РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.221 EUR: 42.367
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.221
EUR 40.000 41.000 42.367
USD 38.950 39.359 39.221
EUR 41.950 42.680 42.367
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Система, що підкорює воду

Як захистити будівлю від вологи
2481 03.10.2019 в 09:05


Гідроізоляція

Гідроізоляція - це комплекс необхідних заходів, з використанням матеріалів і застосувань, котрі запобігають проникненню води в структурні елементи будівлі.

Вода потрапляє крізь захисну конструкцію будівлі, у вигляді дощових стоків через надземні елементи та у вигляді ґрунтових вод. Слід також розглядати такі причини, як сніг що тане, конденсат стояків водяного охолодження, водостічні труби, канави та інші.

Компанія Liber Ukraine, офіційний представник продукції Neotex S.А. в Україні, пропонує технічні рішення для захисту будівель від води, серед яких цементні гідроізоляційні системи Revinex® Flex. Крім того, що вони перешкоджають потраплянню вологи, також, запобігають структурним пошкодженням елементів споруд. Головна перевага цього багатоцільового продукту - адаптація під вимоги того чи іншого проекту.

Змішування стандартного цементуючого компонента А з одним із трьох спеціалізованих рідких компонентів В, створює три різних матеріали для гідроізоляції, в залежності від необхідних властивостей для кожної області застосування.

Розглянемо кожен.

Двокомпонентна система Revinex® Flex + Revinex® Flex FP, в пропорціях 25:7, застосовується для гідроізоляції, коли необхідна посилена адгезія з поверхнею та поліпшені механічні характеристики матеріалу. Заповнює і затягує тріщини, стійка до позитивного та негативного тиску води до 7 бар. Використовується для гідроізоляції підвалів, стін (внутрішніх і зовнішніх), підлог або захисту зовнішньої частини будівлі, що стикається з грунтом і т.п.

Revinex® Flex + Revinex® Flex U360 (25:10) середньої еластичності. Підходить для гідроізоляції в умовах підвищеної вологості і застосовується перед укладанням керамічної плитки, для гідроізоляції терас, балконів, басейнів і таких приміщень, в яких утворюється зайва волога: ванних кімнатах, кухнях і т.д. Здатна ремонтувати тріщини, відрізняється сильною адгезією з більшістю основ, в тому числі бетоном, каменем, керамікою і цеглою. Показник подовження при розриві - 25%.

Високоеластична система Revinex® Flex + Revinex® Flex ES (25:12) незамінна при виконанні гідроізоляції в складних умовах. Показник подовження при розриві - 56%. Стійка до впливу ультрафіолетового випромінювання, матеріал застосовується при гідроізоляції терас, балконів під плиткою та інших поверхонь, що піддаються впливу зовнішнього середовища. Наприклад, пласкі дахи, зовнішні стіни та інше.

Перед початком робіт з Revinex® Flex, поверхня очищається від бруду, пилу і масел. Непористі поверхні повинні бути сухими, а пористі - вологими до насичення або переважно оброблені ґрунтовкою Revinex® + вода в співвідношенні 1:3. Розчин ретельно втирається в поверхню пензлем, валиком або шпателем, переважно в 2 шари, товщиною 1-1,5 мм кожен, не залишаючи пропусків. Витрата Revinex Flex - 2-2,5 кг на метр квадратний у два шари. Час висихання кожного - 8-10ч.

Системи Revinex® Flex користуються популярністю на будівельних об'єктах - приватних, адміністративних або комерційних. Наприклад, Revinex® Flex + Revinex® Flex FP використовувалася при облаштуванні гідроізоляції в ЖК «Місто квітів», в якому, також, задіяні й інші матеріали нашої компанії. Зокрема, пенетруюча гідроізоляція Neopress® Crystal, дренажна мембрана, геотекстильне полотно Neotextile®, поліуретаново бітумна мастика Hyperdesmo® PB 1K FC і праймер Microsealer-50.

Якщо необхідно захистити фундамент або підвал від гідростатичного тиску, якщо потрібна еластична гідроізоляція під плитку басейну чи тераси, а також, гідроізоляція, стійка до впливу ультрафіолетового випромінювання, то Revinex® Flex допоможуть в цьому.

Джерело: liber.com.ua 
Інформацію розміщено на правах реклами

0001