РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Лидеры рынка рассказали о последствиях адаптивного карантина (обновляется)

Лидеры ведущих компаний строительного комплекса Украины рассказывают о влиянии адаптивного карантина на бизнес
2339 10.07.2020 в 05:25


Главный строительный портал Украины проводит «народный» бизнес-опрос о последствиях влияния коронакризиса на строительную отрасль. Свою оценку о последствиях карантина для бизнеса и прогнозом для отрасли делятся лидеры ведущих компаний строительного комплекса Украины.

О ЧЕМ ГОВОРИТ РЫНОК




Эдгар Арутюнян – Руководитель департамента продаж дорожно-строительной и карьерной техники Цеппелин Украина

Несмотря на пандемию, дорожно-строительная отрасль продолжала работать без остановок. Наша компания, следуя строгим правилам безопасности, обслуживала технику и поддерживала ее в рабочем состоянии. Что касается поставок из-за рубежа, невзирая на небольшие задержки при прохождении контроля на границе, машины прибывали своевременно. Каковы наши прогнозы на будущее? Мы надеемся, что государство профинансирует проекты по дорожному строительству в ожидаемом объеме и наши заказчики вовремя получат необходимые средства. В целом, мы настроены оптимистично. Нельзя сидеть сложа руки – экономика должна работать! 






Генеральний директор ТзОВ «Галеко» Кшиштоф Сіміньскі

Потрібно розуміти, що всі вже втомилися від обмежень, які ввели у карантині, але зараз немає ефективнішого способу протистояти пандемії, аніж дотримуватися маскового режиму, соціальної дистанції. Вважаю, що досить правильне рішення, щодо продовження карантину.  Це, звісно, позначається на людях фінансово, але є інший бік медалі  - на скільки менше людей інфікується. Великий плюс, що в Україні карантин запровадили, можна сказати, вчасно. Але все ж таки, світ вже змінився і дуже важливо привикнути до нових норм у житті, а продовження дії адаптивного карантину до 31 липня цього року застереже нас від загрози масового зараження. Звісно, що ніхто не може запевнити скільки часу ще потрібно буде жити в обмеженнях, адже пандемія ні куди не зникне ще деякий час.

Наша компанія також пристосувалася до нових норм, ми дотримуємося карантинних обмежень та перевели наших працівників на дистанційну роботу. «Галеко» на українському ринку з 2001 року. За цей час нам вдалося упевнено рости місяць до місяця, рік за роком. І нині ми лідируємо у сфері виготовлення і дистрибуції водостічних систем. Стосовно стратегічного планування компанії, карантин не змінив його. Нам вдалося втриматись згідно запланованих цифр. Та незважаючи на карантин, будівельний ринок працює, люди активно будуються. Тому ми впевненні: карантинна криза зробить нас ще сильнішими і закріпить наші позиції на ринку».



Источник: Build Portal

 
 
Интересные новости:
06.07.2020
9439
Реформа ГАСИ и пертурбации в министерствах и ведомствах блокируют выдачу разрешений...
29.06.2020
1733
З високою часткою ймовірності девелоперам доведеться переглянути своє ставлення до ефективності зага...
10.08.2020
1565
Проектирование, строительство и производство строительных материалов играют жизненно важную роль в в...