РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.227 EUR: 42.442
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.227
EUR 40.000 41.000 42.442
USD 38.950 39.359 39.227
EUR 41.950 42.680 42.442
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Якісні огорожі в Україні – існують!

Перше, з чого починається комплексний захист своєї оселі та майна – це якісна огорожа, яка буде першою лінією захисту перед зловмисниками, дикими тваринами та іншими бажаючими проникнути на вашу приватну територію. Де ж знайти та купити якісну огорожу в Україні, не витративши при цьому весь сімейний бюджет та не віддати їх на послуги шахраїв з неякісною продукцією?
1622 23.10.2019 в 10:33



В умовах сучасного світу захист свого здоров’я та майна, а також безпека близьких та рідних – це головний пріоритет для кожної дорослої людини. Українці – не виключення, адже кожен в нашій країні піклується про свою сім’ю та те, що було тяжко зароблено своєю працею. В пошуках безпеки українці звертаються до охоронних фірм, встановлюють відеокамери та сигналізації, системи розумного будинку та безліч іншої електроніки в свої будинки. Але багато з нас забуває головне правило, що комплексний захист – найкращий підхід до справи!

Перше, з чого починається комплексний захист своєї оселі та майна – це якісна огорожа, яка буде першою лінією захисту перед зловмисниками, дикими тваринами та іншими бажаючими проникнути на вашу приватну територію. Якісна огорожа – це перше, що потрібно для того, щоб захиститись, а тому на цьому зовсім не варто економити.

Де ж знайти та купити якісну огорожу в Україні, не витративши при цьому весь сімейний бюджет та не віддати їх на послуги шахраїв з неякісною продукцією?

Якісні огорожі в Україні – існують!

Серед багатьох виробників, існуючих на ринку, ми хочемо виділити одного. Компанія “Сітка Захід” – це національний виробник європейського рівня, який пропонує якісну огорожу з дроту з офіційною гарантією, антикорозійним покриттям та безліччю різновидів.

Що виготовляє компанія? Пропонуємо ознайомитись з переліком продукції, яку виробляє ця компанія:

  • Секційні огорожі. Естетичні, мінімалістичні та ефективні системи огородження.
  • Канілірована сітка. Універсальна сітка, яка використовується для вольєрів, будівництва та розмежування територій.
  • Габіони. Не менш універсальні конструкції, сфера використання яких тягнеться від огородження території до ландшафтного дизайну та укріплення сипучих ґрунтів і берегів річок.
  • Сітка Рабиця. Класична сітка з надзвичайним рівнем амортизації та витривалості. Підходить як для будівництва, так і для огородження території.
  • Зварна сітка. Міцна, надійна та економна огорожа, яка також має можливість багатоцільового використання.
  • Комплектуючі. Все, що необхідно для монтажу: анкерні кріплення, стовпи, болти, хомути, спіралі, гачки, тощо.

Чому люди довіряють компанії “Сітка Захід”?

За 14 років праці, “Сітка Захід” стала кращим вітчизняним виробником продукції з дроту в Україні. Багато років праці, вдосконалення верстатів, навчання професіоналів своєї справи та шляху до отримання європейських сертифікатів дозволили компанії прийти до того високого рівня, на якому вона зараз існує. Завдяки наполегливій праці компанія змогла розвити в собі такі якості, як:

  • Європейська якість. Автоматизовані лінії виробництва та професійні працівники – секрет надійної огорожі, яка здатна витримати надзвичайні навантаження.
  • Оцинковка та ПВХ-покриття. Для боротьби з корозією використовуються сучасні технології гарячого та холодного цинкування у модернізованих європейських пічках.
  • Гарантія від виробника. В залежності від обраної огорожі, гарантія від компанії може досягати 12 років. На практиці, строк експлуатації оцинкованої огорожі може досягати 30-40 років.
  • Широка мережа. 15 філіалів в містах України для того, щоб ви змогли зробити замовлення в будь-якому кутку країни. Це зручно, швидко та надійно.
  • Повний спектр послуг. Монтаж, консультація, підтримка та інші послуги створені для того, щоб клієнт зміг замовити огорожу під ключ, без зайвих складнощів.
  • 14 років на ринку. За цей час компанія досягла неймовірного розвитку, збільшила об’єми виробництва, підвищила загальну кількість персоналу до 1000+ спеціалістів, автоматизувала більшість виробничих ліній.

Який висновок?

Компанія “Сітка Захід” – це чудовий вибір на ринку України. Він бездоганно підходить для тих споживачів, які хочуть комплексно захистити свій будинок та бізнес від посягань злодіїв. Крім того, широкий асортимент компанії дозволяє обирати свою огорожу не тільки за критерієм безпеки, але й за безліччю інших параметрів, серед яких: технічні характеристики, привабливість та естетичність, розміри, легкість монтажу та інше.

Переглянути асортимент компанії можна в соціальних мережах, на офіційному сайті або зателефонувавши за номерами гарячої лінії.



Інформацію розміщено на правах реклами

Похожие статьи:
10.10.2019
1700
Секционные ограждения из оцинкованного метала – это тренд, который затянулся на многие годы. Е...
10.08.2020
1222
Експерти "Золотой Мандарин" поділилися рішеннями для оформлення парканів при зведенні будинку і...
30.10.2019
2419
Сьогодні ми хочемо познайомити вас з яскравим представником вітчизняних компаній, які впевнено йдуть...
0001