РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 38.800 EUR: 42.245
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 38.800
EUR 40.000 41.000 42.245
USD 38.750 39.050 38.800
EUR 42.200 42.649 42.245
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Головне привітання України до Дня будівельника від перших осіб галузі

Головне привітання України із професійним святом від перших осіб галузі та ведучих компаній будівельного ринку
16624 10.08.2018 в 04:38

Дорогие читатели, партнеры, друзья, и наши несгибаемые Строители!!!

Накануне главного праздника – Дня строителя – хочется поблагодарить каждого из вас за усердие, профессионализм, жизненную позицию, и верность Украине!

На сегодняшний день мы стабильно…стабильно тяжело работаем и растем. Прирост за полгода 2018 года по сравнению с 2017 – 3%. Мы искренне надеемся, что все последующие этапы принесут более стремительный подъем экономики Украины, и это возможно благодаря вам, уважаемые коллеги. Не смотря на большое количество проблем, есть позитивные сдвиги, локомотив изменений запущен. Подробнее об этом расскажут в поздравлении первые лица отрасли, из первых уст.

От имени журналистов Build Portal и от себя лично желаю каждому из вас успешных проектов, новых горизонтов, жизненных сил и позитивного настроения! Мира и любви – в ваши дома и сердца!

Екатерина Никитина,
основатель Build Portal, президент Best Media Group

Главная коммуникационная площадка строительного рынка Билд Портал

представляет

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ ПЕРВЫХ ЛИЦ ОТРАСЛИ И ЛИДЕРОВ РЫНКА



 




Щиро вітаю з Днем будівельника!

 

Що може бути для людини цінніше та важливіше за безпечний і комфортний життєвий простір для всієї родини в громаді та державі?!

Мабуть нічого. Саме такий життєвий простір – безпечний і комфортний – створюють будівельники в українських містах і селах. Це не просто професія, це дуже потужна і відповідальна суспільна місія. І у її втіленні українські будівельники завжди можуть розраховувати на команду Мінрегіону.

Ми формуємо політику для розвитку будівельної галузі, впроваджуємо ключові реформи – децентралізації, енергоефективності, дерегуляції. Вони відкривають для будівництва нові горизонти, можливості та перспективи для розвитку. Громади, отримавши нові повноваження і можливості по всій країні, активно розбудовують свої міста і села,  реалізують інфраструктурні та соціальні проекти, розвивають житлове будівництво. Реформа енергоефективності відкриває величезний ринок виробництва сучасних будівельних матеріалів,  архітектурних, проектних та будівельних організацій. Ми спрощуємо умови ведення будівельного бізнесу в Україні, формуємо прозорі правила містобудування, передавши повноваження на місця, та наближаємо місцеву владу до своїх громадян і забудовників, запроваджуємо європейські підходи в державних будівельних нормах.

Говорячи сьогодні про українських будівельників, ми бачимо навколо інноваційні школи з новим освітнім простором, сучасні медичні закладі, ЦНАПи, Центри безпеки, креативні та мультифункціональні культурні хаби. Ми бачимо, як змінюється життєвий простір.  Це – сучасні технології, безбар’єрність та нові робочі місця. 

Нам є чим пишатись, і є про що мріяти! Розбудовуємо країну разом!

Душевних сил, здоров'я і натхнення!

Зі святом!

 

 

Віце-прем’єр-міністр –
Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ
Геннадій Зубко

 

 
















Шановні друзі-будівельники!


Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем будівельника! Нехай поруч з вами завжди буде добробут та мир, а робота приносить лише радість та процвітання.

Минулого року будівельна галузь показала рекордне зростання на 21% і продовжує зберігати ці показники у 2018-му. У цьому безперечно є ваша заслуга.

Зараз спільно іншими міністерствами та відомствами Мінрегіон працює над 5 титульними реформами в Україні: створенням нових сучасних медамбулаторій у сільській місцевості, впровадженням Нового Освітнього Простору в українських школах та дитячих садках, будівництвом сучасних центрів надання адмінпослуг (ЦНАП), Центрів безпеки громадян у громадах та сучасних малих групових будинків для дітей-сиріт. І саме від вас, будівельників, буде залежати безпосередня реалізація цих найважливіших проектів у регіонах, наскільки якісними та комфортними вони стануть. Разом ми змінюємо життя людей на краще!

Будьте завжди на підйомі та радуйте нас новими цікавими сучасними об’єктами! Бажаю вам творчої наснаги, міцного здоров’я та успіхів!

Зі святом!

 

Лев Парцхаладзе,
заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України

 








 







Шановні колеги!


Будівельник це та професія, яка у всі часи була є і буде однією з найважчих і в той же час однією з найважливіших. Ваша праця чи не найпомітніша у світі, бо ви будуєте не просто об’єкти, а фактично створюєте історію. Але світ стає більш швидким і хочеться щоб ви не втрачали темп і надалі відповідали характерним рисам вашої професії.

Велику роль в вашій роботі відіграє повага. В першу чергу повага до тих територій, де ви працюєте та до тих людей, поруч з якими ви працюєте. Нехай ця повага тільки зростає, бо працювати в комфортному безконфліктному середовище набагато приємніше.

І звісно ж значимість. Ви надважливі для країни, для її економіки. Експерти оцінюють розвиток країни часто саме по темпам зростання в будівництві, а створене одне робоче місце в будівельній галузі додатково створює 3-4 робочих місця в сумісних галузях.

Так що будуйте професійно, будуйте з повагою і пам’ятайте про свою важливість для держави.

Із святом вас!



Директор Департаменту містобудування та архітектури –
Головний архітектор міста  О. Свистунов
















Стагнацію галузі здолаймо!

до Дня будівельника

 

Січень-червень 2018/2017 – зростання обсягів будівельної продукції становить всього 102,8% (відповідно в 2017/2016 – +129,2%).

Будівництво – то ефективна або неефективна взаємодія влади, бізнесу, громадськості.

Будівництво – то земельні відносини, фінанси, архітектура, дозволи і обмеження, продажі і нарешті найзрозуміліше… коли все залежить від професіоналізму виконробів і робітників – будівельно-монтажні та опоряджувальні роботи.

Неймовірний комплекс проблем навколо одного будівельного майданчика.

Та очевидно, на сьогодні, держава та місцеві органи влади взаємодіють з будівельниками швидше гальмуючи, а не розвиваючи галузь.

А громадські «активісти» проводять здирницькі бунтівні акції, навіть блокують будови, яких і так мало.

Потрібно не зупиняти, а запитувати, чому не будуєте: в Мадриді на 3,0 млн. населення більше 300 станції метро, а в Києві лише 52 станції, і будівництво уже чотири роки зупинене, вперше після Великої Вітчизняної війни.

Чому Україна – то лише 3,0 млрд. євро будівельних робіт на рік, а Польща – 48,0 млрд. євро, а, скажімо, Німеччина – більше 300,0 млрд. євро.

Нам будувати потрібно в 3-5, 10 разів більше.

Із економічної кризи країни виходять через інвестиції та капітальні витрати. Коли в будівництві – стагнація, то «стагнує» і промисловість.

Держкомстат України: в першому півріччі 2018 року індекс промислової продукції становить 102,5%, падіння промисловості фіксується в 11 регіонах із 25 (в будівництві падіння зафіксовано в 15 регіонах. Довідково: у червні порівняно з травнем 2018 року обсяги будівництва – 99,9%, індекс промислової продукції – 100,2%).

Виробництво цегли керамічної впало – -9%, блоків з цементу – -12%, товарний бетон – -5%, цемент – -4%, плитка керамічна – -4%, дефіцитної мінеральної вати виготовлено на 2% менше.

В таких умовах, безумовно, будівельникам слава!

Але слава в минувшині і майбутті.

В 1951-1955 роках в Києві, за п’ятирічку збудовано було лише 710 тисяч кв.м житла, 29 міністерств, 49 будівельних організації вели в Києві будівництво.

Тоді в Києві все централізували, утворили Головкиївміськбуд, Головне управління капітального будівництва та Управління промисловості будівельних матеріалів.

Тоді, в 1955 році, в Києві житловий фонд складав 5,2 млн.кв.м на 1,0 млн. мешканців, тепер сягає 70,0 млн.кв.м на 3,0 млн. мешканців.

Розкрутились за п’ятирічки і в Україні стали будувати 22,0 млн.кв.м житла на рік. Тепер «норма» близько 10,0 млн.кв.м на рік, а щодо «хрущовок», аварійного і застарілого житла навіть Державні програми відсутні.

Практично відсутнє промислове, транспортне, соціальне та інфраструктурне будівництво.

Усі державні монополії «допомагають» будівельникам:

  • Вантажних залізничних вагонів не було і немає, але є перманентне підвищення тарифів на перевезення, «свіжа реформа»: тариф на порожній пробіг вагонів для щебеню, піску, цементу оголосили збільшити на 95%!!!
  • Знайшлись вагони, нічим їх «штовхати»…
  • Електроенергія – зростає чи не щомісяця, підключення до електромережі, платежі безбожні.
  • Природний газ в 2017 році був по 7,2 тис. грн. за 1000 куб.м, тепер 10,6 тис.грн. – і це не остаточна ціна.
  • Найпростіші нерудні матеріали – отримати спецдозвіл, гірничий відвід – то роки, а пісок річковий з Дніпра по ціні як золотоносний.
  • Корупція і побори стали як норма, зростають, а всі борються…
  •  

І Ви, замовники і будівельники, інвестори в такому політичному і економічному безладі ще й будуєте. Слава Вам і шана!

Не здаватись!

Діяти і протидіяти!

Влада пишається зданими Вами об’єктами, а ми діймо, об’єднуймось і тиснемо, щоби пишатись ефективною владою.

Будівельники повинні піти у державну та місцеву владу, щоби їх діяльність наповнити високими цілями: поліпшення комфорту та довголіття мешканців усіх територіальних громад.

Зі святом!

Нових та вагомих об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

А стагнацію – здолаємо!!!

 

І. Салій
Президент Всеукраїнської спілки
виробників будматеріалів
Віце-президент Будівельної палати України
Віце-президент Конфедерації будівельників України
















 







Дорогі друзі, колеги-будівельники!


Щиро вітаю працівників підприємств і організацій – членів будівельної Палати, всіх будівельників України з нашим професійним святом – Днем Будівельника.

Маємо підстави говорити, що будівельна галузь в нинішніх непростих умовах вистояла і після кількарічного спаду демонструє позитивні тенденції свого розвитку. Зростають обсяги споруджуваного житла, промислових і інфраструктурних об’єктів, населені пункти України стають більш красивими і зручними для проживання. Все це – результат Вашої щоденної наполегливої праці.

Будівельна палата разом з галузевими Міністерством та Комітетом Верховної Ради, нашими партнерами – професійними об’єднаннями і місцевими органами влади продовжує працювати над створенням передумов для подальшого розвитку будівельного комплексу.

Попереду у нас велика робота щодо реалізації сучасних містобудівних програм, технологічному переоснащенню будівельної індустрії, поліпшенню умов праці.

І нехай День Будівельника надихає нас на нові професійні звершення в ім’я щасливого майбутнього нашої Держави.

Здоров’я і натхнення Вам, щастя і добробуту кожній Вашій родині. Хай все задумане – вдається!


З глибокою повагою,
Петро Шилюк,
Президент Будівельної палати України
Президент корпорації "ДБК -Житлобуд"
Герой України
Заслужений будівельник України





















Шановні колеги!


Від імені Конфедерації будівельників України дозвольте привітати Вас та Ваші родини з професійним святом працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів – Днем будівельника!

Будівельна галузь – один з яскравіших індикаторів розвитку економіки та успіху держави. Професія будівельника з давніх давен овіяна народною шаною та великою позитивною силою. Адже саме Ви створюєте величні споруди й будівлі, які є окрасами міст і селищ. Саме завдяки вам з'являється затишне житло та зручні дороги, школи та лікарні, нові підприємства та спортивні споруди.

Низький уклін Вам за відданість професії, за нелегку працю, за оптимізм! Зичимо Вам здоров’я та наснаги, гідних проектів, надійних партнерів та фінансового благополуччя!

Бажаю Вам сміливого підкорення нових будівельних висот!


Разом ми будуємо Україну!
Голова Ради директорів
Конфедерації будівельників України 
Олександр Ротов























Шановні представники будівельної галузі,
підприємці, друзі та колеги!



Від імені Держенергоефективності вітаю Вас із професійним святом – Днем будівельника!


Ви робите неоціненний внесок у поліпшення життя суспільства, створюючи нові житлові квартали, будуючи громадські будівлі, зводячи численні споруди та об’єкти, у тому числі у «чистій» енергетиці. 


Сьогодні ми маємо нове завдання – сприяти збільшенню кількості будівель високого класу енергоефективності. Це передбачено Законом України «Про енергоефективність будівель», що розроблено Держенергоефективності та прийнято Парламентом у 2017 році. 


Впевнений, що завдяки Вашій праці енергоефективні будинки та навіть будівлі із близьким до нульового енергоспоживанням стануть реальністю в українських містах. Це вірний шлях до заощадження енергоресурсів, економії значних коштів на комунальних платежах, підвищення добробуту суспільства.


Тому бажаю незліченних нових проектів, що знайдуть обов’язкове втілення на користь громадян та всієї країни.


Нехай Вас щодня супроводжують успіх та натхнення, а непроста робота приносить тільки задоволення! 


Зичу Вам і Вашим родинам благополуччя, миру та злагоди!

 

З повагою,
Сергій Савчук
Голова Держенергоефективності




















 

Дорогие коллеги!



Говорят: «Бог создал жизнь на Земле, а все остальное сделали строители». Так оно и есть. Если оглянуться вокруг: почти все, что делает нашу жизнь легким и удобным, существует благодаря строительству: дома, соборы, дороги, мосты. Кирпич за кирпичом - строители создают весь тот мир, в котором мы живем.


Развитие нашего государства - это не только политика - это, в первую очередь, крепкая экономика, которая зависит, в том числе, и от ежедневного труда строителей. И это не громкие слова. Там, где работает 1 строитель, имеют работу 5-7 специалистов смежной отрасли. Это тяжелая работа. Дома возводятся в жару и холод, в дождь и мороз. Но самая большая радость для нас - свет в окнах новых квартир, в которых живут украинцы. Поэтому мы ежедневно прилагаем много усилий, чтобы мечта о собственном жилье осуществилась у как можно большего количества людей.


Сегодня, в день профессионального праздника, я искренне желаю всем вам добра и мира, жить в согласии и достатке, пусть в семьях будет спокойствие и благополучие! Сил и вдохновения на нелегком, но интересном пути строителя!


Здоровья, удачи, вдохновения и мирного неба!

 

С уважением,
Игорь Кушнир
Глава правления – президент
ЧАО «ХК «Киевгорстрой»


























Дорогие друзья и коллеги!



Строитель – это  не только профессия, но и призвание, которому многие следуют всю свою жизнь. Результаты вашей работы всегда на виду - это современная архитектура наших городов, это новые дороги и  промышленные объекты, это новое жилье и тысячи семей, которые обрели семейный уют,  это развитие нашей страны.


Строительная   отрасль - живой организм, который нацелен на созидательный труд, на  позитивные перемены и  прогресс.


Желаю всем, кто связал свою жизнь со строительной индустрией всего наилучшего: здоровья, семейного благополучия, достатка и дальнейшего профессионального роста. С профессиональным праздником – Днем строителя! 

                  

Олег Майборода
Генеральный директор
ООО «Укрбуд  Девелопмент»

 






















 

 

Шановні колеги, партнери та друзі!




Прийміть найщиріші привітання з нашим спільним святом — Днем будівельника. Наша з вами місія не лише зводити будинки, створювати комфортні та красиві міста й містечка для українців. Ми з вами є тими важелями, які рухають економіку країни вперед.

І цього року в нас особливе побажання для кожного. Ми хочемо закликати вас з упевненістю виходити на європейський ринок, експортуючи українську готову продукцію на міжнародний ринок, тим самим залишаючи додану вартість і податки в Україні, а не експортуючи сировину й робочу силу за кордон. Адже Україна вже давно зарекомендувала себе, як надійного партнера і виробника, тож ми на гідному рівні можемо конкурувати своєю продукцію.


І нашою командою Royal House, було зроблено перші результативні кроки в цьому напрямі. Так, у лютому 2018 року компанія сертифікувала виробництво несучих залізобетонних конструкцій (модулів) відповідно до норм і стандартів ЄС. Важливо зазначити, що Royal House — перший український девелопер, який отримав Сертифікат СЄ, який підтверджує відповідність характеристик і складу стінового модуля ТМ Royal House стандартам і законодавчим документам Європейського Союзу. Ми розпочали тісну працю з ЄБРР, провели реіновацію заводу Royal House, що в Київській області.


І наші зусилля були того варті! У Словаччині розпочалося будівництво першого житлового будинку з енергоефективних стінових модулів Royal House. Для Європи, як і для України технологія якісного і швидкого будівництва від Royal House є новою і пріоритетною! І ми вкотре на практиці показали, що українська продукція не гірша, а в даному випадку заставляє рівнятись європейців на Україну!


Тож, дорогі колеги, у День будівельника хочемо побажати всім нам об’єднати зусилля задля будівництва надійної репутації України, як якісного й інноваційного виробника та країни-лідера у сфері будівництва й нерухомості.



Зі святом!
Команда Royal House


















 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!


Від щирого серця вітаємо вас з нашим спільним святом – З Днем будівельника.


Професія будівельника – дуже відповідальна та непроста. Саме ви створюєте сучасне і надійне майбутнє. Це істинне покликання – створювати та дарувати людям затишок та комфорт.


Ви втілюєте у реальність нові архітектурні шедеври, що стають окрасою рідних вулиць та міст. Вам ми зобов'язані успіхом в грандіозних будівництвах і створенні широкого спектру будівельних проектів. На сьогодні, професія будівельника залишається однією з найбільш трудомістких галузей, а ваш професіоналізм  високо цінується та є гарантією високої якості роботи.


Нехай ваш День надихає на нові професійні досягнення, реалізацію вдалих проектів, досягнення усіх поставлених цілей. Зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії та натхнення на життя. Бажаємо достатку, сімейного затишку і тепла! Хай все задумане обов’язково вдається!

 

З повагою та найщирішими вітаннями,
Генеральний директор «Інтергал-буд»,
Царенко Вадим Вікторович
































Шановні колеги, ділові партнери, друзі!


Від імені Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» щиро вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!

Будівничий! У всі часи ця професія була й залишається однією з найбільш важливих для людства. Допомогти людям отримати надійний дах над головою, збудувати своїми руками, своїм талантом власний дім як основу для стабільного щасливого життя – що може бути благородніше за це покликання?

Значення будівельної галузі для економіки України і кожного з нас важко переоцінити. Адже у ваших руках – ключі до комфортного життя мільйонів наших земляків.

У день професійного свята хочу побажати вам цікавих ідей, реалізованих проектів, нових збудованих об’єктів. Нехай ваша праця приносить задоволення та гідні оцінки від людей.

Цеглина до цеглини, міцно й на віки хай будується щастя у ваших долях, а стіна ваших надій і радості буде надійною і непорушною.

Бажаю вам не втомлюватися вдосконалювати свою майстерність, отримувати задоволення від професійної діяльності.

Міцного здоров'я вам, сил, життєвої енергії, родинного щастя, достатку!

Користуючись нагодою, хочу запевнити, що Держмолодьжитло й надалі буде вашим надійним партнером у нашій спільній благородній справі – забезпеченні українців якісним власним житлом.

 

Зі щирою повагою і сподіванням на подальшу плідну співпрацю,
Сергій Комнатний,
Голова правління Держмолодьжитла











 

 




Поздравляю представителей благородной и почетной профессии с Днем строителя!

 

Строительная отрасль является одним из главных индикаторов развития и стабильности экономики страны, поэтому именно от вас зависит комфорт, безопасность и уют каждого украинца. Своими трудолюбивыми руками вы сводите тысячи домов, внедряете передовые инновационные технологии, используете самые современные материалы и оборудование, изучаете и применяете последние достижения мировой науки и практики градостроительства.

 

Поэтому, желаю вам, уважаемые строители, крепкого здоровья, оптимизма и успешной реализации даже самых амбициозных проектов. Пусть все задуманное укладывается в жизненный график, а стальныерешения помогают достигать новых вершин строительства очередного проекта.

 

Вячеслав Колесник, Исполнительный директор
Ассоциации Украинский Центр Стального Строительства

 









 






Народна мудрість закликає кожну людину побудувати дім. А ті хто прагнуть більшого – йдуть в будівельники і будують міста і села, заводи і фабрики, мости і дороги.

Для будівельної галузі відкриваються нові можливості та перспективи завдяки впровадженню реформ з децентралізації, енергоефективності, дерегуляції в будівництві. Без перебільшення будівництво – індикатор реформ та стану економіки.

Бажаю Вам сміливо братися за реалізацію задуманих проектів. Бо впевненість у завтрашньому дні цілком у ваших руках – замовників, будівельників та інвесторів. Своїми діями ви наближуєте краще майбутнє України.

Від щирого серця бажаю вам подальших успіхів, розвитку, творчого натхнення. Нехай завжди добробут і злагода будуть у Ваших сім’ях та в нашій великій будівельній родині.

 

Голова Асоціації «Укрцемент»
Павло Качур

 



















Шановні будівельники!
Шановні партнери та колеги – працівники будівельної галузі!
Щиро вітаємо Вас з Днем Будівельника!

 

З давніх-давен професія будівельника належала до почесних та шанованих. Адже це саме Вашею працею зводяться нові будинки, соціальні та промислові об’єкти, створюються об’єкти інфраструктури. Ви створюєте матеріальне середовище, без якого неможливе саме існування сучасної людини. Ваша праця – основа економічної сили країни.

Ми впевнені, що тільки об’єднання зусиль всіх членів архітектурної та будівельної спільнот, відповідальність та професіоналізм всіх учасників будівельно-інвестиційного процесу дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити і вихід архітектурно-містобудівної сфери на нові рубежі професійного та економічного розвитку.

В день Вашого свята ми сердечно дякуємо Вам за професіоналізм та відповідальність, за працю, в яку Ви вкладаєте свої знання та таланти. Бажаємо міцного здоров’я та творчої наснаги й оптимізму в досягненні нових професійних висот!

 

З глибокою повагою,
Президент Національної спілки архітекторів України
В.М.Гусаков




















 

Шановні колеги!


Щиро вітаю Вас з нашим професійним святом!

Нехай цей день надихає Вас на нові звершення, свіжі ідеї, успішні проекти.  Ви обрали дуже складну, але водночас надзвичайно важливу професію, тому що будівельник – це не лише набір професійних знань, вмінь та навиків. Будівельник – це творець, що випереджає час, адже саме він втілює найновітніші розробки та неймовірні ідеї майбутнього в наше сьогодення.

Саме від працівників будівельної галузі залежить побутовий комфорт, домашній затишок, взагалі - зручність нашого повсякденного життя.

Маю надію, що багатотисячний колектив будівельників України своєю щоденною творчою працею і надалі конкретними справами доводитиме свій високий професіоналізм, а найсміливіші архітектурні задуми наших вітчизняних зодчих активно втілюватимуться у життя.

З почуттям глибокої вдячності за неоціненний внесок у розбудову нашої країни, бажаю Вам і вашим близьким здоров’я, добробуту та миру.

 

З повагою,
Петро Куліков
ректор Київського національного
університету будівництва і архітектури

 

















 

Шановні працівники будівельної галузі, 
колеги, партнери, друзі!




Щиро вітаю Вас з професійним святом-Днем будівельника!

Труд будівельника завжди був серед найбільш шанованих професій світу і  символом миру та розвитку.

Сьогодні країна покладає на будівельну галузь особливі сподівання ще й тому, що потребує відновлення і розбудови, значних реформ, також на часі - відтворення зруйнованих регіонів, відновлення інфрастуктури на звільнених теріторіях. 

Будівельна галузь-один із головних індикаторів розвитку економіки країни, а об'єкти, які створють будівельники, формують її вигляд. 

Руками будівельників зводяться нові виробничі потужності, якісне житло,  об'єкти інфрастуктури міст та регіонів.

У цю святкову дату бажаю Вам не зупинятись на досягнутому, нехай кожен новий збудований будинок буде краще, гарніше і зручніше попереднього, будівельні матеріали - якісними, а проекти-інноваційними.

Наш інститут і надалі буде успішно здійснювати впровадження новітніх технологій виробництва будівельних матеріалів.

І нехай нові досягнення стануть запорукою розвитку вітчизняної будівельної галузі, добробуту і процвітання країни та кожного її громадянина!

Зі святом!

 

Наталя  Дюжилова,
кандидат технічних наук,
директор ДП "Український науково-дослідний
та проектно-конструкторський інститут будівельних 
матеріалів та виробів "НДІБМВ"

 



























Шановні друзі, колеги, партнери!


Вітаю вас з професійним святом, Днем будівельника.

Ви обрали непросту, але дуже важливу і цікаву професію. Своєю працею Ви даруєте людям щастя та радість. Ви самовіддано кожний день будуєте сьогодення та майбутнє нашої країни. Попереду у Вас велика робота, адже країна потребує змін.

Дякую Вам за професіоналізм та самовіддачу. Бажаю Вам, дорогі друзі, міцного здоров’я, натхнення, надійних партнерів, професійних успіхів та енергії для нових проектів! Хай Ваша праця приносить лише радість, задоволення та достаток і Вам і Вашим сім’ям!

 

Архітектор Вячеслав Морской
Архітектурна компанія "MORSKOY ARCHITECT"

 














Дорогие коллеги!


Мы занимаемся очень ответственной работой. 40% всей энергии в мире потребляют здания, которые мы с вами проектируем, строим и эксплуатируем. Поэтому очень важно, чтобы мы это делали более осознанно, использовали комплексный подход и руководствовались принципом новой эпохи Sustainism - DO MORE WITH LESS. Чего всем нам и желаю! Верю в светлое будущее!

 

Александр Кучерявый
Архитектор, верификатор активных зданий





















Колеги, вітаю з професійним святом!


Дякуємо вам за те, що завдяки вашим знанням, щоденній нелегкій праці та гнучкому розуму ми маємо можливість втілювати найсміливіші, а інколи й божевільні ідеї.

Від всього великого архітекторського серця бажаю перемог великих і маленьких щоденних. Давайте разом робити цей світ красивішим – метр за метром створювати нові прекрасні світи, які будуть достойною спадщиною нашим дітям і онукам! 

 

Сергій Махно, засновник першої в Україні 
галереї предметного дизайну Sergiy Makhno Gallery 

і керівник дизайн-студії Sergiy Makhno Architects













 

Вітаю з днем будівельника!


Бажаю всім професіоналам галузі будівництва розвитку, плідної праці з талановитими архітекторами України, втілення нових ідей, освоення сучасних технологій! Щиро бажаю розвитку галузі в культурному сенсі, збереження рис унікальної української архітектури в будівництві і реконструкції історичних об'єктів!

Ольга Терефєєва, дизайнер, викладач Европейської школи дизайну, 
співзасновник та pr громадського руху збереження 
унікальної архітектури Києва Savekyivmodernism

 



















Шановні колеги!


Від щирого серця вітаю Вас з нашим спільним професійним святом – Днем будівельника!

Розвиток будівельної галузі — шлях виходу з економічної кризи, адже кожна інвестована у будівництво гривня приносить державі у п’ять разів більше.

Професія будівельника завжди у пошані. Ваша робота - це обличчя нашої країни! Будівельники – це творці, творці майбутнього нашої держави.

Дякуємо Вам за непросту працю та неоціненний внесок у підвищення якості життя для всіх нас!

Бажаю  Вам міцного здоров’я, добробуту, успіхів та плідної праці заради процвітання України!

 

З повагою, генеральний директор
ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»
Олег Коваль




















Шановна професійна спільнота творців сьогодення,
щиро вітаю вас зі святом будівельника!



Я вірю, що сектор будівництва є одним з критично важливих у розбудові економіки та добробуту країни. Праця будівельників завжди спрямована на створення середовища та покращення умов життя городян, містян та простих людей. Це завжди рух уперед та розвиток. Це професія, у який знайшли себе тисячі людей і це професія, що дарує комфорт ще більшій кількості населення.

 

Я вірю, що завдяки вашій натхненній праці та самовідданості сфера будівництва буде тільки рости та розвиватися, змінюючи життя цілої країни.

 

Справа будівельника свята та магічна, адже якщо ми все зробили правильно та на совість, наша праця залишиться і після нас. Тож стараймося не лише для сучасників, але й для нащадків!

 

З найкращими побажаннями, Ольга Соловей
Керівник бізнес-асоціації Український клуб нерухомості














 







Уважаемые строители!

 

От всей команды Commercial Property поздравляю вас с профессиональным праздником!

 

Вы создаете мир, в котором обитает каждый из нас, где мы рождаемся, обучаемся, творим и отдыхаем, переживаем лучшие моменты жизни. Вы соединяете города и страны, благодаря вашему труду создаются шедевры и места, в которые хочется возвращаться вновь и вновь.

Ваш труд заслуживает наибольшего уважения, ваша работа требует неимоверной силы и ответственности!

 

Желаю благополучия вам и вашим близким людям, развития и процветания!

 

Татьяна Антонюк,
главный редактор Commercial Property
























Шановні будівельники!

 

Наше видання працює на будівельному ринку понад 5 років. Щодня ми спілкуємося з будівельниками. Від героїв наших матеріалів та інтерв’ю ми щоразу черпаємо цінні знання, які допомагають по-новому дивитися на звичні речі, переосмислювати власні погляди і пріоритети, будувати плани на майбутнє та обирати способи для реалізації задумів.


Немає готового життєвого сценарію, який можна було б застосувати для будь-яких обставин, як і не існує єдиного універсального рецепту успіху. Проте є перевірені способи досягти бажаного. Яскравими прикладами успіху є представники будівельної галузі: сильні жінки та мудрі чоловіки, які творять наші міста, їхню історію...Нам пощастило не лише зустріти таких людей, а й писати про них. Вони є життєвими орієнтирами, адже сповідують високі духовні цінності, йдуть за покликанням серця. А це означає, що галузь надалі активно розвиватиметься, а її показники постійно зростатимуть.


Вітаємо вас, наші любі будівельники, з професійним святом! Будівельник ‒ це покликання, творчість і пошук. Зичимо вам натхнення, сил і здоров’я для будівельної творчості! Бажаємо цікавих проектів і визначних об’єктів, адже плоди вашої праці ‒ на віки!

 

З повагою
Світлана Шах
шеф-редактор, засновник  журналу Prof Build



















Шановні друзі, партнери та колеги!

 

Від імені інвестиційної компанії A7 CAPITAL та від мене особисто, вітаю усіх будівельників та причетних до галузі із професійним святом!

 

З нагоди свята, хочу побажати усім впевненості у своїх силах та конкретики у своїх справах! Наразі будівельна галузь та її розвиток є актуальними не тільки в Україні, але й світі. Інвестиції у будівельну галузь є, міжнародні інвестори зацікавлені у співпраці з українськими компаніями, тож будівельним організаціям та підприємствам залишається тільки отримувати фінансування. А з механізмом залучення інвестицій A7 CAPITAL допомагає українським компаніям ще з 2010 року!

Дорогі партнери, ваша робота є дуже важливою – ви, в прямому сенсі, будуєте Україну, а ми, в свою чергу, допомагаємо міжнародній спільноті дізнатися про здобутки нашої країни.

 

Бажаю вам незліченного натхнення, креативу, сил, терпіння та досягнення професійних висот!

Невичерпної вам енергії і міцного здоров'я! Дякую за вашу роботу! До нових вершин!


Марія Барабаш, Президент, А7 CAPITAL















 

Уважаемые строители и все кто связан с развитием строительной отрасли, примите искренние поздравления по случаю профессионального праздника – Дня строителя. 

Желаю воплощения всех планов, инновационных идей и проектов, быть в авангарде глобальных трендов, способствующих устойчивому развитию отрасли! 

Пусть ваш труд всегда будет востребован и по достоинству оценен. Крепкого здоровья, сил и жизненной энергии!



Светлана Берзина, 
национальный координатор проекта
«Внедрение устойчивых публичных закупок в Украине» (EaP GREEN),
президент ВОО "Живая планета"
























Щиро вітаю усіх працівників будівельної галузі
із професійним святом!



Ваша професійна діяльність - одна з головних складових економіки України, від якої безпосередньо залежить майбутнє країни. Ви доводите це з року в рік: розвиваючи і підтримуючи високу ефективність цілої галузі. Ви інвестуєте в інноваційні технології і в інтелектуальний капітал, тим самим збільшуючи добробут кожної українця. Я впевнений, що сучасний будівельний бізнес - це об'єднання високотехнологічних ідей і Вашого безцінного досвіду, знань і працьовитості.

Сьогодні ви будуєте не лише нові квадратні метри житлової, чи комерційної нерухомості, не нові об’єкти енергогенерації, ви будуєте – НОВУ КРАЇНУ.

У святковому привітанні хочу відмітити успіхи українських будівельників у створенні нових потужностей «зеленої» енергетики:

  • за останні 3 роки ми змогли залучити 1,1 млрд. євро інвестицій у нові проекти чистої енергії;
  • лише за останні 3 роки в Україні введено в експлуатацію 115 нових промислових електростанцій;
  • за І півріччя 2018 побудовано 270 МВт генеруючих потужностей, що у 2 рази вище, за аналогічний період минулого року.

У всі часи найціннішим була і залишається надійна команда однодумців, дружні колективи підприємств галузі, без яких неможливе досягнення таких високих результатів. Тому, хочу побажати всім колегам та їх працьовитим колективам нестримного потоку життєвої енергії для реалізації нових будівельних та енергетичних проектів!

Дякую за Вашу нелегку працю!


 

Станіслав Ігнатьєв
Керуючий партнер Харківського енергетичного кластеру















Шановні колеги, партнери, друзі!

 

Компанія "Цеппелін Україна" щиро вітає працівників будівельної галузі з професійним святом - Днем будівельника!

 

Професія будівельника - одна із найвідповідальніших поміж усіх, адже своєю щоденною працею ви створюєте комфортні й затишні оселі, архітектурно витончені споруди та необхідні інфраструктурні комплекси. Ви даруєте людям радість і тепло рідного дому, а ваша праця робить світ навколо нас краще, красивіше і комфортніше!

 

Колектив компанії "Цеппелін Україна" бажає Вам невичерпної енергії, гідних проектів та професійних звершень. Успіхів у здійсненні планів і сміливого підкорення намічених висот!

 

Злагоди, миру та достатку у ваші родини!

 

  

З повагою, генеральний директор
"Цеппелін Україна", Хайко КРАЙЗЕЛЬ



















Шановні Колеги та Партнери!



Від імені команди REHAU дозвольте привітати Вас із Днем будівельника!

Сьогодні з нагоди Вашого професійного свята хочу подякувати Вам за важливу для кожного мешканця України працю. Сотні та тисячі успішно реалізованих проектів доводять, що в нашій країні є багато майстрів своєї справи. Завдяки Вам, шановні колеги, наша держава збільшує свій економічний потенціал, стає енергоефективнішою і більш привабливою та комфортною для проживання.

Щиро бажаємо Вам реалізувати Ваші амбітні плани та проекти, створювати нове в галузі будівництва та покращувати якість життя кожного українця. Цей рік однозначно є дуже успішним для будівельної галузі, хоч і створює одночасно чимало викликів для всіх операторів ринку, які ми разом, я в цьому впевнений, зможемо успішно подолати.

Ми усі сподіваємося на процвітання України та подальший розвиток будівельної галузі.

Бажаємо Вам професійних перемог та натхнення, а Вашим родинам – здоров’я та благополуччя!

 

З повагою,
Федір Омелінський
Генеральний директор ТОВ «РЕХАУ»



















Шановні колеги та партнери! Компанія КНАУФ щиро поздоровляє Вас з Днем будівельника!


Бажаємо розквіту нашій галузі, що є однією з найбільш важливих в українській економіці, адже будівництво – це розвиток, рух уперед та робочі місця.

Незважаючи на непросту ситуацію в Україні, будівельна галузь продовжує зростати та розвиватись у всіх сегментах: впроваджуються нові технології і стандарти, відбувається спорудження нових об’єктів, проводиться реконструкція і модернізація. Всюди потрібні якісні будівельні матеріали, а також кваліфіковані фахівці: наша компанія постійно працює у цих напрямках,  і дякує усім партнерам та клієнтам за співпрацю та довіру.

Всім, хто працює у галузі будівництва, бажаємо подальшого професійного зростання, успіхів та добробуту! Давайте будувати нову Україну за новими європейськими стандартами! 



Директор з маркетингу та збуту групи компаній КНАУФ в Україні
Старченко Олександр Юрійович



































 

Уважаемые партнеры!

 

Поздравляем Вас с профессиональным праздником — Днем Строителя! 


Строительство – движущая сила развития экономики нашей страны, а профессия строителя пользуется почетом и уважением, ведь вы создаете то, без чего немыслимо существование современного человека – условия для комфортной и благоустроенной жизни. Поэтому позвольте искренне поблагодарить вас за профессионализм, ответственность и созидательную работу. 


Желаем вам успехов в вашем нелегком труде, счастья, крепкого здоровья, финансового благополучия вам и вашим близким! 



Коллектив компании «Прушиньски»






















Дорогие строители! Примите поздравления в свой профессиональный праздник!



Профессия «строитель» объединяет огромное количество профессионалов, руками  которых создаются архитектурные шедевры, веками вызывающие восхищение людей! Строитель - это творческая профессия и тяжелый труд. От ваших успехов зависят условия жизни людей!


Желаем вам успешной реализации новых проектов, профессиональных достижений и чтобы ваша работа приносила вам радость и финансовую стабильность. Я уверен, что совместными усилиями мы сможем создать условия для высокотехнологичного, инновационного и эффективного развития строительной  отрасли. Крепкого здоровья вам и вашим близким, счастья, удачи, успехов и новых побед!


Дилавер Юксель,
генеральный директор ТМ PENOBOARD





















Шановні працівники будівельної галузі!



Від щирого серця вітаємо Вас з Днем будівельника!
Бажаємо Вам здоров'я, наснаги та впевненості у власних силах. Віримо, що Ваш професіоналізм Ви спрямуєте у важливе русло розбудови нашої держави.


З професійним святом Вас!

Коммерческий директор
«Золотой Мандарин Квадра» ООО
Мацковский Василий



















Шановні друзі, колеги будівельники, партнери!!!


Від щирого серця, дозвольте привітати Вас з Днем будівельника!


Наше покликання - створювати, дарувати людям радість, комфорт і затишок на довгі роки! Наша робота відповідальна, але вона приносить ні з чим незрівнянну гордість від втілених в життя проектів. Нехай День будівельника надихає нас на нові професійні досягнення, успішну реалізацію проектів, підкорення нових вершин!


Дякуємо Вам за нелегку працю, бажаємо здоров'я, натхнення, професійних перемог, нехай ваша праця приносить радість і достаток. Ідіть вперед в своєму впевненому прагненні змінювати на краще це життя, а всі, хто вас оточує, нехай допомагають і словом, і ділом. Цікавих об'єктів, гідних винагород і повний вперед! З Днем будівельника!

 

Александр Бурлаченко,
Генеральный директор ООО «Валькирия»

 






































Уважаемые коллеги и партнеры!

 

Мы поздравляем вас с Днем Строителя. Этот праздник объединяет множество людей, выбравших путь созидания. Поэтому хочется пожелать трех китов успеха в нашей сфере – крепкого здоровья, адекватных клиентов и надежных поставщиков. Еще раз спасибо всем, кто выполняет эту нелегкую, но важную и творческую работу. Будем рады видеть вас в гостях в наших офисах и на новом заводе Олта в Броварах!


С уважением,
Анна Хоменко,
Коммерческий директор ТОВ «ОЛТА»














Компанія GALECO вітає із професійним святом всіх будівельників України та увесь загал суспільства, що пов’язаний з галуззю. Бажаємо Вам щастя, процвітання та посмішок!


Кшиштоф Сіміньскі,
генеральний директор Galeco






































Источник: Главный строительный портал Украины Build Portal
 
 







 
 
Интересные новости:
29.08.2018
4446
В рамках Форума был проведен детальный обзор тенденций, которые прослеживаются в архитектурном мире,...
01.08.2018
4025
Три дня фестиваля - это лекции известных украинских и зарубежных архитекторов, дизайнеров, урбанисто...
26.07.2018
3789
Йшлося про низку ініціатив, в т.ч. законодавчих, що мають на меті сприяти підвищенню конкурентоспром...
13.03.2024
1283
На засіданні Комітету Будівельної палати України з питань міжнародного співробітництва та виставково...
13.03.2024
3829
07 березня КБУ провела зустріч з представниками фінського бізнесу для обговорення співпраці фінських...
11.03.2024
4314
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з круглого столу "Фінсько-українська ініціатива по відновл...