РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Будівництво ангарів під ключ від компанії «СЕРВІСБУД»

Різновиди ангарів та переваги співпраці з компанією «СЕРВІСБУД»
545 15.02.2024 в 06:07


Швидкомонтовані будівлі є відмінним способом організувати промисловий об'єкт, гараж, склад або виробниче підприємство. Найчастіше замовляють як найбільш універсальних об'єктів, де можна підготувати будь-яке планування та формат виконання. Компонування ангарів залежить від того, для яких цілей у майбутньому він знадобиться.

Різновиди ангарів

Проектуванням, підготовкою документації, а також фактичним будівництвом ангарів займається компанія «СЕРВІСБУД». Фахівці готові реалізувати будь-які завдання та запропонувати на вибір такі види ангарів:

  1. Авіаційні. Спеціальне компонування арочних ангарів, що передбачають зберігання та обслуговування авіаційного транспорту. Це найважливіший елемент сучасних аеропортів;
  2. «Холодні». Застосовуються для складування продукції, транспортних засобів та багато іншого;
  3. «Теплі». Виготовляються із сендвіч-панелей, що за джерела тепла дозволить утримувати потрібну температуру. Відмінне рішення для складу, виробництва та інших цілей;
  4. Каркасні. Як основу застосовується каркас, а поверх нього натягнутий тент або будь-який інший фасадний матеріал;
  5. Тентові. Металева розбірна конструкція, покрита міцним армованим тентом.

Визначення завдань дозволить заздалегідь визначити вид ангару та його характеристики. Завдяки їх гнучкості такі швидкобудуюємі будівлі без проблем адаптуються під те чи інше завдання. Якщо порівнювати з капітальною спорудою, такі аналоги в рази дешевше, особливо якщо ангари будуть тимчасовими.


Співпраця з компанією «СЕРВІСБУД»

Досвід будівництва понад 14 років є величезним плюсом для співпраці з цією фірмою. Окрім будівництва надаються послуги проектування, підготовки креслень, тривимірної візуалізації тощо. Кожне завдання опрацьовується максимально чітко та детально, щоб унеможливити зайві витрати для клієнтів та відповідати їх вимогам.


Будівництво ангарів під ключ

Суть у тому, що гарантується повний цикл роботи, починаючи з попередньо проектування та порад клієнту, закінчуючи повною реалізацією проекту та вивезенням будівельного сміття. Клієнта не цікавить підбір та доставка матеріалів, кошторису, проекти, плани та інженерні стандарти.

Штат співробітників «СЕРВІСБУД» включає фахівців з усіх вузьких профілів, що є гарантією якісного результату в результаті. Самостійне виробництво металевих конструкцій та інших елементів дозволить також заощадити та виконувати будівництво у строки.

 
Джерело: «СЕРВІСБУД»
Інформацію опубліковано на правах реклами 

Похожие статьи:
20.11.2023
2432
Читайте, що є головною артерією при проєктуванні мостів та на що звернути особливу увагу, щоб не дов...
0001