РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 39.180 39.515 39.227
EUR 42.320 42.839 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

ПВХ мембрана для підземної гідроізоляції

Особливості та переваги унікальної ПВХ мембрани LIBER PVC
1537 15.04.2020 в 09:26



Рулонний полівінілхлоридний (скор. ПВХ) матеріал - один з новаторських одношарових матеріалів, розробка якого стала рішенням широкого кола проблем.

Мембрана з ПВХ - це полімерний матеріал для гідроізоляції на основі полівінілхлориду.

Перша відома ПВХ мембрана розроблена в якості покрівельного гідроізоляційного покриття і випущена в 1966 році в Німеччині. Чудові характеристики покрівельних мембран були швидко визнані та протягом всього декількох років вже мільйони квадратних метрів мембран покривали покрівлі по всій Європі. Незабаром використання ПВХ мембран поширилося і по всьому світу.

Мембрана з ПВХ є лідером серед гідроізоляційних матеріалів для покрівель і сьогодні, але так само успішно використовується для гідроізоляції резервуарів для води, в тому числі басейнів, і підземних споруд.

Компанія Лібер Україна представляє на вітчизняному ринку унікальну ПВХ мембрану LIBER PVC. Неармована пластична мембрана з жовтим сигнальним шаром для гідроізоляції підземних споруд, виготовлена з високоякісного полівінілхлориду на сучасному заводі IMPER в Італії.

LIBER PVC використовується для облаштування гідроізоляції підземних паркінгів, тунелів, метро та інших будівельних конструкцій, для яких необхідний захист від впливу вологи та води. Даний матеріал також підходить для гідроізоляції баластових покрівель та покрівель паркінгів, балконів, терас та інших поверхонь, що не піддаються довгостроковому впливу ультрафіолетового випромінювання. LIBER PVC стійка до проростання коренів, гниття і впливу мікроорганізмів, підлягає вторинній переробці.

Гідроізоляційна мембрана LIBER PVC має високі технічні характеристики. Мембрана зберігає свою еластичність навіть при низьких температурах . Мембрана має високу стійкість до удару (≥ 800 мм) і до статичного проколу - 2,5 кН.

Монтаж ПВХ мембран LIBER PVC можна проводити в будь-яких погодних умовах, при дотриманні всіх належних заходів із підготовки поверхні. Монтаж і зварювання може здійснюватися при температурі від -10 °C до +40 °C. Всі роботи повинні виконуватися кваліфікованим персоналом. Мембрана зварюється електричним зварювальним обладнанням, такими як ручні зварювальні апарати гарячого повітря та автоматичні з контрольованою температурою нагріву повітря до 600 °С.

Поверхня, на яку укладається мембрана, повинна бути рівною, гладкою, без гострих предметів. ПВХ мембрану відокремлюють від усіх несумісних шарів, включаючи основу, геотекстильним полотном мінімальної щільності 300 г/м² для захисту від пошкоджень. Крім цього, геотекстиль запобігає процесам прискореного старіння гідроізоляційної мембрани.

Стандартна схема укладання LIBER PVC виглядає так: до основного шару (наприклад на бетонну основу) геотекстиль - мембрана - геотекстиль - дренажна мембрана - геотекстиль - фінішний шар.

Гідроізоляційна мембрана може похвалитися найдовшим послужним списком успішних характеристик перед будь-яким термопластичним матеріалом. Мембрани з ПВХ відомі як найбільш надійні та довговічні одношарові системи - це їх основні характеристики. До того, полімерні мембрани служать як захисний бар'єр на полігонах, складах зі зберігання побутових і промислових відходів, підприємствах, де видобувають і переробляють нафту, для захисту навколишнього середовища від забруднень.


Джерело: Компанія Лібер Україна
Інформацію опубліковано на правах реклами

Похожие статьи:
10.04.2020
1752
Декілька важливих деталей, на які слід звернути увагу при фарбуванні стін. Поради експертів...
27.02.2024
1497
Узнайте больше о разновидностях и главных характеристиках строительного песка...
26.12.2023
2391
PENETRON представив інноваційні матеріали, що проникають глибоко в бетон, увʼязуючи елементарні...
0001