергій Корецький, ООО «Інститут «УКРДОРПРОЕКТ»; Валерій Савенко, СЕО, НІКО ТРЕЙДІНГ; Андерс Скерлунд Петерсен, Директор проекту, FLSmidth; Дімітрі Браізев, Регіональний менеджер, AUMUND Fördertechnik GmbH; Ліна Дурак, Заступник Голови представництва в Узбекістані, Dal Teknik Makina Ticaret Ve Sanayi A.Ş; Станіслав Бабич, Директор, Сігма Інжиніринг; Олена Омельченко, Керівник практики міжнародної торгівлі, ЮФ «Ілляшев та Партнери»; Юлія Андрусів, Ганеральний директор, Аґґреко Україна, Білорусь і Балтика; Мирослав Саницький, Професор, Національний університет «Львівська політехніка»; Андрій Шкляр, Керівник експертного напрямку, Центр Транспортних Стратегій; Віктор Андрусів, Виконавчий директор, Український інститут майбутнього та інші.

Серед   компаній-учасників: Verein Deutscher  Zementwerke e.V.,  IBAU  HAMBURG Ingenieurgesellschaft  Industriebau  mbH,  VGH  AG,  RHI  AG,  AUMUND  Fördertechnik  GmbH, Всесвітній банк, ЄБРР, Deltabloc International GmbH, а також делегації багатьох виробників обладнання та дослідницьких інститутів цементної промисловості.

Генеральний ТВ-Партнер – Телеканал News One, Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна. Ексклюзивний бізнес медіа-партер – Газета Бізнес, Ексклюзивний медіа-партнер – ЛігаБізнесІнформ. Медіа-партнери: Swiss Travel Magazine, CEO Club, Global Cement Magazine, International Cement Review, Група видань «Капстроительство», Ukrainian Building Community (UBC), Будівельний журнал, Delovõje Vedomosti, Build Portal, ProfBuild, Global Ukraine, Промисловість у фокусі, журнал «Цемент та його застосування», Kyiv Post, URE Club, UBJ, Property Times , Видавничий Дім «Україна Бізнес». За підтримки Ukrainian American Coordinating Council, TUID Arab Union for Cement and Building Material та інші.










ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: перший день форуму (повний відео - запис конференції)


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: другий день форуму (повний відео - запис конференції)




Сергій Прохоров
Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Олександр Ротов







Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Павло Качур, Качур Павло



Сергій Рубальський, Мартін Шнайдер



Павло Качур, Качур Павло




Мартін Шнайдер, Людмила Кріпка, Кріпка Людмила


Віталій Грусевич, Грусевич Віталій



Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Екатерина Никитина, Никитина Екатерина



Олена Шуляк, Шуляк Олена



Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Сергій Дудзяний, Дудзяний Сергій



Марина Скрипник, Скрипник Марина

Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Максим Манойленко


Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal
Текст: a7conf. com
Фото: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal

 
 
Интересные новости:
30.05.2017
4395
Небольшой, увлекательный видеосюжет о работе современной дорожностроительной спецтехники...
25.05.2017
2572
Прямий ефір - трансляція VIІ Міжнародної Конференції UkrCemFor '17. Дізнавайтеся, що відубваєть...
25.05.2017
3113
27 апреля в офисе Всеукраинской ассоциации производителей стройматериалов состоялся круглый стол на ...
30.04.2024
1332
До предметної розмови на сесії долучилися Народні депутати України попередніх скликань, члени АНДУ, ...
24.04.2024
2935
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
19.04.2024
6495
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...