РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.515 EUR: 42.364
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.515
EUR 40.000 41.000 42.364
USD 39.500 39.830 39.515
EUR 42.070 42.700 42.364
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Створення сучасного комфортного простору для спілкування компаній

Конфедерація будівельників України розповіла про створення нового простору для коммунікації членів Конфедерації - сучасних приміщень, обладнаних для проведення ділових зустрічей, круглих столів, тренінгів, тощо
2246 13.10.2016 в 09:31

Ми продовжуємо інформувати про хід реновації приміщень КБУ, які стануть чудовим місцем для персональних зустрічей членів Конфедерації, так і проведення публічних круглих столів, брифінгів, тренінгів, тощо. 

Напередодні 2016 року виконавча дирекція КБУ розпочала амбітний проект зі створення сучасного простору для спілкування учасників Конфедерації. Взявши за основу проект Павла Шамшетдінова та обравши генеральним підрядником учасника КБУ «СВП Майстер», розпочалася кропітка щоденна робота із розробки та втілення у життя концепції конференц-зали. 

Наразі, ми готові продемонструвати візуалізацію приміщення під назвою «5 o`clock room», де з часом відбуватимуться гарячі дискусії за чашкою чаю. 

Нагадаємо, що відкритий дискусійний майданчик «5 o`clock», що невдовзі святкуватиме першу річницю своєї діяльності, уже має неабиякий доробок. Темами публічних обговорень обиралися актуальні питання будівельної галузі, а серед постійний учасників варто відзначити представників: Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства юстиції України, науково-дослідних інститутів у сфері будівництва, національних навчальних закладів, будівельних компаній, громадських організацій та експертного середовища. Кожна зустріч широко висвітлювалась у ЗМІ, на офіційних інтернет-ресурсах учасників, а також у соціальних мережах.

Сподіваємося, що новий формат та приміщення дискусійного майданчика сподобається затятим відвідувачам та новим учасникам обговорень. 

Упевнені, цьому сприятиме як вишуканий дизайн приміщення, так і сучасне технічне забезпечення. Зокрема, для перегляду презентацій буде встановлено цифровий проектор й плазмові панелі, що відображатимуть додаткову інформацію. Також, у проекті конференц-зали передбачене окреме приміщення для операторів та звукових режисерів, що дозволить на якісно вищому рівні проводити відеозйомки заходів. А окреме приміщення для кейтерінгу, дозволить своєчасно підготувати смаколики та напої для гостей заходів. 

Нещодавно Конфедерація започаткувала новий напрямок роботи – семінари. Так, спільно із юридичною компанією «Саєнко Харенко» в Українському домі відбувся семінар для власників компаній сектора нерухомості та будівництва, топ-менеджменту фірм, керівників юридичних підрозділів і департаментів служби безпеки, а також менеджерів вищої ланки, відповідальних за корпоративну безпеку і цілісність підприємств.

На семінарі розглядалася надзвичайно актуальна проблематика: «Рейдери – «могильники» бізнесу! Чи настільки вони небезпечні у сучасних умовах?». 

Після заходу на електрону адресу КБУ ми отримали чимало схвальних відгуків та пропозицій продовжити практичні заняття на різні тематики. Для того, щоби простір конференц-зали міг виконувати різні функції, у проекті передбачено різні можливості розстановки меблів. 

Так, завдяки модульним меблям число учасників засідань, круглих столів, семінарів чи брифінгів може коливатися від 20 до 40 людей. Це дозволить обирати для конкретного заходу найбільш комфортні умови та можливість встановлювати додаткове обладнання.

Для усіх дійсних членів Конфедерації приємною звісткою стане й той факт, що користування приміщенням буде для них безкоштовним. Провести ділові перемовини чи зустріч із пресою у надсучасному залі в центрі столиці тепер не буде проблемою. 




 





Джерело та фото: Конфедерація будівельників України

 
 
Интересные новости:
06.10.2016
3327
По случаю 20-летия Цеппелин Украина представил  эксклюзивные экскаваторы-погрузчики Cat® 43...
05.10.2016
2017
«Снєжка-Україна» презентувала нову гіпоалергічнну фарбу для дитячих кімнат Śnieżka ...
02.09.2016
2527
Седьмой номер Вестника Строительной палаты Украины вышел в свет. В номере обсуждение важны...
25.04.2024
1324
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...
01.04.2024
3327
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
4075
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...