РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.604 EUR: 42.279
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.604
EUR 40.000 41.000 42.279
USD 39.490 39.990 39.604
EUR 41.940 42.541 42.279
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Сітка Захід - інноваційне виробництво огорожі з металу

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з яскравим представником вітчизняних компаній, які впевнено йдуть до європейського ринку. Ця компанія називається “Сітка Захід” – національний виробник продукції з дроту, а саме огорож та будівельних матеріалів для укріплення сипучих ґрунтів, будівель та різноманітних бетонних конструкцій
2426 30.10.2019 в 11:55




Сьогодні ми хочемо познайомити вас з яскравим представником вітчизняних компаній, які впевнено йдуть до європейського ринку. Це компанія, яка незмінно підтримує високий рівень якості та не зупиняється перед будь-якими перешкодами. На своєму шляху зльотів та падінь, цей виробник зміг знайти свою нішу на ринку та створювати дійсно потрібний продукт, який повністю задовольняє потреби своїх цільових клієнтів. Ця компанія називається “Сітка Захід” – національний виробник продукції з дроту, а саме огорож та будівельних матеріалів для укріплення сипучих ґрунтів, будівель та різноманітних бетонних конструкцій.

Пропонуємо ознайомитись з невеликим екскурсом по продукції компанії.

Секційні огородження

Секційна огорожа – це якісний, універсальний та привабливий варіант огородження приватних та промислових територій. Популярна у всьому світі, в Україні стала відомою відносно недавно. В основі огорожі – міцні металеві дроти, які зварюються між собою, оцинковуються та вкриваються порошковою фарбою.



З переваг такої огорожі можна виділити такі, як:

  • Надзвичайна міцність при товщині дроту від 5 мм.
  • Естетичність та збереження естетичного виду на протязі багатьох років.
  • Простота монтажу, мінімальні вимоги до експлуатації.
  • Витривалість до корозії, вологи та несприятливих погодних умов.

Канілірована сітка

Одна з найбільш міцних сіток в асортименті компанії і своїй ціновій категорії. Її використовують ті, кому потрібен надзвичайний рівень захисту. Огорожі, захист різноманітної техніки та автомобілів, будівництво, укріплення шахт та стін будинків, а також декілька десятків інших варіантів застосування роблять цю сітку вкрай корисною та популярною серед вітчизняних споживачів.

Не дивлячись на свою міцність та довговічність, коштує канілірована сітка небагато, що дозволяє зекономити, не втрачаючи при цьому відмінних технічних характеристик продукції.

Габіони

Металева конструкція під назвою габіони – це ще один європейський тренд. Вони створені в першу чергу для укріплення берегів та сипучих ґрунтів, але в останні декілька десятиліть їх цікава конструкція отримала набагато більшу сферу використання. Сьогодні габіони – це чудова та гарна огорожа, садовий інвентар, ландшафтні прикраси та багато чого іншого.



Всередину габіонів можна розміщувати будь-що: від штучного та натурального каміння до деревини, трави, різноманітних прикрас, скла та інших матеріалів.

Сітка рабиця

Сітка Рабиця – огорожа, яка існує та модернізується на протязі 150 років. Виготовляється методом скручування металевого дроту. При необхідності оцинковується та покривається полімерною фарбою на автоматизованих станках.



Є одним з найдешевших варіантів, який можна використовувати для різноманітних цілей. Серед них, наприклад:

  • Армування різних конструкцій, стін, фундаменту.
  • Укріплення сипучого ґрунту та берегів річок.
  • Розмежування всередині приватної території.
  • Огородження будинків, садів, ферм та промислових зон.

Зварна сітка

Простий та недорогий матеріал, що використовується одночасно як для огорожі, так і у якості будівельного матеріалу. Може стати оптимальним варіантом бюджетної огорожі будинку, території або садів та городів. Також може заливатись бетонною сумішшю, створюючи тим самим додатковий рівень захисту та жорсткості. Для надійності та довговічності оцинковується, що дозволяє запобігти корозії та іншим негативним явищам.

Зацікавлені та бажаєте зробити замовлення?

Купити будівельні матеріали та огорожі в компанії “Сітка Захід” – це просто! Фірма націлена на максимальний комфорт та безпеку своїх потенційних покупців, а тому швидко реагує на будь-які звернення та завжди готова допомогти. Команда професійних менеджерів завжди допоможе підібрати оптимальний продукт, проведе необхідні консультації та зробить все для того, щоб замовлення було швидким та коротким.

Переходьте за посиланням на головний сайт та отримайте детальну інформацію.


Інформацію рзміщено на правах реклами

Похожие статьи:
28.10.2019
2127
Сучасні паркани, які ми бачимо зараз, мають історію довжиною в декілька десятків та навіть сотень ро...
10.08.2020
1233
Експерти "Золотой Мандарин" поділилися рішеннями для оформлення парканів при зведенні будинку і...
0001