РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 40.760 EUR: 43.849
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 40.760
EUR 40.000 41.000 43.849
USD 40.500 40.950 40.760
EUR 43.650 44.350 43.849
Статьи

THERMOWOOL VENT — професійна лінійка теплоізоляційних матеріалів для навісних фасадних систем

Вітчизняний виробник будматеріалів SWEETONDALE  вивів на ринок нпокращену лінійку матеріалів для навісних вентильованих фасадів
887
Вчера

Український виробник будівельних матеріалів SWEETONDALE розробив нову покращену лінійку матеріалів для навісних вентильованих фасадів .

Навісні вентильовані фасади (НВФ) мають ряд переваг, завдяки чому вони набули  популярності  в сучасному будівництві. Система НВФ забезпечує ефективну теплоізоляцію будівлі, зменшуючи тепловтрати взимку і знижуючи нагрівання влітку, що дозволяє знизити  витрати на опалення та кондиціонування.  Це дає можливість не тільки економити енергоресурси, а й зменшити залежність від зовнішніх джерел тепла, що надважливо в сучасних умовах.

Будівлі, при опорядженні яких використана система НВФ, відрізняються кращою звукоізоляцією, повітряний прошарок між облицювальним матеріалом і стіною сприяє виведенню вологи та конденсату, що запобігає утворенню цвілі та грибків в приміщенні.  Великий вибір облицювальних матеріалів і кольорів дозволяє реалізувати різноманітні дизайнерські рішення, покращити зовнішній вигляд об’єкта й  виокремити його серед навколишньої забудови.

Системи навісних вентильованих фасадів суттєво скорочують терміни будівництва завдяки швидкості монтажу, а також полегшують виконання ремонту у випадку пошкоджень окремих панелей. Технологія влаштування вентильованих фасадів дає можливість  проводити роботи протягом всього року

Використання високоякісних матеріалів забезпечує тривалий термін служби фасаду, стійкість до атмосферних впливів, пожежну безпеку.

Фахівці SWEETONDALE провели дослідження й удосконалили продукти для застосування в  навісних фасадних системах з повітряним прошарком. Нові матеріали від українського виробника  відповідають  всім сучасним будівельним нормам та європейським стандартам.

 

В лінійці матеріалів для облаштування навісних вентильованих фасадів від виробника SWEETONDALE представлено кілька варіантів тепло-звукоізоляційних плит з мінеральної вати, які відрізняються за своїми фізико-механічними характеристиками:

  • THERMOWOOL VENT EXTRA —  плити з мінеральної вати на основі гірських порід базальтової групи, призначені для облаштування навісних вентильованих фасадів з використанням вітрозахисної мембрани. Застосовуються як у  цивільному, так  і промисловому будівництві.
  • THERMOWOOL VENT EXTRA 75 FG — тепло-звукоізоляційний матеріал у формі плит з мінеральної вати з одностороннім покриттям зі склополотна. Використання таких плит виключає необхідність застосування супердифузійної мембрани, що значно прискорює монтаж на об'єкті.

Плити THERMOWOOL VENT  не мають обмежень по висоті використання та належать до класу горючості НГ. Матеріали не мають обмежень щодо сфери застосування, вони підходять для опорядження  комерційних об’єктів (торговельних та офісних центрів), житлових будівель, складських  та виробничих приміщень тощо.

Навісні вентильовані фасади з застосуванням THERMOWOOL VENT  є сучасним і ефективним рішенням, яке забезпечує високий рівень комфорту та енергоефективності будівель.

Тепло-звукоізоляційні плити THERMOWOOL VENT виготовляються на сучасному заводі з виробництва мінеральної ізоляції  в м.Черкаси. Всі етапи виробництва проходять жорсткий контроль, що  гарантує високу якість продукції.

Спеціалісти SWEETONDALE супроводжують клієнта на всіх етапах роботи з матеріалами, за додатковою інформацією та професійною технічною консультацією звертайтеся  за телефоном 0 800 50 07 05, www.sweetondale.cz

 

Джерело: SWEETONDALE
Інформацію опубліковано на правах реклами   

 

26 июня 2024 г.
1363
Вітчизняний виробник будматеріалів SWEETONDALE  вивів на ринок професійну  лінійку ма...
18 июня 2024 г.
1709
SWEETONDALE представив нову лінійку екструдованого пінополістиролу...
17 июня 2024 г.
877
Експлуатаційні характеристики, відмінності та переваги блок-хаусу і панельної дошки...
Українці, що ви думаєте з цього приводу? Давайте обговорювати!
Не стійте осторонь – вільно діліться своєю думкою з іншими людьми.
Але, будь ласка, будьте ввічливі та дотримуйтесь правил коментування. ПОСИЛАННЯ ЗАБОРОНЕНІ, та блокуються автоматом.
Заборонені будь-які посилання (коментар з посиланням не може бути доданий, він автоматично блокується)

Заборонено і буде заблоковано:
- реклама
- спам та шахрайство
- образи, дискримінаційні висловлювання

Редакція не модерує коментарі, відповідальність за зміст коментарів несе автор коментаря. Редакція Build Portal залишає за собою право не погоджуватись з думкою автора коментаря, проте надає свободу слова відповідно до ст. 21, 24 та ст. 34 Конституції України.

Шановні читачі, читайте коментарі вдумливо, пам'ятайте, що автором коментарів можуть бути різні джерела.

Будь ласка, поставтеся до цих правил з повною відповідальністю.
Якщо дії коментованого шкодять читачам, рекламодавцям, співробітникам Build Portal або всій нашій спільноті, ми можемо заблокувати користувача.
Читать полностью Скрыть
23 декабря 2019 г.
2961
У компаніях FOMALGAUT GROUP впроваджений 3-рівневий контроль якості продукції. При цьому компанії гр...
31 октября 2019 г.
3220
Осенью становится актуальной подготовка незавершенного строительства к зимовке, то есть консервации,...
24 октября 2019 г.
4953
Бензиновый генератор пригодится в местности, где отсутствует электроснабжение или наблюдаются частые...
Сегодня
5882
Конструкцію у вигляді космічного корабля збудував з порушеннями приватний детектив....
Вчера
4654
В проєкті метрополітену передбачені три гілки та станції на відстані від 900 м до 2,5 км одна від од...
01 июля 2024 г.
6660
Тунель довжиною 18 км з’єднає данський острів Лолланн і німецький острів Фемарн. Це один ...
16 января 2024 г.
1937
Інноваційна технологія безкаркасних холодильних та морозильних складів з сендвіч-панелей дозволяє на...
23 ноября 2023 г.
2477
Створити комфортний будинок, в якому споживання енергії навіть в найхолоднішу пору року буде зведено...
14 марта 2023 г.
6646
Дізнайтесь на реальному прикладі застосування технологій народного будівництва, як українці обирали ...
BUILD PORTAL - Агрегатор статей
  • Збираємо всі існуючі новини будівельного ринку в одному місці
  • Унікальний "SMART рубрикатор" (розумний рубрикатор): це дуже деталізований по кожному напрямку рубрикатор аби ви змогли швидко знайти всі згруповані матеріали з потрібної теми
Build portal - українське народне медіа - без впливу оліграхів та влади!