РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.472 EUR: 42.183
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.472
EUR 40.000 41.000 42.183
USD 39.500 39.830 39.472
EUR 42.250 42.850 42.183
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Інноваційний захист вашої території

Захист приватної території на сьогоднішній день є найбільш актуальним питанням. І якщо електроні засоби захисту працюють не завжди, або коштують надто багато грошей для конкретного споживача, то пасивний захист у вигляді якісної огорожі буде актуальним завжди
1834 20.10.2019 в 14:11



Захист власного майна за допомогою огорожі

Огорожа – це один з найефективніших способів захисту власної території. Вона не потребує постійної подачі електроенергії, не вимагає підключення додаткових спеціалістів для контролю та керування. Це статичний захист, який в будь-яку пору року та при будь-якій погоді буде втримувати зловмисників від спроби проникнення на приватну власність.

В залежності від потреб, огорожі купують для захисту:

  • Приватних будинків та котеджів.
  • Зон відпочинку, дачних ділянок, тощо.
  • Промислових та виробничих територій.
  • Банків та інших державних будівель.
  • Будь-яких кордонів, а також для розмежування території.

Наразі для будь-якого об’єкту можна знайти безліч варіантів огорожі, але далеко не всі вони підходять за тими чи іншими параметрами. Сьогодні споживач може обирати між бетонними, дерев’яними, мармурними, металевими та іншими різновидами огорож. Деякі з них мають недостатню естетичність, деякі – надто дорогі, а деякі – зовсім не підходять критеріям надійного захисту вашої території.

Що робити, коли нічого не підходить?

Українці починають потрохи переймати європейські цінності, а разом з ними – і європейські рішення для своїх будинків та інших територій. Серед таких рішень, що прийшли до нас з закордону, можна знайти секційні огорожі. Це унікальні конструкції, що виготовляються зі сталевого дроту, оцинковуються та вкриваються ПВХ-покриттям для захисту від корозії.

Більшість вітчизняних виробників виготовляють секції переважно для так званого міського та декоративного використання. Секційні огорожі з діаметром дроту 4-5 міліметрів гарно тримаються від будь-яких пошкоджень, але за бажанням, їх можна легко зламати, розкрутити або пошкодити іншим способом для того, щоб безперешкодно потрапити на вашу територію.

Передові європейські виробники знайшли ідеальне рішення – секційну огорожу Security! Це інноваційний продукт, який включає в себе 5 переваг. Серед них такі, як:

  • Надзвичайна міцність. В основі секційної огорожі сталеві оцинковані дроти з діаметром 8 міліметрів. Залишаючись достатньо тонкою та компактною, така огорожа має міцність зрівняну з арматурою!
  • Приємний зовнішній вигляд. Основний колір секцій Секьюріті – зелений. Але на замовлення клієнт завжди може обрати будь-який інший колір з палітри RAL, що дає вибір між більш ніж 200+ кольорів та відтінків.
  • Гарантія на роки. Надзвичайно якісна оцинковка та ПВХ-покриття на прорезиненій основі (близьке до автомобільної фарби) дозволяє витримати будь-які механічні ушкодження, ультрафіолетові промені сонця, корозію та інші шкідливі явища. Гарантія на покриття цих секцій складає 8 років!
  • Захист від перекусування. Комірки секційної огорожі настільки малі, що не дозволяють зловмисникам скористуватись будь-якими спец.інструментами, в тому числі й звичайними кусачками. Зашкодити огорожі класичними способами злому майже неможливо.
  • Захист від перелазу. Вузькі комірки та можливість виготовлення секцій до 3 метрів заввишки – найкраща гарантія того, що через неї неможливо перелізти. Жоден бетонний, дерев’яний чи будь-який інший паркан не здатний зарекомендувати себе такою ефективністю.

Де купити секційну огорожу Security?

На даний момент часу, єдиною компанією, в якій можна купити секційну огорожу Security з діаметром дроту 8 мм та висотою 3 метри, є “Сітка Захід”. Це національний виробник, який працює на ринку більш ніж 10 років, використовує лише першосортну сталь та найкращі матеріали для обробки своєї продукції. Керівництво компанії активно слідкує за європейськими трендами, завдяки чому ви можете отримати інноваційні огорожі одним з перших.

Якщо ви хочете купити секційну огорожу Security для захисту власного будинку, бізнесу чи будь-якого іншого об’єкту – звертайтесь до компанії “Сітка Захід”! Редакція нашого порталу рекомендує цю компанію як ту, що завоювала довіру десятків тисяч клієнтів за роки своєї бездоганної та важкої праці.


Джерело: metfence.com

Інформація розміщена на правах реклами

Похожие статьи:
11.10.2019
2696
Современные однокомпонентные гидроизоляционные системы, которые предлагает компания «Neotex S....
04.09.2023
3010
Три приклади проєктів, які використовують запатентовані рішення Aestech і перевертають уяву про скля...
19.01.2021
2976
Анализ технических характеристик и конструкционных особенностей — алгоритм выбора робота-пылес...
0001