РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 38.950 39.359 39.227
EUR 41.950 42.680 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Тепло без газу

Сучасне розуміння комфорту передбачає, що ви можете зосередитися на важливих і улюблених справах у житті. Побут не повинен забирати багато часу і ресурсів. Як цього досягнути? Оточити себе інтелектуальними, ощадливими та екологічними системами, які працюють ефективно, тихо і непомітно.
1727 19.08.2020 в 09:11


Рахунок за опалення в комунальних платежах зазвичай найбільший, і заощадити на ньому складно. А ще потрібно завжди залежити від тарифів — ціни на газ та електроенергію підвищуються регулярно. Щоб не турбуватися про зростання цін у майбутньому, вже сьогодні варто знайти альтернативу.   

Тепловий насос HITACHI — найбільш енергоефективне рішення на сьогоднішній день. Він до 5 разів економніший, ніж газовий котел, і значно вигідніший за твердопаливний та електрокотел. А ще він безпечніший та екологічніший за інші системи опалення.

Теплові насоси від HITACHI  працюють за принципом "повітря-вода". Зовнішній блок встановлюється біля будинку. А внутрішній не займає багато місця та не псує концепцію дизайну. Головною особливістю даного обладнання є те, що майже 95% тепла виробляється з навколишнього середовища. Тільки уявіть: повітря можна використовувати як джерело теплової енергії та опалювати нею свій будинок.

Працюють вони у типових українських кліматичних умовах — до -25ºС. Гарантія на теплові насоси Hitachi — до 3 років. 

Важливий момент — така система опалення не потребує спеціальних знань для використання. Вона максимально проста в управлінні: “Встановив та забув” — це про теплові насоси.

Універсальний прилад

Теплий та затишний дім взимку, та прохолодний влітку без видимих конвекторів та кондиціонерів — це вже реальність.

Ми прагнемо, щоб у будинку побутова техніка виглядала стильно і не загромаджувала простір. Систему опалення HITACHI можна налаштувати із широким спектром опалювальних приладів: теплою підлогою, радіаторами, інфрачервоними панелями, фанкойлами тощо.  

Також теплові насоси використовуються у системах гарячого водопостачання.

Впровадити таке опалення можна як на етапі будівництва — “з нуля”, так і в існуючій системі. Також тепловий насос можна об’єднати в одну систему з альтернативними джерелами енергії — наприклад, сонячними колекторами.

У лінійці HITACHI  представлені моделі для будь-яких потреб. Наприклад, HITACHI Yutaki S80 нагріває воду до +80, також це чудовий варіант, якщо ви вирішили реконструювати і оптимізувати систему опалення у будинку. HITACHI Yutaki S — ідеальний для нового будівництва, працює з теплою підлогою і фанкойлами. HITACHI Yutaki S Combi — його аналог, це одна з найбільш енергоефективних систем на ринку з COP 5,25. Якщо шукаєте енергоефективний насос, який працюватиме не тільки на обігрів та охолодження, а ще нагріватиме воду у басейні — найімовірніший вибір Hitachi Yutaki M.  

 

Як вибрати тепловий насос?

Необхідна потужність теплового насоса залежить від багатьох показників. Площа будинку, висота стелі, утеплення — ці та інші нюанси потрібно враховувати. Самостійно розраховувати, якої потужності тепловий насос вам потрібен, не рекомендується — помилки виправляти складно і дорого.  

Офіційний дистриб’ютор HITACHI в Україні, компанія Aerostar — визнаний лідер на ринку кліматичної техніки. Фахівці компанії знають усі нюанси опалювальних систем і допоможуть підібрати ідеальну техніку для дому. Щоб отримати допомогу у підборі кліматичної техніки заповніть заявку на сайті https://hitachi.in.ua/ або зателефонуйте за номером вказаним на сайті.

Пам’ятайте — щоб зробити свій житло енергоефективним та екологічним достатньо правильно вибрати систему опалення. Не чекайте, поки рахунки за комуналку стануть суттєвою статтею ваших витрат, вже зараз інвестуйте у сучасні технології для вашого дому.

 

Джерело: компанія Aerostar
Інформацію опубліковано на правах реклами 

Похожие статьи:
18.03.2020
1743
Особенности применения и преимущества систем VRV от DAIKIN...
18.03.2024
175
Узнайте больше о разновидностях и достоинствах радиаторов бытового класса...
03.11.2023
1194
Отапливать помещение теоретически можно абсолютно любой породой дров. Никто вам не может запретить о...
0001