РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.586 EUR: 42.262
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.586
EUR 40.000 41.000 42.262
USD 39.420 39.830 39.586
EUR 42.150 42.750 42.262
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

"Синергія спілкування робить диво". Спілка виробників будматеріалів виступила на Півдні України

У осінньому діловому турі містами України виробникам будматеріалів вдалось показати переваги вітчизняного продукту, який є відмінним за якістю, інноваційним за суттю та доступним за ціною.  Загалом у цьому турі було задіяно до тридцяти членів Спілки, серед яких були і ті, які працюють на Півдні України
3439 07.11.2017 в 08:00

СПЕЦТЕМА. Цикл статей "Третій етап грандіозного бізнес-туру виробників будматеріалів містами України. Читати всі статті циклу.



Довідка. Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів продовжує реалізовувати унікальний проект "Вітчизняні будівельні матеріали - шанс оновлення міст та регіонів", метою якого є презентація конкурентоспроможного, інноваційного і якісного бренду «Зроблено в Україні». Члени Спілки фахово "дегустують" українські міста: вивчають особливості будівництва, аналізують стан об'єктів соціальної, туристичної і культурно-розважальної інфраструктури. Представники місцевої виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, працівники будівельного комплексу відверто розповідають про проблеми будівельної галузі у містах та діляться унікальною інформацією щодо планів на майбутні роки. Головний будівельний портал долучився до ділового туру, щоб показати Вам, як розбудовується Україна. Цього разу Спілка побувала у Бердичеві, Вінниці, Одесі, Чорноморську та Ізмаїлі. 



У осінньому діловому турі містами України виробникам будматеріалів вдалось показати переваги вітчизняного продукту, який є відмінним за якістю, інноваційним за суттю та доступним за ціною.  Загалом у цьому турі було задіяно до тридцяти членів Спілки, серед яких були і ті, які працюють на Півдні України. 


Іван Салій
Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів


Президент Спілки Іван Салій відзначає, що  в 2017 році в Україні феноменально зросли обсяги будівництва. "Активність Спілки полягає в тому, щоб це зростання продовжилось і в наступному році. Ми будуємо на 2,5 млрд євро, Польща – на 48 млрд. євро, а маленька Австрія – на 40. Нам же треба в 3-5 разів збільшити обсяг будівництва. Тому ми закликали і будемо закликати міста України будувати", -  говорить він. 

Іван Салій впевнений, що синергія спілкування надихне виробників будматеріалів на нові проекти, а встановлення ділових контактів – на продуктивну роботу. 




Дивитись повну версію презентації >>>

дізнатись більше про компанію >>>





Олена Шевчук

Асоціація "Виробники пінопласту"


У своїх презентаціях виробники будматеріалів приділяли особливу увагу темі енергоефективності, що є важливим та актуальним на сьогодні.

"Властивості пінополістиролу є особливо актуальними з огляду на Закон України «Про енергетичну ефективність будівель», який нещодавно набув чинності", ‒ зауважила виконавчий директор Асоціації виробників пінопласту Олена Шевчук. Цей Закон закріплює курс, взятий нашою країною на забезпечення належного рівня енергетичної ефективності будівель, їх термомодернізації та стимулювання зменшення споживання енергії. Вона наголосила, що пінополістирол, який випускають українські підприємства, є одним з найбільш енергоефективних та екологічно чистих утеплювачів. "Сучасні технології, які здатні зробити будь-яку будівлю справді енергоефективною, сьогодні в Україні є дуже затребуваними. Про це зокрема свідчить підвищений інтерес представників будівельних компаній та організацій, виявлений під час бізнес-туру Спілки", ‒ резюмувала експерт.






Дивитись повну версію презентації >>>

Дізнатись більше про компанію >>>





Євген Тельніков

державне підприємство «Сушка»




«Ми виробляємо тепло», - говорить науковець Євген Тельніков, який представляє державне підприємство «Сушка». Продукція фірми має значні переваги над «розкрученими» обігрівачами УФО. При виготовленні промислових конфорок і поверхонь для смаження використовуються ефективні нагрівальні елементи.






Дивитись повну версію презентації >>>

Дізнатись більше про компанію >>>






Василь Лавринюк

Компанія "Валькірія"




Представник фірми "Валькірія" Василь Лавринюк розповідає про сучасну технологію в розвитку монолітного житлового будівництва "Термодом". Бетон – традиційний матеріал, який не викликає сумніву щодо своєї міцності та надійності, а пінополістирол – ідеальний утеплювач. Поєднання цих характеристик дозволило створити ефективну та вигідну технологію будівництва – "Термодом", що має низку переваг як для будівельників, так і для замовників. Вона використовується там, де будинок має бути міцним, надійним і солідним – одним словом на віки.






Дивитись повну версію презентації >>>

Дізнатись більше про компанію >>>






Олексій Сидоровський

ПБГ «Ковальська», ТМ SILTEK




Продукція ПБГ «Ковальська», що випускається під торговельною маркою SILTEK, заслужено викликає високу довіру. Щоразу під час презентацій представники цієї компанії підтверджували тезу про високу якість вітчизняних будівельних матеріалів. Інтер’єрні та фасадні фарби, грунтівки, штукатурки та інші матеріали, що разом складають близько 30 найменувань, за своїми якостями не поступаються європейським аналогам. Це, за словами представників ГП «Ковальська», є цілком природньо, оскільки їхня продукція виробляється за фінською технологією на новітньому обладнанні провідних виробників Фінляндії, Німеччини, Норвегії та Іспанії.







Дивитись повну версію презентації >>>

Дізнатись більше про компанію >>>






Любов Дудник та Олена Куриленко

Компанія «Дайвер»




За 20 років роботи на ринку полімерних матеріалів компанія «Дайвер» розробила понад 40 модифікацій матеріалів різного призначення. Асортимент продукції в змозі задовольнити потреби широкого кола споживачів. Представники компанії Любов Дудник та Олена Куриленко з любов'ю ставляться до своєї справи, що забезпечує успіх та визнання. 





Дивитись повну версію презентації >>>

Дізнатись більше про компанію >>>






Володимир Мельник

Компанія «Сталекс»




Налагодження нових регіональних зв’язків є частиною стратегії розвитку компанії «Сталекс». Про це розповів директор з маркетингу Володимир Мельник. Сьогодні компанія, яка використовує у трьох українських містах виробничі потужності з випуску широкого асортименту металочерепиці, профнастилу та різноманітних фасадних матеріалів, має більше 350 дилерів і представництв по всій Україні. Регіональна мережа торгових представництв компанії дозволяє задовольняти потреби в найкоротший термін. 


Дізнатись більше про компанію >>>







Юрій Степанов

Компанія ЮТМК



В усіх містах, через які пролягав бізнес-тур Спілки виробників будматеріалів, директор ЮТМК Юрий Степанов відзначив багато контактів з людьми, з якими можна співпрацювати. 

«В кожному місті, де я побував завдяки бізнес-туру, я розповів про нашу компанію, що є крупним металотрейдером на ринку України. Продукція компанії ЮТМК представлена в широкому асортименті, який умовно розділяється на застосування за категоріями, за складністю виготовлення і в залежності від ступеня точності. Маю зазначити, що не тільки форма має важливе значення, але і внутрішній склад виробів - в ході виробництва використовуються різні види металу, які за характеристиками поділяють на звичайний або особливий прокат (нержавіючий, оцинкований)», - наголошує Юрій Степанов.







дивитись повну версію презентації >>>


дізнатись більше про компанію >>>





Олександр Кравченко

ПАТ «Слобожанська Будівельна Кераміка»




«Висока якість за доступну ціну», – на цьому наголосив генеральний директор ПАТ «Слобожанська Будівельна Кераміка» (СБК) Олександр Кравченко, презентуючи продукцію своєї компанії.

Таке важливе співвідношення СБК забезпечує, зокрема, завдяки повному циклу виробництва: від видобутку глини до відвантаження готової продукції. Підприємство має власну сировинну базу з 4-х кар'єрів. Виробничі потужності двох заводів, розташованих у Сумській та Київській областях, становлять 180 млн. шт. цегли в рік. Продукція проходить жорсткий контроль якості на всіх етапах виробництва, відповідає вимогам УкрСЕПРО, а також має Європейський сертифікат відповідності виробничого контролю СЄ.

дізнатись більше про компанію >>>





Ольга Соловей

Український клуб нерухомості




«Сама ідея проведення масштабних презентацій українськими виробниками для міської влади та регіональних компаній, які працюють в невеликих містах, регіонах, повинна і надалі розвиватися», ‒ переконана виконавчий директор Українського клубу нерухомості Ольга Соловей. Вона зокрема зазначила, що заходи, подібні бізнес-туру, необхідно організовувати на регулярній основі. А також розширювати з точки зору географії та формату проведення.


Дізнатись більше про компанію >>>





Олександр Задорожний

Компанія Glas Trösch



«Особливу увагу нині будівельники приділяють енергоефективності будівлі. Тому енергозберігаючі склопакети, які виробляє в Україні компанія Glas Trösch, користуються попитом. Завдяки високотехнологічному покриттю, вони забезпечують ефективну теплоізоляцію будівлі», - сказав представник компанії Glas Trösch  Олександр Задорожний. 

Він також додав, що енергопакети Glas Trösch мають збалансовані показники коефіцієнтів теплопровідності і пропускання сонячної енергії. Зокрема, однокамерний Енергопакет Glas Trösch EN2plus 24мм зберігає на 25% більше тепла в порівнянні зі звичайним двокамерним склопакетом. Його вага в 1,5 менша, ніж вага звичайного двокамерного склопакета. Заміна всіх звичайних склопакетів на склопакети з енергозберігаючим покриттям в середньому забезпечує економію витрат на опалення до 35%. Таке скло, на думку фахівця компанії, може окупитися вже в перший рік експлуатації.

дізнатись більше про компанію >>>





Юрій Бойко

Виставка WorldBuildKyiv



«Бізнес-тур, який пройшов під егідою Всеукраїнська Спілка Виробників Будматеріалів, – дуже потрібна і корисна справа», – сказав представник ДП «Прем'єр Експо», організатора «Міжнародної будівельної та інтер’єрної виставки WorldBuildKyiv», керівник проекту Юрій Бойко. Він додав, що такі бізнес-тури дають змогу тримати руку на пульсі подій, вивчати потреби споживачів, будівельників, відповідних служб виконавчої влади на місцях. Зустрічі і спілкування під час туру можуть стати початком більш масштабного партнерства і тісної співпраці.

«Знайома багатьом виставка KyivBuild провела ребрендінг і тепер, з 2018 року, ви відвідуватимете WorldBuildKyiv. Це реалізація програми розвитку виставки в Україні, адже тепер ми частина бренду, впізнаваного у всьому світі», - сказав Юрій Бойко.

дізнатись більше про компанію >>>


Джерело: Головний будівельний портал України Build Portal
Текст: Prof Build
Фото: Прес-служба головного будівельного порталу України Build Portal

 
 
Интересные новости:
07.11.2017
4126
27 октября в Киеве состоялась Церемония награждения Национальной Премии в области недвижимости CP AW...
03.11.2017
6302
Компанія "СБК" відкрила Бутик цегли. Читайте про те, як проходив захід із коментарями перших осіб ко...
31.10.2017
1964
26 жовтня відбулося чергове обговорення ДБНів, серед яких торкнулися норм будівництва навчальних зак...
24.04.2024
2562
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
19.04.2024
6397
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...
17.04.2024
3877
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...