РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Итоги года и главное Новогоднее поздравление от первых лиц отрасли

Уважаемые читатели, по хорошей традиции команда Главного строительного портала Украины подготовила большое праздничное поздравление от выдающихся представителей отрасли. 


5821 31.12.2016 в 12:04


Дорогие друзья, коллеги, партнеры!
 
Накануне светлых праздников Нового года и Рождества Христова хочется сказать много теплых слов. Но прежде стоит подвести итоги года уходящего. 2016 был нелегким, но очень насыщенным. Мы наблюдали позитивную динамику строительной отрасли – прирост строительства увеличился на 14 %. И это не может не радовать – в Новый год мы входим уверенными шагами, с надеждами на новые свершения!
Команда Главного строительного портала Build Portal провела огромную работу по освещению деятельности строительного рынка Украины. Мы объективно и оперативно собирали и анализировали информацию о ведущих компаниях и главных событиях. Уже в следующем году вы сможете узнавать еще больше интересного на нашем портале.
Хотим от души поблагодарить вас, дорогие партнеры, коллеги и друзья, за плодотворное и приятное сотрудничество, профессионализм и жизненную позицию! Пусть в новом году будет еще больше успешных проектов и позитивной динамики! Пусть в каждом украинском доме будет тепло, светло и уютно! Желаем всем вам и вашим семьям здоровья, любви и душевной теплоты.
 
С Новым годом и Рожеством Христовым!

С Уважением, 
Екатерина Никитина, основатель Build Portal, 
президент Best Media Group



Мы подготовили для вас традиционный новогодний итог – ведущие представители строительной отрасли Украины делятся результатами уходящего года и прогнозами на будущий, а также поздравляют всех украинцев с наступающими праздниками.










Друзі!


Ще один рік позаду. Рік наполегливої щоденної праці і боротьби за краще завтра. Шлях змін завжди непростий, та за останні 2 роки Україна зробила впевнений крок вперед. Ми насправді зміцніли, з початком реформи децентралізації відчувається потужна енергія знизу, з’являються нові лідери, готові брати на себе відповідальність. Ми разом рухаємося вперед.

Бажаю кожному в новому році нових перемог і ще більше причин для гордості рідною Батьківщиною. Нам пощастило жити і працювати в час змін. В найцікавіший і найскладніший період. Сьогодні спільними зусиллями ми маємо можливість зробити все і написати історію успіху нашої України. Це велика відповідальність. Тож бажаю усім нам натхнення, сил і віри в себе. Разом у нас все вийде!


Геннадій Зубко, 
Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, 
будівництва та ЖКГ України








Дорогі друзі!


Щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Усі ми покладаємо великі надії на 2017-й рік, адже вперше за останні декілька років Україна потроху відновлює стабільність та повертається до економічного зростання. Ріст ВВП та показників будівельної галузі, зокрема, дають підґрунтя для подальшого прогресу. Головне, докласти усіх можливих зусиль, аби не проґавити цю можливість, і сприяти сталому розвитку.

Наші пріоритетні завдання у будівельній сфері – боротьба з корупцією, дерегуляція та покращення інвестиційного клімату. Галузь є потужним інвестиційним мультиплікатором і має колосальний потенціал! 1 гривня, інвестована у будівництво, приносить ще 5 гривень інвестицій в економіку країни. А 1 робоче місце у будівельній галузі створює ще 20-ть робочих місць суміжних професій!

За підрахунками Всесвітнього банку, один пункт у рейтингу Doing Business приносить країні до 600 млн доларів інвестицій. Зараз ми знаходимося на 140 місці за показником «Отримання дозволів на будівництво», та в найближчих планах - увійти у 50-ку. Шляхом створення максимально сприятливих умов для розвитку бізнесу – спрощенню дозвільних процедур у будівництві та земельного законодавства, модернізації застарілих ДБН та перегляду регуляторних актів, створенню механізмів реконструкції старого житла та фонду орендного житла тощо.

Бути будівельником означає бути творцем, людиною, що створює нові оселі та затишок у них. Водночас, це велика відповідальність, адже у буквальному сенсі ви створюєте новий вигляд та обличчя сучасної України.

Нехай 2017-й стане роком нових творчих задумів, професійних досягнень та фінансової стабільності! Бажаю вам міцного здоров'я, наснаги та впевненості у власних силах. Вірю, спільними зусиллями ми зможемо дати потужний поштовх розбудові нашої держави!



Лев Парцхаладзе, 
заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України








Шановні співвітчизники! Друзі! Колеги!


Від щирого серця вітаю Вас із наступаючими Новорічними та Різдвяними святами. Минає 2016 рік, та з нами залишається досвід, досягнення і перемоги, якими він був сповнений.

Бажаю, щоб Новий рік був щедрим на плідну працю та високі професійні досягнення, став успішним для нашої держави і кожної родини.

Нехай він стане черговим кроком до втілення планів і мрій та сповнить Ваше життя творчими успіхами, необмеженими можливостями та мудрими рішеннями.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!



З повагою,
Голова Держенергоефективності 
Сергій Савчук






2016-й – здається – переломний!
2017-й – набираємо висоту!



Шановні Учасники Спілки!

Шановні будівельники України!



У Вас велика місія:

Будівельники забезпечують якість життя, як матеріальну, так і духовну комфортність.

Будівельники забезпечують індекс розвитку людини: середню тривалість життя, довголіття, освіту та культуру.

Нам, Україні, потрібно домогтися зростання обсягів будівництва в рази.



Адже обсяги будівництва:

  Україна

  2015 рік – 1,8 млрд.євро

  11 місяців 2016 року – 2,1 млрд.євро

Польща – більше 36,0 млрд.євро

Туреччина – 28,1 млрд.євро

Оборот будівельної галузі у Німеччині – 328 млрд.євро

2015 рік – падіння – 18%, 2016 рік – переломний + 14,1% за 11 місяців.

Збільшилося виробництво будівельних матеріалів (9 міс. 2016 у порівнянні з відповідним періодом 2015), зокрема:

     • Товарний бетон – на 34%

     • Сухі суміші – на 6,6%

     • Газобетон – на 10,9%

     • Блоки з цегли та цементу – на 9,01%

     • Елементи збірних конструкцій – на 11,0%

     • Вироби з гіпсу – на 6,2%

     • Мінеральна вата – на 2,3%

     • Блоки дверні та віконні з ПВХ – на 41%.

     • Введені нові потужності на підприємствах – Учасників Спілки: ПБГ «Ковальська», ПАТ «Харківський плитковий завод», оновлюється домобудівний комбінат №4 та інші.

Частка житлового будівництва зросла до 26% (11 міс. 2016 року), тобто чи не в двоє. Потрібно і житлове будівництво нарощувати (у Німеччині його частка складала у 2015 році 183,3 млрд.євро – 56%), і інфраструктурні об’єкти будувати, перш за все державні і муніципальні.

Наші дії:

БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС УКРАЇНИ 2017 в рамках Міжнародної виставки будматеріалів та інтер’єрних рішень Kyivbuild Ukraine 2017:

     - 01.03.2017. Пленарне засідання «Україна – будівельний бум невідворотний: держава, місцеві громади, бізнес».

     - 02.03.2017. ІІ Національний з’їзд дистриб’юторів будівельних матеріалів.

     - 03.03.2017. Конференція «Робітничі кадри та спеціалісти завтрашнього дня будівельного комплексу України».

Наші виїзні засідання у Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Вінниці, Одесі та інших великих містах України.

Наші Учасники Спілки отримують сертифікати відповідності СЄ, які визнають 28 країн європейської економічної зони та 29 країн вільної зони торгівлі Євросоюзу, зокрема США, Канада, Індія, ОАЕ.

Ми навчаємося інноваціям і реформам, прямуємо на ринки Євросоюзу та на Схід.

Ми сприяємо державі і народу в поліпшенні якості життя та індексу розвитку людини.

Вдячні за Вашу працю та поступ!

Вітаємо з Новим роком!


З найщирішими побажаннями,
Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів 
І.М. Салій




Рік, що минає, загалом був непростим як для будівельної галузі, так і для всієї країни в цілому. Не був він легким і для напрямку, на якому веде свою діяльність Держмолодьжитло. Втім, треба віддати належне – 2016 рік приніс і певні обнадійливі результати. Весь рік фахівці будівельної та суміжних галузей працювали на те, щоби відновити втрачені позиції та наростити обсяги виробництва. І це, зрештою, принесло свої плоди. Вже на початку грудня стало відомо, що будівельна галузь збільшила порівняно з попереднім роком обсяги виконаних робіт на 14,1% і досягла рівня майже 60 млрд. грн. Певний внесок у цей результат зробили і програми будівництва житла, які реалізовує Держмолодьжитло. Завдяки їм у 2016 році більше 100 житлових об’єктів по всій країні отримали додаткову можливість залучення інвестицій у будівництво. Близько 45 будинків у цьому році побудовано за участі у наших програмах. Будемо відвертими, в масштабах країни показники наразі не надто вражаючі. Але навіть ті кошти бюджетної підтримки, які спрямовуються на будівництво житла, особливо в регіонах, комусь із забудовників допомогли втримати позиції, а комусь – навіть наростити обсяги.

І тут варто згадати про ще одну позитивну тенденцію. На фоні досі обмеженого фінансування з Держбюджету, все більше коштів на програми будівництва житла спрямовують місцеві бюджети. В цьому році органи місцевої влади спрямували на вказані програми близько 130 млн. гривень, що разом з видатками з Держбюджету та власних коштів Держмолодьжитла дало змогу профінансувати придбання сотень квартир по всій країні. А бюджети на 2017 рік, які приймаються зараз на місцевому рівні говорять про те, що органи місцевої влади, отримуючи в умовах децентралізації влади нові повноваження, намагаються бути відповідальними стосовно своїх громад та економіки своїх власних регіонів. Тож маємо впевненість, що фінансування житлових програм, які виконують важливу місію стимулювання житлового будівництва, в наступному році буде збільшуватись. Відповідно буде збільшуватись і підтримка підприємств, які ведуть житлове будівництво.

Впевнений, у новому 2017 році усіх українських будівельників чекає велика робота - будівництво житла та об’єктів інфраструктури країни. Це дасть впевненість у майбутньому не лише учасникам будівельної галузі, а і всім громадянам України.

Вітаю всіх з чудовими новорічними святами та бажаю міцного здоров'я, удачі, оптимізму та нових професійних досягнень!

З Новим роком!

 



Сергій Комнатний, 
перший заступник голови правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву








Дорогі колеги, друзі та партнери!


Прийміть наші щирі вітання зі світлими і радісними святами - Новим роком та Різдвом Христовим !

За традицією, у передноворічні дні, ми підводимо підсумки року, тож з впевненістю можемо сказати, що для Конфедерації будівельників України він напрочуд знаковий та результативний. Зроблено багато успішних кроків і ми маємо надію що у наступному році Ви зможете належно це оцінити.

Бажаємо в Новому 2017 році безмежних можливостей розвитку і підкорення ще незавойованих висот, невичерпного творчого натхнення, креативних ідей, енергії і оптимізму для втілення сміливих починань.

Міцного здоров'я, достатку та благополуччя Вам і Вашим родинам!

 

З найкращими побажаннями,
Конфедерація будівельників України




Щиро вітаю Вас з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!



Цей рік став роком наполегливої і продуктивної праці для всіх нас, і як наслідок, часом реалізації надзвичайно важливих реформ для розвитку будівництва України. Їхня успішність залежала від нашої спільної витримки, порозуміння й довіри у суспільстві.

Новий рік – це завжди очікування чогось нового, приємного, перспективного. Тож у Новому році бажаю нам всім будівельного зростання, що є титаном і рушійною силою, яке матиме своїм наслідком забезпечення благополуччя, відбудови зруйнованих мрій та винагороди за наполегливу і віддану працю, теплих домівок, впевненості, невичерпної енергії  та надійної підтримки на шляху до обраної мети.

Від усієї душі зичу Вам щастя, миру, міцного здоров’я, щирих друзів, взаєморозуміння і любові. Нехай веселі свята принесуть у кожну оселю радість, добро і затишок, різноманіття радісних подій та незабутніх моментів.


Наталія Козловська,
директор Департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва Мінрегіону




Шановні друзі!


Рік, що минув, був позначений для будівельників країни значними зусиллями щодо подолання кризових явищ у галузі.   Маємо підстави сказати, що вдалося зупинити негативні тенденції і досягти стабільного приросту обсягів виконання робіт, зокрема, будівництво житла зросло на 13%.  Відповідно, можемо навіть прогнозувати  на наступний рік ще вищих показників, хоча все це треба буде  підкріпити нашою наполегливою роботою – як безпосередньо на самих об’єктах, так і організаційному плані, де особлива відповідальність лежить на структурах Будівельної палати.

Тож щиро хочу побажати колегам-будівельникам міцного здоров’я і наснаги для виконання всіх їхніх планів та задумів у Новому 2017 році. Добра і злагоди у ваших оселях! Миру і процвітання нашій Державі!


П.С. Шилюк, 
Президент Будівельної палати України 
Герой України 




Дорогие друзья, партнеры, коллеги!

 

Поздравляю Вас с Новым годом и Рождеством Христовым!

Желаю, чтоб следующий год был наполнен новыми успешными проектами, грандиозными свершениями и приятными знакомствами.

Пусть усердие и стремление принесут Вам позитивные изменения в работе и личной жизни. Пусть все задуманное сбывается, а начинания завершаются только победными результатами!

Веселых новогодних праздников, позитивных эмоций и удачи во всем!

 

Татьяна Колчанова,
Директор по развитию Ассоциации Украинский Центр Стального Строительства














Дорогі друзі!

Щиро вітаємо Вас з Різдвом Христовим та з Новим 2017 роком!



За доброю традицією, проводжаючи рік минулий, оцінюємо пройдений шлях та визначаємо плани на майбутнє.

Минулий рік був позначений багатьма пам’ятними подіями. Ми прожили його, працюючи над реалізацією планів по розвитку Спілки архітекторів, ініційованих рішеннями останнього з’їзду НСАУ, втіленням у життя амбітних проектів для подальшого розвитку спільноти зодчих.

Здобутками цього року стали набуття НСАУ статусу саморегулівної організації , подальший розвиток Інституту архітектури та урбаністики НСАУ,  розвиток співпраці з провідними організаціями архітектурно-будівельної сфери країни, багато інших корисних і добрих справ.

Висловлюємо подяку всім, хто наполегливою щоденною роботою сприяє примноженню добробуту нашого народу, покращенню просторового середовища міст і сіл країни, підвищенню авторитету Національної спілки архітекторів.

У 2017 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями на добрі зміни. Упевнені: тільки наша згуртованість, об’єднання зусиль всіх членів архітектурної спільноти, відповідальність та професіоналізм всіх учасників будівельно-інвестиційного процесу дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити у новому році вихід архітектурно-містобудівної сфери на нові рубежі професійного та економічного розвитку.

Добра і щастя вам у році новому, міцного здоров’я, тепла і добробуту в кожній оселі.

Нехай Новий 2017 рік принесе злагоду і достаток, наснагу на нові здобутки задля розквіту нашої України.



З глибокою повагою,
Президент Національної спілки архітекторів України 
В.М.Гусаков



Шановні колеги!


Команда міжнародної будівельної виставки KyivBuild  вітає користувачів  Будпорталу  з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Минулий 2016 рік для нас, будівельної галузі і для всієї країни був не легким. Але ми разом з вами гідно долали труднощі.  Команда виставки KyivBuild працювала над реалізацією намічених планів, всіляко допомагала компаніям і ринку, пропонувала новітні  маркетингові інструменти, допомагала налагоджувати ефективні комунікації, забезпечувала  преміум-контакти   з  бізнес-аудиторією в  рамках виставки та інших заходів від компанії  «Прем’єр Експо».

2-4 березня  2016  року  відбулась 20-а, ювілейна  виставка KyivBuild, вона мала успішні підсумки:  кількість учасників та відвідувачів склала 220 компаній та 11 927 чоловік, відповідно з 15 країн світу.

17 червня успішно пройшов вже другий,  щорічний Фестиваль «День покрівельника України», співорганізатором якого є виставка KyivBuild   -  І тут ми, разом зі стратегічним партнером Всеукраїнською Асоціацією покрівельників, досягли мети - забезпечили системний обмін знаннями та досвідом від кращих практиків галузі, об'єднали професійне співтовариство покрівельників України навколо презентації матеріалів, вивчення технічних новинок і ознайомлення з тенденціями ринку.  В рамках фестивалю відбувся Перший Чемпіонат покрівельників України. В планах на наступний рік ми розробляємо стратегію проведення активностей Дня покрівельника України в рамках проведення виставки KyivBuild -2017.

Щодо нововведень на виставці KyivBuild-2017, яка відбудеться 1-3 березня в МВЦ, раді проінформувати, що вже започатковано унікальну експозицію готових фасадних рішень -проект «Тепла українська стіна». Це наочний  посібник, за допомогою якого виробники розкриють  секрети грамотного використання  матеріалів, для облаштування  енергоефективного житла, а відвідувачі виставки оберуть найкращі рішення з утеплення житла.

Та найпотужнішою подію будівельної індустрії на початку нового сезону – буде проведення Конгресу Будівельників України. Генеральним організатором Конгресу виступає Всеукраїнська Спілка виробників будівельних матеріалів, КБУ та інші впливові профільні організації у будівельній галузі України.

Ми впевнені, що ефект синергії від такого поєднання експозиції, демонстрацій, інсталяцій,  активностей відчує кожен оператор ринку, кожен фахівець-будівельник. Під час виставки KyivBuild-2017 ми гарантуємо максимум корисних  контактів,  інформації,  досвіду та навиків. Це і є наш найщиріший та самий незабутній подарунок для кожного будівельника у Новому 2017 Році.

З Новим 2017 Роком, друзі! Успіхів, радості і щастя Вам і Вашим родинам! Миру і злагоди в кожному домі, старому і новому!!!!



З повагою,
Елена Кононенко, директор «Прем'єр Експо»




Дорогі відвідувачі будівельного портала України!

Вітаю Вас із Новим роком!


Рік, що минає, був непростим для України, Університету і для кожного з нас.

Наша держава зараз упевнено долає непростий шлях суспільних перетворень, продовжує реалізовувати стратегію реформ із модернізації всіх сфер суспільного життя, зокрема й освіти та науки.

Моя мета – це зробити КНУБА передовим у своїй галузі, таким, на який будуть рівнятися інші будівельні та архітектурні вищі навчальні заклади. Завдяки злагодженій роботі професійно-викладацького складу, усього колективу, старанним та наполегливим навчанням студентства – ми зробили впевненні кроки в науці і освіті, підготовці фахівців для будівельної галузі України.

Шановні колеги, дорогі студенти! У новому 2017 році на нас чекають нові виклики, але й нові звершення. Переконаний, що ми успішно впораємося з усіма завданнями, що їх ставитиме перед нами життя.

Складаю щиру подяку кожному студентові, аспірантові, викладачеві та працівникові Університету за сумлінну працю, успішне навчання, активну громадянську позицію, за той морально-психологічний клімат, що творить неповторну атмосферу університету.

Нехай Новорічні свята принесуть усім нам мир, спокій, добробут і злагоду!

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, любові, радості й добра!

Петро Куліков,
Ректор Київського національного університету
будівництва та архітектури




Дорогие заказчики  и партнеры!

От лица компании Цеппелин Украина сердечно поздравляю Вас с Новым годом и Рождеством!

Уходящий 2016 год стал успешным для нашей компании, мы еще сильнее укрепили свои позиции на рынке спецтехники. Хотелось бы поделиться с вами некоторыми нашими достижениями:

В начале этого года мы расширили географию продаж и сервисного обслуживания - был открыт новый дилерский центр Fendt в Одессе.

Расширение дилерской сети играет очень важную роль для аграрных предприятий всей страны. Благодаря увеличению количества сервисных центров снижается нагрузка на каждый конкретный сервис, что позволяет существенно ускорить техническое обслуживание тракторов. Кроме того, для многих аграриев процесс приобретения техники или оборудования от Fendt стал проще за счет выгодного географического положения нового дилерского центра.

2016 год также ознаменовался для нашей компании расширением продуктовой линейки: мы представили на отечественный рынок новое поколение надежных экскаваторов Cat F2, серии колесных тракторов Fendt 900 Vario, Fendt 1000 Vario и другую спецтехнику.

Особое внимание в этом году мы уделили реализации спецтехники с наработкой. Подготовка б/у техники по стандартам Caterpillar позволяет клиентам приобрести восстановленную машину по сниженной цене, что открыло новые возможности для ряда отечественных предприятий.

В ноябре 2016 мы представили технологии Caterpillar, использование которых повысит эффективность строительства дорог на 30%. Мы доказали, что являемся ведущим поставщиком современных решений в дорожно-строительной отрасли.

Но главное событие этого года - 20-летний юбилей компании Цеппелин Украина. За это время накопилось немало достижений. Сегодня товарный ряд компании насчитывает 650 моделей техники, более 800 000 позиций по запчастям и навесному оборудованию. Кроме широкого ассортимента продукции и высокотехнологичного сервиса, мы предлагаем своим клиентам комплексную поддержку и находимся на связи 24 часа в сутки.

В преддверии Новогодних праздников компания Цеппелин Украина выражает благодарность всем, кто трудится для развития строительной, горнодобывающей, сельскохозяйственной, лесозаготовительной и энергетической отрасли. Достижения 2016 года – общий результат каждого из нас. Уважаемые коллеги и партнеры, мы благодарны вам за оказанное доверие и успешное сотрудничество.

Пусть наступающий год будет полон новых планов, позитивных новостей и финансовых успехов. Искренне желаем вам счастья, крепкого здоровья, благополучия и достижения поставленных целей. Удачи и процветания вашему бизнесу!

 

Хайко Крайзель,
Генеральный директор ООО с ИИ «Цеппелин Украина ТОВ»



Дорогие коллеги, партнеры, друзья!


Компания VEKA поздравляет с наступающим Новым 2017 годом и Рождеством Христовым!

Прошедший год был сложный, но, несмотря ни на что, нашей компании удалось удержать лидирующие позиции в своей отрасли. Компания продолжила развитие, расширение рынка и ассортимента продукции, предложила новые инструменты для повышения эффективности работы.  И эти успехи не только наша заслуга, а и партнеров, которые поддерживали все наши инициативы.

Новый год обычно связывают с надеждами на лучшее, исполнением самых заветных желаний, поэтому пусть все начинания уходящего года, наши партнерские и дружеские отношения c коллегами по цеху найдут свое продолжение в  Новом году.

Поздравляем колег и партнеров с наступающим Новым годом! В год Огненного Петуха желаем всем новых побед и финсовой стабильности.  Пусть идеи будут реализованы, планы – исполнены, клиенты - довольны, а колеги испытают радость от взлетов по карьерной лестнице.

Желаем всем мирного неба, согласия, терпения, добра и удачи! Любви и радости Вам и Вашим близьким!

С Новым годом ! Будьте счастливы! Хорошего праздничного настроения и исполнения всех желаний!



Ваша VEKA

В 2016 году произошли важные события в экономической жизни – страна взяла курс на децентрализацию, которая позволила местным бюджетам использовать собственные средства, а не отправлять их в центр и ждать распределения. Это дало возможность местным властям наконец-то приступить к обустройству и благоустройству своих населенных пунктов.

Мы производим 9 тысяч кв.м тротуарной плитки в сутки. И в пиковые месяцы активности в 2016 г. (июль-октябрь) у нас был дефицит продукции. По всем группам товаров в 2016 г. наблюдался прирост на 20-25%.

В 2016 году как и в 2015 была высокая активность конечного потребителя. К этой группе клиентов в 2016году присоединилось большое количество строительных организаций, работающих с государственными проектами, в отличие от прошлых лет. Также, увеличилась активность в сфере жилищного строительства. Основная тенденция 2016 года – предпочтения клиентов сдвинулись в сферу более дорогого и индивидуального продукта, подчеркивающего их особенность.

В 2016 году наша компания представила на рынке серию продуктов в линейке «микс-колор». Технология «микс-колор» позволяет получать окрас на поверхности тротуарной плитки максимально приближенный к природному цвету. Также была представлена целая серия тротуарной плитки в современном стиле, идеально подходящая под фасады новых зданий. Расширена цветовая гамма тротуарной плитки в серии «меланж» - специальная технология создания шероховатой поверхности с идеальным сцеплением, имитирующая природный гранитный камень. Также представили новую продукцию - дизайнерскую линейку облицовочной бетонной плитки для внешних и внутренних работ.

Миссия нашей компании «Новое для лучшего!» означает, что мы постоянно двигаемся по пути расширения ассортимента продукции с еще более улучшенными качественными характеристиками. В 2017 году будут представлены блоки бетонной опалубки для возведения фундаментов зданий и заборов. Особенность этих блоков – простота монтажа, дешевизна и технологичность. Будет расширена линейка заборных элементов с колотыми и состаренными поверхностями, расширен ассортимент бордюрных камней для разных типов покрытий. Будет выведен на рынок ассортимент бетонных террасных досок, имитирующих деревянную поверхность. Будет представлена широкая серия бетонных декоративных ваз для благоустройства любых территорий. И это только небольшая часть наших новинок в 2017 году. Цель нашей компании – поднять культуру и уровень благоустройства в Украине на высочайший уровень.

Уважаемые партнеры и коллеги. Поздравляю Вас с наступающим Новым 2017 годом! Желаю Вам процветания и благополучия, новых успешных совместных проектов и неисчерпаемого источника вдохновения! Пусть наступающий год будет насыщен новыми планами, творческими идеями, хорошими новостями и финансовыми успехами! Счастья и здоровья Вам и Вашим близким! С Новым годом!

 

Коммерческий директор
«Золотой Мандарин Квадра» ООО
Мацковский Василий



 

Уважаемые партнёры!

От всей души поздравляю Вас с наступающим Новым годом!

 

Пусть 2017 год станет для Вас годом новых свершений, побед и принесет достижение всех намеченных целей! Пусть в Ваших домах всегда будет тепло и уют, а близкие люди дарят только радостные и счастливые моменты! Пускай трепещущее чувство восторга от предвкушения радостных перемен не покидает Вас все праздники и останется сладкой оскоминой на весь предстоящий год!

Желаю осуществиться самым смелым планам и мечтам!

Успехов во всех проектах  и начинаниях!

С Новым Годом!


Александр Бурлаченко,
Генеральный директор ООО «Валькирия»






Шановні колеги та партнери!
Щиро вітаємо Вас з Новим  2017 роком та Різдвом Христовим!


У 2016 році «Механічний завод «СОНЕТ» активний гравець ринку висотного та котеджного будівництва. Підприємство розробило та реалізує програму термомодернізації житла, випустило нову серію фасадної плитки «ДЕКО» (300х100). Система навісних вентильованих фасадів «HOSTROCK» пройшла відповідність системі міжнародних стандартів якості (ISO 9001:2008, ISO 14001:2004). У 2017 році підприємство планує представити свою продукцію на міжнародних ринках.

Професіоналізм і досвід, підтверджений багаторічним веденням будівельних робіт на об'єктах України, є нашою безумовною перевагою. Ми застосовуємо передові технології, використовуючи матеріали тільки найвищої якості.

Бажаємо Вам та Вашим сім’ям здоров’я міцного, щастя рясного, миру і злагоди.

Нехай рік що наступає буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. 

Дякуємо Вам за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році. 


З повагою,
Директор ТОВ «Механічний завод «СОНЕТ»
Разсамакін Андрій Вікторович


















 
 
Интересные новости:
29.12.2016
4785
27 грудня  у центральному офісі Корпорації «ДБК-Житлобуд» були обговорені пита...
26.12.2016
6246
В ходе V Национальной конференции участников рынка стального строительсва, известные политики и лиде...
23.12.2016
4803
16 декабря состоялось заседание рабочей группы по подготовке к одному из самых интересных и насыщенн...
13.03.2024
1283
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3829
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4314
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...