РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 41.225 EUR: 44.647
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 41.225
EUR 40.000 41.000 44.647
USD 41.000 41.480 41.225
EUR 44.400 45.031 44.647
Статьи

HYDROBASE — сучасні гідроізоляційні рішення для покрівель і фундаментів

Лінійка сучасних гідроізоляційних рішень для покрівель і фундаментів поповнилася новим сучасним матеріалом під брендом HYDROBASE від провідного українського виробника будматеріалів SWEETONDALE.
22
01 января 2000 г.

Гідроізоляція покрівель та фундаментів відіграє критично важливу роль у будівництві, оскільки забезпечує захист будівлі від вологи, запобігає структурним пошкодженням та підвищує довговічність будівельних конструкцій. На українському ринку гідроізоляційних матеріалів представлені різні гідроізоляційні рішення для покрівель та фундаментів. Вибір матеріалу залежить від ряду факторів, таких як тип будівлі, конструктивні особливості та умови експлуатації. 

Гідроізоляційні матеріали для покрівель та фундаментів можна умовно розділити на кілька  основних видів, кожен з яких має свої переваги та недоліки.

Рідкі гідроізоляційні матеріали для покрівель: створюють безшовне покриття, мають високу еластичність, прості у використання, але при цьому такі матеріали дороговартісні, мають обмеження щодо нанесення при низьких температурах та високій вологості.

Мембранні покриття для покрівель: створюють безшовне покриття, довговічні, стійкі до ультрафіолету та температурних коливань. Проте мембранні покриття відносяться до найдорожчого сегменту гідроізоляційних матеріалів для покрівлі, потребують  високої кваліфікації при роботі, вразливі до механічних пошкоджень під час монтажу, а також мають обмеження щодо погодних умов для проведення робіт.

Обмазувальна гідроізоляція для фундаментів: створює безшовне покриття, адаптується до просідання фундаментів, витримує температурні коливання. При цьому такий вид гідроізоляції залежить від погодних умов (повільно висихає при низьких температурах та високій вологості), вразливий до механічних пошкоджень й часто потребує додаткового захисного шару, має нетривалий термін експлуатації. 

Ін’єкційна гідроізоляція для фундаментів: проникає глибоко в тріщини, витримує рухи та осідання фундаменту,  стійка до температурних коливань, не потребує спеціальної підготовки поверхні. Проте ін’єкційна гідроізоляція дорожча порівняно з традиційними видами гідроізоляції, потребує спеціального обладнання для введення, що збільшує загальні витрати на будівельні роботи, процес затвердіння залежить від погодних умов, неправильне введення може призвести до пошкоджень фундаменту.

Проникаюча гідроізоляція фундаментів: проникає глибоко в бетон, заповнюючи мікротріщини, має здатність до самозаліковування, може наноситися на вологі поверхні. Ефективність такої гідроізоляції напряму залежить від якості бетону, вона не підходить для гідроізоляції великих тріщин, для оптимальної адгезії потрібна ретельна підготовка поверхні (очищення від бруду та пилу, знежирення).

Рулонні матеріали для гідроізоляції покрівель та фундаментів: універсальне рішення, яке здатне забезпечити надійний захист від вологи, такі матеріали легкі у монтажу, мають універсальну сферу застосування й доступну вартість.

Нова лінійка бітумної рулонної  гідроізоляції під торговою маркою    від українського виробника SWEETONDALE розроблена з урахуванням всіх сучасних будівельних норм та європейських стандартів, має універсальну сферу застосування, підходить як для промислового, так і для цивільного будівництва, а також для ремонтних робіт.

До лінійки ТМ HYDROBASE входять матеріали з різними характеристиками, в тому числі спеціально розроблені для споруд з більш жорсткими вимогами до гідроізоляції.

HYDROBASE ELAST — професійна бітумно-полімерна гідроізоляція преміального сегмента, має універсальну сферу застосування. Підходить для гідроізоляції покрівель та фундаментів різної складності в новому будівництві та при виконанні ремонтних робіт. Наноситься методом наплавлення.

HYDROBASE FLEX — підходить для гідроізоляції покрівлі, фундаментів та підлог як в новому будівництві, так і при проведенні робіт з ремонту та реконструкції. Монтаж виконується методом наплавлення.

HYDROBASE ULTRA та HYDROBASE STANDARD зазвичай використовуються при реконструкції та ремонтних роботах, але також  підходять для застосування в новому будівництві. Ці матеріали наносяться методом наплавлення.

В лінійці HYDROBASE також представлені спецмарки, які мають поліпшені характеристики й розроблені для споруд з більш жорсткими вимогами до гідроізоляції.

HYDROBASE GREEN  містить у складі антикореневі добавки, розроблена для використання в системах зелених покрівель. 

HYDROBASE THERMO — спеціальний матеріал для використання в умовах високих температур завдяки підвищеним показникам теплостійкості. 

HYDROBASE MOST розроблений для гідроізоляції мостових споруд та тунелів. Має високий показник маси та товщину.

HYDROBASE FIX  розроблений для гідроізоляції покрівель, де є потреба в механічному кріпленні. 

Матеріали ТМ HYDROBASE виготовляються на сучасному заводі з виготовлення бітумних та бітумно-полімерних рулонних матеріалів компані SWEETONDALE (м. Кам’янське, Дніпропетровська область). Завод  пройшов сертифікацію за стандартом ISO 9001:2015. Процес виробництва охоплює всі етапи – від перероблення сировини до упаковки продукції.

Спеціалісти компанії SWEETONDALE супроводжують клієнта на  кожному етапі роботи з матеріалами, надаючи  професійну консультацію та технічну підтримку. За додатковою інформацією та професійною технічною консультацією звертайтеся за телефоном 0 800 50 07 05, www.sweetondale.cz.

 

Джерело: SWEETONDALE
Інформацію опубліковано на правах реклами 

01 января 2000 г.
2198
Площа маєтку 3,7 тисячі квадратних метрів, він розташований на 34 та 35 поверхах, та є частиною бага...
01 апреля 2020 г.
581
От чего зависит стоимость дизайн-проекта? В чем заключается работа дизайнера интерьера? Как понять ч...
16 мая 2023 г.
5223
Над створенням школи працювали не тільки архітектори, а й учителі та учні...
09 февраля 2022 г.
749
Особенности полотен тентовой ткани для катеров...
Українці, що ви думаєте з цього приводу? Давайте обговорювати!
Не стійте осторонь – вільно діліться своєю думкою з іншими людьми.
Але, будь ласка, будьте ввічливі та дотримуйтесь правил коментування. ПОСИЛАННЯ ЗАБОРОНЕНІ, та блокуються автоматом.
Заборонені будь-які посилання (коментар з посиланням не може бути доданий, він автоматично блокується)

Заборонено і буде заблоковано:
- реклама
- спам та шахрайство
- образи, дискримінаційні висловлювання

Редакція не модерує коментарі, відповідальність за зміст коментарів несе автор коментаря. Редакція Build Portal залишає за собою право не погоджуватись з думкою автора коментаря, проте надає свободу слова відповідно до ст. 21, 24 та ст. 34 Конституції України.

Шановні читачі, читайте коментарі вдумливо, пам'ятайте, що автором коментарів можуть бути різні джерела.

Будь ласка, поставтеся до цих правил з повною відповідальністю.
Якщо дії коментованого шкодять читачам, рекламодавцям, співробітникам Build Portal або всій нашій спільноті, ми можемо заблокувати користувача.
Читать полностью Скрыть
23 декабря 2019 г.
2982
У компаніях FOMALGAUT GROUP впроваджений 3-рівневий контроль якості продукції. При цьому компанії гр...
31 октября 2019 г.
3238
Осенью становится актуальной подготовка незавершенного строительства к зимовке, то есть консервации,...
24 октября 2019 г.
4978
Бензиновый генератор пригодится в местности, где отсутствует электроснабжение или наблюдаются частые...
31 июля 2024 г.
9470
На реалізацію проєкту Лодзь отримає 15 мільйонів злотих (3,5 мільйони євро) від ЄС....
01 августа 2024 г.
5583
Зелена смуга пролягатиме вздовж колій від Старого міста через Казімєж до Старого Підгір’я....
25 июля 2024 г.
8970
Цьогоріч The Royal Institute of British Architects (RIBA) оголосив 26 переможців премії, зокрема про...
16 января 2024 г.
1972
Інноваційна технологія безкаркасних холодильних та морозильних складів з сендвіч-панелей дозволяє на...
23 ноября 2023 г.
2515
Створити комфортний будинок, в якому споживання енергії навіть в найхолоднішу пору року буде зведено...
14 марта 2023 г.
6680
Дізнайтесь на реальному прикладі застосування технологій народного будівництва, як українці обирали ...
У місцях, де неможливо встановити класичний пандус, використовується альтернативне рішення – л...
Утеплення фасадів є важливим інструментом для підвищення енергоефективності будівель. Інвестування в...
BUILD PORTAL - Агрегатор статей
  • Збираємо всі існуючі новини будівельного ринку в одному місці
  • Унікальний "SMART рубрикатор" (розумний рубрикатор): це дуже деталізований по кожному напрямку рубрикатор аби ви змогли швидко знайти всі згруповані матеріали з потрібної теми
Build portal - українське народне медіа - без впливу оліграхів та влади!