РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Лауреати головної будівельної премії країни - IBUILD!

Хто і за що отримав цьогорічну премію IBUILD, а також ряд державних нагород
7792 19.10.2017 в 08:41




Лауреати Премії IBUILD - головної будівельної премії України!

Церемонія нагородження щорічної будівельної Премії IBUILD, що відбулася 13 жовтня 2017 року у КВЦ «Парковий», об’єднала та згуртувала понад 300 представників будівельної галузі України. Піднесла на новий почесний рівень досягнення компаній і діячів ринку. І цього року ще раз було доведено, що Премія IBUILD по-особливому престижна, почесна та дорога як будівельникам, так і людям, які працюють у суміжних галузях, проте мають неабиякий вплив на розвиток будівництва. Відгуки дуже позитивні! Гості задоволені! Лауреати щасливі!


Екатерина Никитина, Никитина Екатерина, Катерина Нікітіна, Нікітіна Катерина, Ігор Лисов, Лисов Ігор, Лев Парцхаладзе, Парцхаладзе Лев, Олександр Ротов, Ротов Олександр

Нинішні переможці Премії вирізняються надзвичайним різноманіттям. Є тут і поважні, досвідчені компанії, і зовсім молоді номінанти, які зробили величезний прорив, показали позитивну динаміку зростання. Але всі вони – успішні, перспективні та мають високий потенціал для подальшого розвитку!


Отож, за офіційними результатами Премії IBUILD-2017, переможцями у номінаціях стали:


1. Генпідрядник року
Корпорація «АЛЬТІС-ХОЛДІНГ!
Корпорація взяла участь у понад 120 знакових проектах національного масштабу, з них більше 50 - на умовах успішного генерального підряду.




2. Будівельна корпорація року
ПЕРФЕКТ ГРУП!
Багаторічне співробітництво з надійними партнерами консолідувалось у будівельну корпорацію «ПЕРФЕКТ ГРУП». Завдяки чіткому контролю всіх етапів виробництва, власному сервісному обслуговуванню та роботі з відповідальними підрядниками компанія серед лідерів будівельної галузі України.



3. Кращий об’єкт інноваційного будівництва
Житловий комплекс TARYAN TOWERS!
Житловий комплекс TARYAN TOWERS – візитівка компанії «TARYAN Group». Винятковий досвід і професіоналізм дозволяють компанії створювати інноваційні, функціональні об’єкти, що органічно доповнюють міський силует.




4. Надійний забудовник

Будівельна компанія «GEOS»!
У активі забудовника немає жодного довгобуду, всі об'єкти здаються в запланований термін.



5. Кращий регіональний житловий комплекс економ класу
Житловий комплекс «АДМІРАЛ СЕНЯВІН» у місті Херсон!
Комплекс належить до проектів компанії «НВК МЕРКУРІЙ», яка приділяє особливу увагу інноваційним матеріалам, орієнтована на пошук нових підходів, що здатні оптимізувати процеси та забезпечити якість будівництва.



6. Житловий комплекс року
Житловий комплекс «ЧАЙКА»!
За 12 років реалізації ЖК «Чайка» девелоперською компанією «ОМОКС» тут збудовано та введено в експлуатацію 29 цегляних житлових будинків і 40 об’єктів інфраструктури.



7. Девелопер року
«КАН Девелопмент»!
Ця компанія реалізовує проекти різних рівнів складності, має успішний досвід системного управління нерухомістю, створення концепцій, проектування, будівництво і експлуатації.



8. Регіональна компанія року
Компанія «СТІКОН»!
Компанія стабільно працює на будівельному ринку Одеси та за останні 15 років ввела в експлуатацію понад 60 будівель, загальною площею понад 2,5 мільйона кв.м.



9. Кращий житловий масив
Житловий масив «ПАТРІОТИКА»!
Житловий комплекс збудований компанією «АРКАДА», яка підтримує програми з іпотечного кредитування та будує житлову нерухомість. У пріоритеті компанії проекти житлових комплексів та об'єкти соціальної сфери.



10. Кращий житловий комплекс «місто в місті
Житловий комплекс «ПЕТРІВСЬКИЙ КВАРТАЛ»!
Житловий комплекс «ПЕТРІВСЬКИЙ КВАРТАЛ» є об’єктом компанії NOVBUD. Комплекс розміщений в екологічно чистому передмісті Києва та має розвинену інфраструктуру. Його особливістю є програма організації дозвілля для дорослих та дітей.



11. Кращий банк партнер
«Комерційний банк – ГЛОБУС»!
Банк «Глобус» є надійним партнером для інвесторів і допомагає їм правильно оцінити ефективність фінансових вкладень та ризики.



12. Найкраща інфраструктура ЖК
Житловий комплекс «ОЗЕРНИЙ ГАЙ ГАТНЕ»!
Цей комплекс будується генпідрядником «ВК «ПІДРЯД». Стратегічним завданням компанії є будівництво житлових комплексів з розвиненою інфраструктурою: дитячими садами, зонами відпочинку, магазинами.



13. Краща компанія з реставрації пам’яток архітектури
Компанія - «НЕРУХОМІСТЬ СТОЛИЦІ»!
Київ пишається збереженими пам’ятками архітектури – бізнес-центрами «Ренесанс», «Айсберг», «Михайлівський». Завдяки професійному підходу компанії збережено стилістику історичної забудови вулиць столиці.



14. Елітна новобудова року
Житловий комплекс А52!
Проект компанії DIM «Житловий комплекс «А52» має інноваційну концепцію енергоефективного житла, об'єднує в собі основні переваги житлової нерухомості бізнес-сегмента та преміум-класу.



15. Кращий об’єкт комплексної забудови року
Житловий комплекс ЛІКО-ГРАД!
Комплекс компанії ЛІКО-ХОЛДІНГ! Один із шляхів успіху компанії є команда, яка повністю веде проект будівництва від початку і до його завершення. Усі об'єкти Ліко-Холдінг ретельно продумані з великою перспективою на майбутнє.



16. Кращий житловий комплекс передмістя
Житловий комплекс КАРАТ!
Забудовником комплексу виступила ДЕВЕЛОПЕРСЬКА КОМПАНІЯ «АКРОПОЛЬ». Головними принципами компанії є якість будівельних матеріалів, високий рівень виконання будівельних робіт, професіоналізм і відповідальність.



17. Інноваційна компанія року
Компанія «ВОДОГРАЙ»!
Завдяки застосуванню новітніх технологій у житловому комплексі «Водограй» втілено особливий підхід до архітектури та інфраструктури. Об’єкт виділяється особливою естетикою та композиційною гармонією.



18. Житловий комплекс комфорт-класу, Житловий комплекс АВТОГРАФ!
Комплекс БУДІВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ «ДІСБУД»! За період існування ДІСБУД зарекомендувала себе як досвідчена компанія з професіоналізмом і високою якістю виконуваних робіт у секторі житлової та комерційної нерухомості.



19. Краща компанія з ландшафти та озеленення
РОЗПЛІДНИК ДЕКОРАТИВНИХ РОСЛИН «ЄВА»!
Акцент садового центру на ексклюзивні дерева високої якості, широкі можливості ландшафтного дизайну і озеленення! Новинки європейського ринку завжди в асортименті розплідника декоративних рослин.



20. Кращий учасник програми молодіжного будівництва
Компанія «МЖК «ОБОЛОНЬ»!
Упродовж свого існування «Оболонь» перетворилась на будівельний холдинг повного циклу. Компанія активно співпрацює з Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву.



21. Виробник будівельних матеріалів
КОМПАНІЯ – «КЕРРОТ»!
Це група сучасних компаній, що спеціалізуються на послугах виробництва та доставки будівельних матеріалів у Києві та області. Уся продукція проходить подвійний контроль якості.



22. Краща компанія спеціалізованих робіт
КОМПАНІЯ «БМ ПРОФІ ДЕМОНТАЖ»!
Компанія БМ ПРОФІ ДЕМОНТАЖ – потужна українська компанія з понад 10-річним успішним досвідом в галузі будівельного демонтажа.



23. Якість та стабільність будівництва
Компанія «ІНТЕРГАЛ-БУД»!
За 14 років роботи абсолютно всі об'єкти «Інтергал-Буд» були побудовані в строк. У 2017 році компанія запланувала ввести в експлуатацію понад 250 тис. кв. м житла економ- і комфорт-класу в Києві.



24. Регіональний житловий комплекс
Житловий комплекс «Greenviile House»!
Компанія «ФОНД ЗЕЛЕНИХ ТЕХНОЛОГІЙ GREENVILLE HOUSE», як забудовник цього комплексу, ще на етапі проектування заклала ефективні рішення з енергозбереження, пасивного теплозбереження, улаштування економного освітлення та електрообладнання.



25. Торговий центр року
СУПЕРМАРКЕТ БІЛЛА по вул. Гришка, 3, у місті Києві!
Компанія БІЛЛА-Україна, яка виступила замовником торгового центру, продовжує невпинно працювати над своїм розширенням та інвестувати значні кошти у будівництво та відкриття нових супермаркетів, що покращують соціальну інфраструктуру міст.



26. Імпортер будівельних матеріалів
«КОСТРИЖІВСЬКИЙ КОМБІНАТ БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ»!
Комбінат є імпортером білоруських будівельно-оздоблювальних матеріалів БЕЛГИПС. Сухі будівельні суміші БЕЛГИПС – це високоякісна сировина, технологічність та ефективний результат.



27. Лідер серед ЗМІ на ринку нерухомості
видання «Commercial Property»!
«Commercial Property» щомісяця надає своїм читачам актуальну інформацію та об'єктивні аналітичні матеріали про тенденції розвитку ринку, а також створює нові медіа-проекти, які сприяють розвитку галузі.



28. Будівельний портал року
BUILD PORTAL!
Жодний знаковий захід у будівництві не проходить без участі Білд Порталу. Щодня свіжі новини, статті та аналітика. Все це робить Портал незамінним для щоденного перегляду.

Читайте також: Build Portal отримав престижну всеукраїнську Премію Ibuild >>>




29. Енергоефективне житло року
Житловий комплекс «НОВА АНГЛІЯ»!
Будівництво житлових будинків здійснює група компаній ROYAL HOUSE! Компанія використовує власну запатентовану технологію виробництва стінових модулів ТМ ROYAL HOUSE, які мають енергоефективну систему утеплення та відповідають європейським нормам.



30. Регіональний забудовник року
«CBS ХОЛДИНГ»!
Холдинг консолідує ряд компаній, які спеціалізуються на девелопменті, брокерських операціях на ринку житлової і комерційної нерухомості, маркетингу, інформаційних технологіях і консалтингу в сфері нерухомості.



31. Кращі інтер’єрні рішення
Компанія «СВП МАЙСТЕР»!
Фахівці компанії створюють максимально повні, технічно продумані проекти, враховуючи ергономіку та раціоналізацію простору. Компанія не тільки вміє створити гарний інтер'єр, а й точно знає, як це побудувати.



32. Еко будинок року
МУЛЬТИКОМФОРТНИЙ ДІМ «OPTIMAHOUSE !
Це об’єкт компанії «OPTIMAHOUSE», яка розробляє інноваційні рішення для будівництва, реновації, промисловості, науки. «OPTIMAHOUSE» є світовим лідером у створенні комфортного простору для проживання, роботи та відпочинку людини.



33. Архітектор року
АННА ІСКІЕРДО, ДИРЕКТОР «АІММ-ГРУП»!
Анна знає і розуміє ринки нерухомості різних країн, використовує в роботі інноваційні досягнення з проектування і архітектури. У її портфоліо десятки реалізованих проектів, серед яких є переможці міжнародних галузевих премій.



34. Журналіст року
СВІТЛАНА ШАХ!
Світлана є засновником журналу Prof Build, основна мета якого інформаційна підтримка будівельної галузі, висвітлення інформаційно-аналітичних матеріалів та публікації про видатних особистостей галузі.


Вручення державних нагород на головній будівельній Премії України IBUILD


Під час церемонії нагородження IBUILD (13 жовтня) відзначили і переможців державного конкурсу на кращі будинки та споруди 2016 року. Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Лев Парцхаладзе та Перший заступник Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Валерій Філончук привітали всіх присутніх та вручили почесні статуетки лауреатам:

1. Краща будівля дошкільного навчального закладу
Вручено департаменту капітального будівництва Донецької облдержадміністрації
Об’єкт - Дитячий садок «Аліса» з встановленням блочної міні-котельні у смт. Мангуш Першотравневого району Донецької області.



2. Краща будівля торгівельного призначення
Вручено корпорації «Альтіс Констракшн»
Об’єкт - реконструйована будівля ЦУМу у м. Києві.



3. Краща будівля закладу освітнього призначення
Вручено Національному юридичному університету імені Ярослава Мудрого 
Об’єкт - Бібліотечний корпус з блоком навчальних аудиторій та трансформаторною підстанцією з виділенням черг будівництва в м. Харків.



4. Кращий багатофункціональний висотний комплекс
Вручено компанії «КАН Девелопмент»
Об’єкт - Житлово-офісний центр «Tetris Hall» у Печерському районі м. Києва.



5. Краща будівля медичного призначення
Вручено управлінню капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації
Об’єкт - Неонатальний блок обласної клінічної лікарні в м. Дніпро.



Нагадаємо, що конкурс на кращі будинки та споруди 2016 року був проведений цього літа Міністерством регіонального розвитку будівництва та ЖКГ України та Державною архітектурно-будівельною інспекцією України за підтримки Конфедерації будівельників України.







Повний фотозвіт дивіться за посиланням >>>

















































































Повний фотозвіт дивіться за посиланням >>>


Джерело: Конфедерація будівельників України
Фото: Прес-служба Головного будівельного порталу України Build Portal

 
 
Интересные новости:
18.10.2017
28152
Главный строительный портал Украины Build Portal признали лучшим среди строительных порталов Украины...
20.10.2017
3615
12 жовтня 2017 року компанія REHAU провела німецький прес-ланч для представників медіа приуроче...
02.10.2017
4630
28 вересня у Мінрегіоні відбулось засідання Оргкомітету з підготовки до міжнародного ЕкспоФорум...
13.03.2024
1283
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3829
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4314
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...