РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.397 EUR: 42.336
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.397
EUR 40.000 41.000 42.336
USD 39.300 39.830 39.397
EUR 42.300 42.900 42.336
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Пропитка мокрий камінь BlackStone

Переваги та особливості застосування пропитки мокрий камінь BlackStone на мінеральних поверхнях
1774 01.09.2022 в 00:18



Засіб мокрий камінь «BlackStone» – це глибокопроникаюча пропитка, яка модифікує колір, посилює і надає так званий «мокрий ефект» на мінеральних поверхнях.


Для яких поверхонь можна застосовувати?

Засіб призначений для зовнішнього і внутрішнього застосування, як для вертикальних (фасади, паркани), так і для горизонтальних поверхонь. А саме:

  • Цегла,
  • Клінкерна цегла,
  • Бетон і вироби з нього,
  • Тротуарна плитка,
  • Камінь натуральний і штучний


Пропитувати або не пропитувати?

Цим питанням напевно задається кожен, хто вирішив захистити вищезгадані матеріали.

Наприклад, візьмемо тротуарну плитку. Кожен день на неї чекає безліч загроз. Найбільш серйозними з них є атмосферні фактори, такі як мороз, дощ або перепади температур. Все це може послабити структуру і привести до утворення тріщин, не кажучи вже про зростання моху і трави, для яких вологі умови є ідеальним середовищем для розвитку.

Якісна захисна обробка дозволяє захистити плитку від зовнішніх факторів і зменшити її водопоглинання. Таким чином, вона менше вбирає воду і ефективно захищена від біологічної корозії. Також уповільнює процес старіння під впливом УФ-випромінювання, завдяки чому вона не знебарвлюється і не тьмяніє. Це продовжує термін служби бруківки. Крім того, її легше утримувати в чистоті. Поверхня набуває гідрофобні властивості. Бруд не проникає всередину конструкції, а осідає зверху. Тому досить змити її водою.

Властивості просочення

  • захищає від негативного впливу погодних умов
  • зменшує утворення висолів
  • знижує сприйнятливість поверхні до забруднень
  • безпечний препарат
  • відсутній інтенсивний запах
  • захист від ультрафіолетового випромінювання
  • збільшується зносостійкість
  • термін служби збільшується
  • догляд стає простим
  • колір стає глибоким і виразним
  • повний захист від води і масел
  • зберігає паропроникність
  • ефективність в невеликих тріщинах і щілинах
  • підвищує морозостійкість матеріалу


Чому ви повинні використовувати просочення "Мокрий Камінь"?

Перш за все, вона захищає поверхню від водопоглинання. Збільшує стійкість до атмосферних впливів. Захищена таким чином поверхня не розтріскується через замерзання води в її порах.

Також важливо, що пропитка захищає від шкідливого впливу ультрафіолету. Якщо цього недостатньо, також варто згадати, що підвищується стійкість матеріалу до механічного стирання. Таким чином, термін служби поверхонь, покритих препаратом Black Stone, збільшується.

Варто знати, що пропитка захищає підлогу від вбирання бруду, в тому числі масляних плям. Це робить догляд і очищення надзвичайно простими. Все, що вам потрібно, це швабра і відро з теплою водою, можливо, з додаванням м'якої чистячої рідини.

Однак найбільш важливим є візуальний ефект. Просочення робить натуральний колір каменю глибоким і виразним. Це виглядає  красиво і ефектно.

Чим хороший ефект мокрого каменю?

Всі, напевно, помічали, що натуральний камінь найкраще виглядає у вологому стані. Також доріжки, фасад або паркан виглядають виключно добре у вологому стані. А також характеризуються більш глибоким кольором. Звичайно, камінь, тротуарна плитка або цегла не можуть бути мокрими весь час. Ніхто не буде постійно лити воду на поверхню, щоб мати можливість насолодитися бажаним ефектом. Це була б "Сізіфова праця" через те, що вода випаровується з поверхні.

Поверхня може весь час виблискувати і мати більш глибокий колір, за допомогою використання відповідного захисту BlackStone. З його допомогою можна домогтися ефекту мокрого каменю.


Як отримати ефект мокрого каменю і насолоджуватися ним якомога довше?

Просто використовуйте гідрофобний препарат під назвою BlackStone. Цей засіб може бути використано поза домом (наприклад, на сходах перед будівлею, під'їздом) і в приміщенні. Підходить для використання на натуральному і штучному камені, тротуарній плитці, цеглі, бетоні, газо-, керамо-, піноблоці. Його основне призначення - постійно покращувати колір матеріалів.

Коли варто скористатися пропиткою?

Зазвичай покриття необхідно, щоб продовжити термін служби побудованих об'єктів. Ми обов'язково повинні робити це, коли вони знаходяться зовні, у вологих приміщеннях або коли вони піддаються впливу бруду. Пропитування рівних відшліфованих і полірованих гранітних поверхонь, що погано всмоктують пил, бруд і вологу, не завжди необхідна, але робити це варто, щоб довгий час насолоджуватися бездоганним зовнішнім виглядом виробу. У разі каменів з високим водопоглинанням, таких як піщаник, вапняк або інших пористих матеріалів, необхідно захисне покриття. Пропитка знижує поглинаючу здатність поверхні, заповнюючи пори в камені. Препарат захищає від пилу і бруду, УФ-випромінювання, що негативно впливає на колір.

Як застосовується засіб?

Проводити роботу варто пензлем, валиком. Рівномірно розподілити надлишки по всій поверхні, що захищається. Проводьте обробку в сухих безводних погодних умовах при температурі від + 5 °  до + 30 °.

Оформляйте замовлення прямо зараз за номером 095-388-08-44.


Джерело: blackstone.com.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами
Похожие статьи:
01.09.2022
1463
Застосування гідрофобного препарату робить поверхні здоровими і чистими, завдяки чому ми можемо заощ...
27.02.2024
1631
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2469
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001