РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

В Ужгороді учні ПТО освоюватимуть сучасні інноваційні будівельні матеріали від відомого європейського виробника

4 травня 2017 року у ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» відбулось офіційне відкриття навчально-практичного центру «Śnieżka»
2270 05.05.2017 в 17:42




Для вдосконалення навчального процесу учнів професійно-технічної освіти у ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» запрацював навчально-практичний центр «Śnieżka». Його офіційне відкриття відбулося 4 травня 2017 року.


Цей навчальний осередок працюватиме в рамках державно-приватного партнерства, що спрямоване на розвиток і модернізацію професійної освіти в Україні відповідно до потреб і вимог сучасної економіки. Втілює  освітньо-навчальний  проект  ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» спільно із відомим виробником лакофарбових матеріалів ТзОВ «Снєжка-Україна», що заручилось  підтримкою Міністерства освіти та науки України. Адже торік Міністерство освіти і науки  України та  підприємство  підписали Меморандум про співпрацю, що передбачає створення навчально-практичних центрів «Śnieżka» на базі професійних навчальних закладів в усіх областях України. Завдяки такому державно-приватному партнерству навчальні установи розширюють можливості навчального процесу, що орієнтовані на європейські стандарти та новітні технології. Таким чином, професійно-технічні заклади стають привабливими для учнівської молоді. Як наголосив генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь, що спільна взаємодія підприємства із Міністерством освіти і науки України та професійними навчальними закладами – це перспективний шлях для якісного вдосконалення професійно-технічної освіти.

В офіційному відкритті навчально-практичного центру «Śnieżka» взяли участь керівництво компанії «Снєжка-Україна», директор департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації Ганна Іванівна Сопкова, представник Міністерства освіти і науки України та Інституту модернізації змісту освіти Віктор Валентинович Паржницький, директор навчального закладу Сергій Миронович Тимко, також на урочистості приїхали  керівники професійно-технічних навчальних закладів України, де вже функціонують навчально-практичні центри «Śnieżka» та директори ПТНЗ Закарпаття.

Під час заходу присутні наголошували на тому, що навчаючись у ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти», учні, що опановують професії «маляр-штукатур», «столяр» і «утеплювач», освоюватимуть сучасні інноваційні будівельні матеріали. Крім цього, учнівська молодь, працюючи за сучасними технологіями, вдосконалюватиме практичні професійні навики, що підвищать їх рівень конкурентоздатності на ринку праці. Варто зазначити, що спеціалісти компанії «Снєжка-Україна» проводячи семінари, презентації, майстер-класи, ділитимуться передовим досвідом і новими знаннями із викладачами, майстрами й учнями. Після завершення курсу навчань усі слухачі отримають сертифікати від провідного європейського виробника. Також у навчальну програму закладів професійно-технічної освіти за спеціальностями «маляр-штукатур», «столяр» і «утеплювач»  буде інтегровано вивчення матеріалу щодо сучасних лакофарбових виробів з інноваційними технологіями та їх правильне застосування на практиці. Для ефективного функціонування навчально-практичного центру «Śnieżka» у  ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» обладнано за відповідними стандартами виробничу майстерню та навчальні класи «VIDARON» і «Śnieżka», які забезпечені наочно-методичними матеріалами для проведення якісних і ґрунтовних занять. Водночас на базі навчально-практичного центру  «Śnieżka» фахівці компанії зможуть організовувати практичні семінари для майстрів, викладачів інших професійно-технічних навчальних закладів,  а також майстрів  будівельних фірм та організацій.

Зазначимо, що навчально-практичні центри  «Śnieżka» також реалізовано у Львові, Луцьку, Калуші, Житомирі і Рівному. Тож співпраця закладів професійної освіти з провідними європейськими виробниками – це перспектива для їх розвитку і вдосконалення. 

 

 

Контакти прес-служби:
м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а  
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: press.releases@sniezka.ua      

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine
www.vk.com/sniezkaua




Джерело та фото: ТзОВ «Снєжка-Україна»
Інформацію розміщено на правах реклами 

 

 
 
Интересные новости:
26.04.2017
1570
ПРАТ «Роздільський керамічний завод» опублікував результати випробувань на вогнесті...
21.04.2017
2042
8 квітня в провідному транспортному ВНЗ України - Національному транспортному університеті, у&n...
14.04.2017
2261
Команда Головного будівельного порталу України вітає з Великоднем!...
20.03.2024
3622
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...
20.03.2024
3878
The Ukrainian division of Ruukki has announced the opening of its own training center for cooperatio...
08.03.2024
4868
Головний будівельний портал України вітає прекрасну половину людства із Міжнародним жіночим днем!...