РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Енергозберігаючі обігрівачі ТеплоМакс

Переваги і особливості сучасної системи опалення великих приміщень ТеплоМакс

2076 01.09.2022 в 00:14



Опалення великих об'єктів, таких як торгові центри, фітнес-центри, спортзали, склади, виробництва, СТО, гаражі та інші – це серйозна проблема як для проектувальників, так і для замовників через величезні інвестиційні та експлуатаційні витрати. Тому вже на стадії проектування варто провести енергоекономічний аналіз, щоб вибрати найбільш ефективну і економічну систему опалення з урахуванням багаторічної експлуатації об'єкта.


Найбільше коштів в будь-якій установі йде на оплату рахунків за електрику та опалення, що особливо болісно відчувається взимку. Як скоротити ці витрати?

Всі, хто керує компанією або підприємством, піклуються про заощадження. Це впливає на прибуток і на те, наскільки ми можемо розвивати наш бізнес. Є два способи допомогти менше платити за опалення.

  • Перший - це інвестувати в економічні пристрої та обладнання.
  • Другий спосіб - зменшити непотрібний знос, що часто виникає через недбалість або неуважність.


Великі площі - велика проблема для опалення, але не для ТеплоМакс.

Тимчасове і постійне опалення дуже високих приміщень або великих, погано ізольованих приміщень, в яких присутні співробітники, люди — це місця, в яких слід використовувати енергозберігаючі рішення 21 століття, такі як сучасні електричні обігрівачі ТеплоМакс.

Час нагріву і підтримання постійної температури у всьому приміщенні - найважливіші завдання, з якими стикаються власники і керівники. Важливо правильно підібрати прилад, його потужність і розмір.


Так як бути з обігрівом великого залу або складу?

Складські та виробничі цехи, майстерні, виставкові приміщення, а також церкви, вокзали і великоформатні магазини – місця такого типу вимагають особливого підходу до системи опалення. Нагрівальні пристрої ТеплоМакс, правильно розташовані і при правильному налаштуванні забезпечать тепловий комфорт будь-якого приміщення.

Мінімізація втрат тепла - ще одне важливе завдання.

Обігрівачі ТеплоМакс працюють так, що уздовж всієї їх поверхні утворюється теплова завіса, яка зменшує втрати тепла. Тому рекомендується встановлювати прилади біля вікон, дверей, холодних стін.

Одна з дилем, пов'язаних з обігрівом великих поверхонь - брак місця для котельні. Електричні обігрівачі ТеплоМакс можуть бути рішенням. Адже знадобиться знайти місце безпосередньо лише для самих обігрівачів, адже вони виступають основним джерелом тепла.

Основна причина використання електричного обігріву Тепломакс - його простота і відсутність необхідності виконувати додаткові ремонтні або монтажні роботи в порівнянні з іншими опалювальними системами, які вимагають використання більшої кількості механічних пристроїв.


Чому варто зупинити свій вибір на ТеплоМакс?

Це один із самих бюджетних джерел тепла для приміщень з великою площею, що дозволяє відносно швидко досягти бажаної температури і підтримувати її на одному рівні, при цьому економлячи електроенергію. Його робота заснована на природній конвекції. Тепло відразу ж потрапляє в навколишнє середовище, а не як при центральному опаленні, де середовище (вода) спочатку повинна бути нагріта, а тепло в приміщення передається тільки після того, як введено в циркуляцію. Тому традиційні радіатори опалення на їх основі абсолютно не працюють на великих і середніх кубатурах.

Ваші клієнти, гості або співробітники будуть відчувати себе комфортно в спортзалі на тренуванні, в торговому центрі на шопінгу або на робочому місці на виробництві з електричними обігрівачами ТеплоМакс.

Переваги електричного опалення ТеплоМакс:

1. Загальна доступність електрики. Кожна будівля підключена до електромережі. Електромережа найрозгалуженіша і доступна.

2. Низькі інвестиційні та монтажні витрати.

3. Мобільність приладів (можна переміщати в будь-який момент на інші об'єкти).

4. Має антикорозійні властивості.

5. Вбудована система клімат-контроль, що забезпечує зручне управління обігрівачем.

6. Індивідуальне налаштування під потреби і вимоги користувачів.

7. Точний контроль і регулювання

8. Екологічно чистий. Вони не виділяють двоокис вуглецю і не забруднюють повітря.

9. Можливість переїзду і розширення.

10. Підходить для людей, які страждають алергією. Рекомендується людям з алергією на пилових кліщів.

11. Енергозбереження - пристрої працюють за принципом максимального використання споживаної електроенергії та її перетворення в теплову енергію. Це набагато ефективніше, ніж традиційні електричні обігрівачі.


Сучасний контроль за опаленням

Регулювати температуру в приміщеннях з встановленими обігрівачами дуже просто і ефективно. Електронні термостати, встановлені на пристрої, являють собою прилади, які можна запрограмувати по днях тижня і годинах. Залежно від налаштувань вони посилають на пристрої сигнал про необхідність обігріву приміщення або підтримки температури на поточному рівні. Установка приладів не вимагає модернізації системи опалення та електропроводки, тому це зручний і швидкий спосіб практично відразу підвищити тепловий комфорт.

Ми рекомендуємо вам ознайомитися з нашою великою пропозицією! У нас ви знайдете енергозберігаючий обігрівач для будь-якої площі. В наявності прилади з довжиною від 1,5 до 4,5 м. не чекайте і телефонуйте сьогодні для покупки і консультації за номером
067-388-08-44.

Джерело: teplomax.com.ua
Інформацію опубліковано на правах реклами 
Похожие статьи:
07.05.2018
4565
Экономические характеристики оценивали на соответствие лампам накаливания. За отклонение более чем н...
0001