РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Люк-невидимка: якими можуть бути ревізійні люки під плитку і в чому їх переваги

Люк невидимка під плитку є чудовим варіантом для приховування різних вузлів. Дізнайтесь більше про види і особливості ревізійних люків
1007 05.03.2024 в 08:55



 

Ревізійний люк під плитку – популярна модель серед ревізійних люків. Саме за керамічною плиткою зосереджені різні технічні комунікації. В першу чергу це крани, фільтри, лічильники води та багато іншого, що може псувати вигляд інтер'єру дизайну. Тому люк невидимка під плитку є чудовим варіантом для приховування різних вузлів. При облицюванні сантехнічного вузла - люк під плитку є 100% невидимим, його складно знайти на тлі стіни, коли не знати його розташування. У сучасному світі люки під плитку стають все популярнішими, їх часто застосовують дизайнери інтер'єру, плиточники. Купити люк під плитку можна на сайті , використавши форму замовити люк або за телефонами, вказаними на сайті. 

Люки під керамічну плитку поділяються на кілька видів:


1) Натискний люк під плитку - через зручність і легкість відкривання - найпопулярніша модель. Відкривається прихований люк під плитку одним натисканням на його дверцята, після чого спрацьовують натискні замки, тоді дверцята фронтально вискакує з отвору, не чіпляючи при цьому краї сусідньої плитки. Після за рахунок дволанкових завіс дверцята люка йде вбік і після відчиняється як звичайні двері. Закриття дверцят проходить у зворотному порядку, і при закриванні достатньо натиснути на дверцята як за допомогою замків дверцята фіксуються у прорізі на своє місце.


2) Розпашний люк під плитку - або 2 ім'я люк під плитку на присосці, не менш популярна модель люків, яка при відмінності від натискних люків відкривається за допомогою силіконової присоски, яка приклеюється до плити на дверцятах люка і відтягуванням відкриває дверцята. Послідовність відкривання надалі аналогічна з натискними люками. Ще одна відмінність люка розпашного від натискного в його меншій ціні.

3) Відкидний люк під плитку - найпростіший за конструкцією ревізійних люків. Головне призначення цього люка доступ для ревізії важкодоступних місць, де навпроти люка є перешкода, що заважає відкриття дверцят люка. Потайний люк під плитку відкривається або натисканням або за допомогою силіконової присоски. Після люк нахиляється під кутом до упорів, які не дозволяють впасти кришці, після чого кришка виймається з отвору вгору та на себе.



4) Зсувний люк під плитку - ще одна модель яка використовується для місць де обмежений доступ або навпроти отвору є перешкоди. Зсувний люк також ділиться на 2 види: люк натискний і люк на присосці. Прихований люк під плитку відкривається на себе-фронтально після чого дверцята під плитку відсуваються паралельно стіні убік, тим самим відкриваючи доступ для ревізії.

5) Дводверні люки під плитку - це великі горизонтальні люки, виробляються для прорізів шириною понад 60 сантиметрів. Сантехнічний люк під плитку моделі дводверний виготовляється з однієї рами та двома дверцятами, кожна з яких може відрізнятись по ширині.

Люк підлоговий під плитку також стає все популярнішим в обробці приміщень, за рахунок того, що поверхню кришки можна обклеїти керамічною плиткою і по ній ходити, люк у підвал під плитку економить площу приміщення. 

Розміри люків під плитку бувають різні. В основному це стандартні розміри, які відповідають розмірам керамічної плитки. Допустимо у вас плитка розміром 60 на 30 сантиметрів, значить вам ідеально підійде люк під плитку 60 на 30 або припустимо вам потрібно ревізійне вікно на 2 плитки кожна по ширині 60 і по висоті 30 сантиметрів, значить вам підійде люк 60 на 60. У конструкції люка його розмір відповідає розміру рами люка, а дверцята під плитку трохи менше рами. Це спеціально для того, щоб плиточнику було легше підганяти плитку під шви, коли вона виступає за дверцята, їй можна рухати в сторони.


6) Посиленні люки під плитку - це великі люки для великих пройомів, ширина яких перевищує 600мм і висота перевищує 1200мм.

Це люки за якими можуть ховатися габаритне обладнання: котли, бойлери, або ж потаємні двері.

Часто в інтернеті шукають: люк під плитку Київ а також люки під плитку ціна, або люк під плитку купити. Наші люки під ванну найоптимальніші за ціною-якістю. Оскільки ми є виробниками ревізійних люків, ми мінімізували собівартість виробництва люків і зберегли високу якість нашої продукції. Ми можемо впевнено сказати, що наші люки невидимки під плитку є найкращою пропозицією ціна - якість на ринку України. Люк невидимка під плитку можна купити на нашому сайті https://megaluk.com.ua/ua/natiskni-lyuki через форму замовити люк.

Люк у ванну під плитку або люк у туалет під плитку, найчастіше використовувати люки під плитку. Люк під ванну під плитку також популярне використання люка, так як саме під ванною розміщені сифони та вузли, які часто потребують огляду. Люк під плитку для ревізії часто застосовують у стінах для доступу в шахту, де розташовані лічильники і крани, а також люк під плитку 60 на 100 сантиметрів або люк 60 на 120 або люк під бойлер - використовують для приховання бойлера за фальш стіною і для доступу до ньому.

Потайний люк під плитку дуже простий у використанні. Установка люків під плитку ( дивіться статтю " як встановити ревізійний люк " ) не складе труднощів для будь-якого майстра, і займе не більше години часу. У конструкції люка для цього передбачені спеціальні отвори діаметром 6 міліметрів із потайками для капелюшків дюбелів або шурупів.

Конструкції ревізійних люків під плитку гарантовано надійні. Конструкція найпопулярнішого люка натискної моделі складається зі зварної рами з профільної труби 40 на 20 і товщиною стінки 2 міліметри і зварної дверцята також з профільної труби 15 на 15 і стінкою 2 міліметри. Дверцята під плитку та рама люка з'єднані звареними дволанковими завісами. Завдяки особливостям завіс, дверцята люка відкриваються фронтально і не обколюють краї плитки. Натискні замки європейського виробництва мають 20 000 циклів гарантованої роботи. А також замки мають антиклинові утримувачі, які навіть при поломці замку виключають заклинювання дверцят. Усі металеві елементи люка пофарбовані антикорозійною молотковою емаллю. До дверей люка прикручена гіпсоволокниста вологостійка плитка (ГВЛВ), яка має підвищену міцність і вологостійкість. Люки  компанії "Мегалюк" підвищеної якості, що у свою чергу дозволяє нам з упевненістю надавати гарантію на наші люки в строк 5 років. Ревізійні люки під плитку можна купити на офісі "Мегалюк" у м.Київ чи м.Тернопіль, а також на нашому сайті  https://megaluk.com.ua/ua/home-ua

Таблиця розмірів та основних параметрів стандартних натискних люків 

Люки невидимки під плитку виготовляються на новому високоточному обладнанні європейського виробництва, що дозволяє робити люки високоточними в розмірах та геометрії конструкції. Наше виробництво дозволяє виготовляти люки з точністю до 1 мм, а також будь-яких розмірів під індивідуальне замовлення. Наші інженери та фахівці постійно вдосконалюють наші вироби. Також виконана ними велика праця для сьогоднішніх моделей що надає люкам високої оцінки за якістю. Люки ревізійні  "Мегалюк" проходять на завершальному етапі  відділ технічного контролю, всі люки компанії "Мегалюк" мають гарантію терміном п'ять років. Потужності виробництва дають можливість виробляти люки у великих обсягах під індивідуальне замовлення, а також у нас є склади з вже готовими стандартними розмірами. 

За роки виробництва ми максимально зменшили собівартість продукції та зберегли високу якість люків, і з упевненістю можемо заявити, що наші люки є найкращою пропозицією в Україні в сегменті ціна – якість.

Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
31.01.2024
546
Домашня обстановка з часом не викликатиме яскравих емоцій та гарного настрою, тому доведеться щось з...
0001