РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.356 EUR: 42.398
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.356
EUR 40.000 41.000 42.398
USD 39.200 39.799 39.356
EUR 42.180 42.880 42.398
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Привітання з нагоди Дня будівельника від КБУ

Будівельники мають велику силу. Саме вони втілюють в реальність мрії людей. Напередодні Дня будівельника КБУ опитали перших осіб галузі, провідних виробників і дилерів будматеріалів

2506 07.08.2020 в 10:11

 

Шановні колеги, будівельники!

Вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!

Все, що нас оточує - міста, будівлі, вулиці і мости - ваших рук справа!

Безпечний і комфортний життєвий простір для кожного з нас - створюють будівельники в українських містах і селах. Це не просто професія, це потужна та відповідальна місія.

Бажаю вам нових перспективних проектів, надійних партнерів, фінансового благополуччя та міцного здоров'я.

Не втомлюйтеся творити!

ЛЕВ ПАРЦХАЛАДЗЕ,
Президент Конфедерації будівельників України



 

Вітаю Конфедерацію будівельників України та всю будівельну галузь зі святом. Бажаю нам усім підвищення обсягів будівництва та в цілому росту економіки. Але кращим подарунком для будівельників до професійного свята стала б перемога над корупцією, ефективна реформа державної архітектурно-будівельної системи контролю та нагляду. Ми сподіваємося, що наші спільні ініціативи в цьому напрямку знайдуть втілення.

ОЛЕКСАНДР РОТОВ,
голова Ради директорів КБУ,
Президент ГК «Герц»





Приєднуюсь до привітань до Дня будівельника! Для якісного розвитку нам потрібно  активніше навчатися у кращих світових практиках та втілювати їх у наших умовах.

Бажаю нам всім прозорих та дієвих правил, підвищення ролі професійної спільноти. Саме тоді спільнота зможе втілювати  проекти, якими зможемо пишатися та які створять комфортну країну.

АНАТОЛІЙ БЕРКУТА,
віце-президент КБУ




Будівельники, будівничі створюють величні об’єкти, амбітні та інноваційні проекти – на сьогодні, на кілька поколінь і на століття. Наша вдячність та прихильність! Ні підпарканним мітингам та корупційному аморальному утиску.

ІВАН САЛІЙ,
віце-президент КБУ,
Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів




Хочу висловити вдячність за Вашу участь у наших спільних заходах та упевненість у продовженні плідного співробітництва між Будівельною палатою та КБУ на благо розвитку будівельної галузі України.

ПЕТРО ШИЛЮК
Герой України, Віце-президент КБУ,
Президент Будівельної палати України

 




Цікавих проектів, неодмінно доведених до кінця. Щасливих та задоволених інвесторів. Легкості у втіленні задуманого та реалізації планів. А головне – здоров’я!

ІГОР КУШНІР, віце-президент КБУ та
представник у місті Києві,
Голова правління – президент ПрАТ “ХК “КИЇВМІСЬКБУД”




Зараз як ніколи важливо пам'ятати, що будь-яка криза – це тимчасове явище. Для того щоб продовжувати рухатися уперед, кожному професійному гравцеві варто не забувати про свої стратегічні цілі та пріоритети. Для «Ковальської» пріоритетом завжди був розвиток, підтримка високої якості продукції, забезпечення найкращого сервісу для своїх клієнтів та турбота про своїх людей. Саме на цьому ми фокусуємо діяльність завжди, незалежно від зовнішніх умов. 

Отже, нашим партнерам та друзям по спільній справі у професійне свято хочеться побажати невпинного росту та попутного вітру. 

«Ковальська», як надійний партнер у будівельній галузі, завжди готова сприяти плідній співпраці та розвитку наших колег та клієнтів.  Нехай жодні потрясіння не збивають зі шляху, а лише роблять нас сильнішими!  

 

ОЛЕКСАНДР ПИЛИПЕНКО,
віце-президент КБУ,
Президент ПБГ« Ковальська»




"Якщо створюєш - завжди повинен бути присутній колективний розум".

ІГОР НІКОНОВ,
Член Ради директорів,
Президент компанії "KAN DEVELOPMENT"

 



В аудиторіях університету ми вчимо молодь будівельній справі, а ви на будівельних майданчиках допомагаєте нашим випускникам втілювати отримані знання в життя. Вітаю вас, гідних людей, які вкладають в улюблену справу тепло своїх сердець, натхнення та майстерність, зі святом. Нехай День будівельника надихає вас на нові професійні звершення, успішну реалізацію і втілення цікавих проектів та ідей.

ПЕТРО КУЛІКОВ, ректор Київського національного
університету будівництва і архітектури





Шановні колеги, друзі, представники будівельної спільноти! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем будівельника! Нехай плоди Вашої праці несуть радість українським родинам! Нехай кожен новий об’єкт додає гордості за добре виконану роботу, а Ваша кваліфікація і досвід отримають гідну оцінку і винагороду! Бажаю всім щастя, достатку і благополуччя!

ДМИТРО ІСАЄНКО,
народний депутат,
секретар Комітету ВРУ з питань організації державної влади,
місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування,
Віце-президент КБУ




У День Будівельника хочу побажати здоров’я, оптимізму, нових джерел сил та натхнення для реалізації перспективних ідей задля нашої спільної справи!

ВОЛОДИМИР ЗУБИК,
член Ради директорів КБУ,
Президент некомерційної організації Асоціація
підприємств-будівельників «Інтергал-Буд»

 


Так вже влаштований світ, що за щоденними клопотами нинішнього дуже непростого часу ми все рідше згадуємо своїх попередників, тих, у кого вчилися майстерності. Без цих людей в Харкові не було б багато чого з того, чим ми сьогодні пишаємося. Нову історію Харкова, Слобожанщини та України створюють «люди будівництва».

ОЛЕКСАНДР ХАРЧЕНКО,
Заступник Голови Ради директорів та Представник КБУ
у Харківській області, Голова Ради Асоціації "Регіональне будівництва"

 



Шановні колеги, щиро вітаємо з нашим спільним професійним святом! Бажаємо всім нам реалізації нових масштабних проектів та відповідності запиту на наші роботи нашим можливостям та амбіціям! Будуємо майбутнє разом!

МАКСИМ ДИХНОВ, член Ради директорів КБУ та
представник у Запорізькій області,
генеральний директор компанії «Віват Інвест»




Я би хотіла відмітити високий професіоналізм у галузі. В Україні виробляється багато якісної будівельної продукції, яка високо конкурентна на світових ринках.

Українські архітектори за останні роки здобули яскраві перемоги у світових конкурсах. Культура забудови теж змінюється: гарні будинки з приємними фасадами та прибудинковими територіями, яких стає все більше. Важливо помічати позитивні зміни та тих, хто ці зміни творить.

ОЛЬГА СОЛОВЕЙ,
CEO URE Club




Хочеться побажати не чекати від уряду якоїсь підтримки, а сподіватися виключно на самих себе. Будьте будівельниками свого життя, свого щастя, своєї впевненості, свого прибутку!

БОРИС НІКОЛЕНКО, член КБУ,
директор з продажу в Україні та Польщі ГК "Імператив"





Ми бажаємо будівельникам успішних продажів, надійних партнерів, легкості в реалізації проектів, з останнім ми допоможемо.

СЕРГІЙ КОВАЛЕНКО, член КБУ,
Директор відділу збуту компанії Vartis



 

 
 
Интересные новости:
03.08.2020
1337
Эксперты рассказали о улучшениях смеси для ровного пола, ее преимуществах и новых возможностях...
20.07.2020
1678
ТМ "Золотой мандарин" представив нову продукцію - сухі будівельні суміші...
17.07.2020
1412
15 липня в місті Горішні Плавні відбулось урочисте введення в експлуатацію 171-квартирний 10-поверхо...
05.05.2024
1066
Команда Build Portal вітає з Великоднем!...
25.04.2024
1414
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...
01.04.2024
3407
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...