РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Готуємо вітальню до новорічно-різдвяних свят

З першим подихом зими в повітрі починає витати передчуття свята, дива й казки. Немов навздогін йому не забарився й перший сніг. І ось не встиг ти змигнути оком, а навколо вже панує передсвяткова метушня
1400 22.12.2020 в 09:52

У торгових центрах, громадському транспорті й просто на вулиці – звідусіль лунають колядки та різдвяні пісні. Прилавки крамниць заполонили мандарини та солодощі, і то тут, то там доноситься запах кориці й імбирного печива. А всю дорогу з роботи додому супроводжує мерехтіння гірлянд, якими прикрашені вітрини магазинів, фасади будівель і навіть дерева. Як тут не перейнятися чарівною атмосферою і самому не долучитися до її творення?

Удома хочеться зберегти святковий настрій і власноруч створити атмосферу зимових свят. Питання «як підготувати оселю до цієї казкової пори?» хвилює поряд із тими, «що приготувати до святкового столу?» та «які подарунки купити рідним і близьким?», однак у черзі серед них стоїть останнім. Саме тому ми рідко приділяємо належну увагу прикрашанню своєї домівки, опускаючи, на жаль, можливість отримати багато позитивних емоцій, які приносить цей процес.

Основна кімната, на святковому оформленні якої, варто зосередитись – це, звісно ж, вітальня. Адже саме до неї ви запросите гостей, у ній відсвяткуєте Новий рік, зберетеся родиною на Святвечір, і біля вікна якої радуватиме око і дітям, і дорослим красуня-ялинка.

Гарною ідеєю перед наближенням нового року є оновлення стін у вітальні, для чого радимо використовувати латексну фарбу Śnieżka Mattlatex, яка характеризується стійкістю до миття, має 2-й клас. Поверхні, пофарбованій цією фарбою, не страшні плями забруднення. Ви сервірували стіл, а Ваш маленький художник тим часом уже «прикрасив» стіну власним малюнком? Це легко виправити! Й водночас зазначимо, що фарба внесена до Реєстру екологічно сертифікованої продукції, тож безпечна для здоров'я.


Стиль новорічного інтер’єру вітальні

Варіантів оформлення вітальні у казково-новорічному стилі можна навести чимало. Ось хоча б декілька з них:

  • Екостиль: полягає в декоруванні з використанням натуральних матеріалів (шишки, дерев’яні фігурки та іграшки, засушені спеції та фрукти).
  • Європейський: домінування червоного, зеленого та білого кольорів у предметах декору; широке використання прикрас, кольорових куль як на ялинці, так і по всій кімнаті.
  • Стиль ретро: прикрашання вітальні, зокрема ялинки, у ретро-стилі, – це прекрасний спосіб повернутись у своє дитинство, не винаходячи машини часу й не використовуючи чарів за межами Гоґвортсу. Хтозна, можливо, якась стара різдвяна іграшка викличе приємні дитячі спогади та стерті часом враження. (Стиль ретро, однак, можна розуміти і в ширшому значенні та мати на увазі новорічне декорування, властиве різним часовим відрізкам минулого).
  • Скандинавський.
  • Класичний.
  • Арт-деко.
  • Лофт тощо.



Лумос Максіма по-різдвяному

Гірлянди та свічки – один із найосновніших атрибутів новорічно-різдвяних свят. І тому в грудні, «ночі року», як жодному іншому місяці, все мерехтить і сяє вогнями, відбиваючись полиском на білизні снігу. Тому й не дивно, що в грудні і так часте споживання данцями свічок зростає майже втричі.

Прикрашання гірляндами та свічками напередодні зимових свят давно стало невід’ємною частиною декорування. Причому місце для них можна знайти далеко не лише на ялинці а й святковому столі. Ось кілька можливих варіантів прикрашання гірляндою інтер’єру:

  • по периметру дзеркала;
  • на стіні певною фігурою (наприклад, ялинки);
  • підвішені під стелею;
  • на вікнах;
  • декоративні інсталяції з гірлянд;
  • оздоблення гірляндами дна скляного столу.

Декорування гірляндами останніми роками модно робити однотонними, а не різнокольоровими.

У святковому оформленні інтер’єру також активно використовують свічки й ліхтарики. Для перших беруть спеціальні підсвічники або створюють їх самі, наповнюючи стакани чи бокали ягодами й гілочками. Зі свічками можна зробити гарні композиції, використовуючи як декоративні елементи натуральні матеріали – шишки, горіхи, гілочки ялини, а також різдвяні кулі й інші ялинкові прикраси. Як ліхтарики, так і свічки можна поєднати з гірляндами.


Приємні декоративні дрібнички

Подарують святковий настрій і допоможуть відчути дух Різдва такі незначні на перший погляд предмети декору, як фігурки янголів, снігові кулі, м’які іграшки – сніговики, олені, пінгвіни та ведмедики; декоративні подушки; серветки з різдвяною тематикою, тематичні чохли для столових приборів, паперові гірлянди-сніжинки тощо.

Впустіть зимову казку у свій дім! Надихайтеся, творіть і насолоджуйтесь атмосферою свята!


Джерело: www.sniezka.ua
Інформація опублікована на правах реклами

Похожие статьи:
07.08.2020
1358
Різноманіття оформлення стилів вітальні та їх особливості...
06.04.2021
3191
Специалисты изучили основные цвета, которые выбирали для дома жители разных регионов Украины в -2020...
11.03.2021
2142
Весняна мить – пора, коли кожна людина прагне оновити й освіжити своє помешкання, щоб наповнит...
0001