РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.397 EUR: 42.336
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.397
EUR 40.000 41.000 42.336
USD 39.280 39.830 39.397
EUR 42.300 42.900 42.336
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Будівництво промислових та комерційних об'єктів в Україні

Реалізація комерційного об'єкта найчастіше полягає у попередньому проектуванні та подальшому будівництві. Щоб суттєво заощадити та не витрачати ресурси на капітальне будівництво, можна скористатися рішенням у форматі металевих конструкцій. Компанія «Сервісбуд» пропонує подібну послугу та є гарантом будівництва об'єктів будь-якої складності в тому чи іншому регіоні України
1083 07.09.2023 в 20:14


Основна спеціалізація – це виробництво каркасів будівель, створення металевих конструкцій та подальша реалізація проекту під ключ. Це перевірена , де всі етапи від початку до кінця виконуються командою спеціалістів із великим досвідом роботи. До послуг пропонується проектування та будівництво комерційних, спортивних, торгових та сільськогосподарських об'єктів різної складності.


Металоконструкції – основа будівництва

У порівнянні з капітальним будівництвом застосування металевих конструкцій доповнюється набором переваг:

  • невелика вага;
  • стійкість до температурних впливів;
  • швидкий монтаж та демонтаж;
  • висока міцність;
  • довговічність;
  • універсальність у реалізації проектів.

Крім того всі конструкції виготовляються на власному виробництві та на замовлення клієнтів. Проектувальник наперед створює проект майбутньої будови, і фахівці проводять розрахунок на виробничі потужності. Через те, що все робиться в одному місці, є можливість дотримуватися термінів і будь-якої миті вносити зміни, якщо цього вимагає клієнт.

За технологією виготовлення конструкції можуть бути звареними, штампованими, литими, комбінованими та клепаними. За формою розрізняють збірні конструкції, збірно-розбірні і трансформовані, тобто будь-якої миті можна внести зміни.


Якість та надійність від «Сервісбуд»

Кожен проект ретельно розробляється з урахуванням чинних стандартів та норм. Застосування технології тривимірного моделювання дозволить надати клієнту якісну картинку майбутньої будови, що спрощує візуалізацію та розуміння того, яким у результаті вийде об'єкт. Виконуються будь-які додаткові роботи, пов'язані з проектом.

Серед проектів, що реалізуються, можна виділити логістичні центри, СТО, склади, заводи, ангари, каркасні будівлі будь-якого призначення та багато іншого. На всі об'єкти надається додатково гарантія, а також розповідається про порядок та особливості обслуговування, що дозволить виключити будь-які проблемні моменти.

 

Джерело: «Сервісбуд»
Інформацію опубліковано на правах реклами 

 

Похожие статьи:
15.02.2024
553
Різновиди ангарів та переваги співпраці з компанією «СЕРВІСБУД»...
20.11.2023
2437
Читайте, що є головною артерією при проєктуванні мостів та на що звернути особливу увагу, щоб не дов...
0001