РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Офіс в умовах карантину: дизайнер створив модульну систему робочих відсіків, яким не страшний COVID-19 (ФОТО)

Побудова офісу на основі Qworkntine дозволяє запобігти зараженню співробітників, які змушені ходити на роботу в умовах карантину, і зробити простим і зручним відстеження контактів в багатолюдних офісах
877 26.02.2021 в 11:33



Qworkntine: офіс в офісі


Єгипетський дизайнер Мохамед Радван створив модульну систему герметичних робочих відсіків, яка може зробити роботу в уже існуючому офісі безпечною.

У зв'язку з пандемією коронавірусу багатьом роботодавцям довелося відправити своїх співробітників по домівках: когось відпочивати, а когось - працювати віддалено. Але дехто з роботодавців як і раніше мають зберігати хоча б мінімальний рівень присутності працівників в офісах. І чим довше триватиме карантин, тим більше компаній будуть змушені повернути працівників на їхні фізичні робочі місця, щоб мати можливість продовжувати свою діяльність.



Однак подібно до того, як робота на дому виявила проблеми, яких у нас не було до цього, робота в офісі під час або після пандемії матиме власний набір нових проблем - і саме їх прагне вирішити автор концепції Qworkntine.

Что ждет сегмент офисной недвижимости Украины в 2021 году

Qworkntine - модульна система герметичних робочих відсіків, яка може зробити роботу в уже існуючому офісі безпечною, в той час як ми будемо шукати довгострокові рішення. Побудова офісу на основі Qworkntine дозволяє запобігти зараженню співробітників, які змушені ходити на роботу в умовах карантину, і зробити простим і зручним відстеження контактів в багатолюдних офісах.





Шестикутна форма відсіків допомагає компаніям створювати з них будь-які модульні конструкції, які підходять для розміщення в офісних просторах. Як зазначає автор концепції, це все одно що збирати вулик, в якому всі бджоли будуть здоровими і щасливими. Назва проекту - Qworkntine - невипадково перегукується з англійським словом quarantine («карантин»).

В Торонто побудують вражаючу кіберспортивну арену у вигляді космічного корабля (ВІДЕО)

Кожен відсік оснащений акриловими дверцятами без ручок, які керуються системою розпізнавання облич і автоматично відкриваюється при наближенні «робочої бджоли». Він також включає вентилятори і очищувачі повітря для підтримки безперервного потоку безпечного для дихання повітря. Мансардне вікно призначене для тих, хто почувається незатишно в обмеженому просторі.

Строительство "города будущего" у подножия Фудзиямы: автономный транспорт, роботы и "зеленые" технологии (ФОТО, ВИДЕО)

Дизайнер передбачає, що відсіки Qworkntine будуть виготовлятися з гігієнічних непористих матеріалів, які легко чистити і дезінфікувати.


Проект, що отримав нагороду DNA Paris Design Awards у категорії «Відповідальний дизайн», наголошує, що заради здоров'я і процвітання нам, можливо, доведеться все-таки адаптуватися до нових умов роботи.

Відновлення Нотр-Даму: на реставрацію легендарного шпиля піде близько тисячі вікових дубів

Интересно о строительствеОбзор техники для дорожных работ

Источник: ukrinform
 
 
Интересные новости:
26.02.2021
976
За сім днів дослідження вчені виявили, що щільна жива огорожа довжиною всього в один метр «пог...
26.02.2021
1081
Футуристичну арену розташують на місці футбольного стадіону BMO Field. За прогнозами її будівни...
18.03.2024
3392
Дослідники з Dartmouth Engineering оголосили про нове значне відкриття в галузі сонячної е...
18.03.2024
1698
Країни Євросоюзу погодили текст законопроєкту щодо нових вимог до продукції компаній, які працюють н...
18.03.2024
3734
За словами прем’єра, інвестори також зможуть отримати компенсацію за підключення до інженерно-...