РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 40.985 EUR: 44.768
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 40.985
EUR 40.000 41.000 44.768
USD 40.750 41.151 40.985
EUR 44.500 45.200 44.768
BuildExlusive

Головне привітання до Дня будівельника від перших осіб галузі

Представники влади та компанії - лідери будівельної галузі вітають будівничих із професійним святом!
3473
Сегодня

Головний комунікаційний майданчик будівельного ринку України Build Portal

представляє


ВІТАННЯ ВІД ПЕРШИХ ОСІБ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ І ЛІДЕРІВ РИНКУ


Від Конфедерації будівельників України хочу подякувати всім компаніям, які, незважаючи на труднощі та виклики, продовжують активно працювати і вносити вагомий внесок у розвиток будівельної галузі. Завдяки вашій стійкості та незламності, навіть у такі складні часи, індустрія розвивається, підтримуючи економічну стабільність та сприяючи відновленюю країни.

Ваша віддана праця дає можливість рухати Україну вперед та  перетворювати виклики на нові можливості для росту і розвитку.

Дякуємо вам за вашу наполегливість, відданість та внесок у відновлення країни. Давайте разом наближати Перемогу та відбудовувати сильну та незламну Україну!



Лев Парцхаладзе,

Президент КБУ  


Третій рік поспіль кожен українець на своєму місці працює задля наближення нашої спільної перемоги над ворогом. Ми живемо в умовах постійних викликів, непередбачуваності та загроз. Пишаємось, що навіть в найскладніших умовах представникам будівельної сфери вдається зберігати силу духу та розвивати галузь. Наснаги, сміливих рішень та успішних проєктів для відбудови нашої держави!


Олександр Новицький,
Голова Державної інспекції архітектури та містобудування України


ШАНОВНІ ПАРТНЕРИ ТА КОЛЕГИ!

Від щирого серця вітаю всіх причетних до будівельної галузі з професійним святом - ДНЕМ БУДІВЕЛЬНИКА!

Це свято людей, задуми яких завжди спрямовані далеко за межі власних життів, за горизонти вічного. Людей, що розуміють сьогодення та бачать майбутнє нашого народу.

Висловлюю особисту подяку тим, хто продовжує працювати, попри все, відбудовуючи країну.

Бажаю Вам та Вашим родинам миру, здоров’я та достатку, щоб життя було в радість, підприємствам - дієздатності та платоспроможності під будь-які плани. Впевнений, ми переможемо та створимо всі необхідні умови для відбудови.

 

З повагою,

Олексій Кулагін,
керуючий власник девелоперської компанії "Омокс"


Хочеться привітати всіх причетних до Будівельної індустрії із професійним святом, побажати стійкості і витривалості. Ви люди, які реалізують проекти «на віки», ви як ніхто інший знаєте, що таке стабільність і стійкість – тому вас не зламати! Тільки вперто тримаючи голову високо, ми пройдемо всі складнощі війни, відновимо нашу Україну і розбудуємо її ще сильнішою і потужнішою! СИЛ!  ВІРИ! НЕЗЛАМНОСТІ! Тримаймося самі і підтримуємо ЗСУ! Вони наша надія на щасливе майбутнє, завдяки хлопцям і дівчатам в ЗСУ ми можемо говорити, будувати, прланувати.


Олександр Капилов,
Комерційний директор ТОВ "Пенетрон Україна"


Шановні колеги!

З нагоди Дня Будівельника хочу висловити щиру вдячність кожному з вас за вашу невпинну працю та відданість, незважаючи на ті складні обставини, які сьогодні оточують нас.

Будівельники України розуміють свою відповідальність і готуються до виконання великих обсягів робіт з післявоєнного відновлення населених пунктів та інфраструктури нашої незламної Батьківщини.

Переконана, що спільними зусиллями ми зможемо запропонувати ефективні механізми відновлення галузі та відбудови країни на сучасному європейському рівні.

Хочу висловити всім вам вдячність за витримку і самовіддану працю.

Бажаю здоров’я, миру та стабільності, віри у нашу Перемогу!

 

Анжеліка Удалова,
директор ТОВ «ЗАВОД ХАРКІВСЬКІ БУДМАТЕРІАЛИ»



Шановні колеги та партнери! Щиро вітаю Вас із професійним святом! Ваша робота завжди була важлива, але в цей період має особливе значення. Бажаю вам успішних проектів, фінансової стабільності, міцного здоров’я та віри в майбутнє! 

 

Віктор Кондратюк

директор "Екотехнік Україна"



Користуючись нагодою хочу привітати всіх причетних до Дня будівельника! Прийміть найтепліші і найсердечніші вітання з нагоди професійного свята, яке піднімає на вищий щабель значення професії — Зодчий, Творець,  що важливе для кожного, хто обрав цей фах. Такий нелегкий, але вкрай потрібний людям.

В кризі — важко святкувати, але її темні будні все ж потроху відступають, і ми всі солідарні з будівельниками у вірі, що недалекий той час, коли завмерлі будівельні інвестиції оживуть для відродження України. Що всі будівельні організації і підприємства будуть забезпечені необхідними замовленнями, ресурсами. 

Бо, хто не будує, той  не живе...


Олексій Дніпров
ректор Київського національного університету будівництва і архітектури  


Щиро вітаю з Днем будівельника!

Будівельник, будівник, будівничий! Це той, хто своїм талантом завжди створював дім, як основу стабільного щасливого життя. Сьогодні для представників цієї професії постали нові виклики - велика відповідальність за відновлення та відбудову нашої держави. 

Довіряємо професійному колективу будівельників України! Бо у ці складні часи за підтримки The Wall сильні міжнародні та вітчизняні експерти продовжують консультувати бізнес і представників влади, допомагати їм знайти правильні рішення заради ефективної відбудови країни. Бо прогресивні резиденти The Wall не полишають свого прагнення до розвитку, цифровізації будівництва та відповідальності за майбутнє. Бо спільнота The Wall забезпечує майданчик для діалогу з усіма учасниками галузі, де чують, підтримують, діляться досвідом та допомагають знайти правильний шлях.

У день професійного свята хочу побажати всім працівникам будівельної галузі цікавих ідей, реалізованих проектів, нових збудованих об’єктів. 

Мирного неба вам, невичерпної енергії, сил та величних досягнень.

Будьте міцні, надійні та успіхом стабільні!


З повагою - Віталій Грусевич,
Голова правління The Wall-Ukraine 


11 серпня 2024 року організації будівельного комплексу України відзначають своє професійне свято – День будівельника.

Ви обрали дуже складну, але водночас надзвичайно важливу професію, адже будівельна галузь є одним з головних індикаторів розвитку і стабільності економіки країни.

Ваше покликання – творити, дарувати людям затишок та комфорт. 

Сьогодні, під час війни, саме ви відбудовуєте зруйновані загарбниками школи та лікарні, житло та інфраструктуру.

Особливо важливою є професія будівельника для відбудови України після війни. Відновлення зруйнованих міст, інфраструктури та житлових будинків вимагатиме високого рівня професіоналізму, відданості та наполегливості.

Ваша праця є неоціненною для відродження країни та забезпечення гідних умов для майбутніх поколінь.

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Бажаємо вам та вашим близьким миру, міцного здоров’я, добробуту, оптимізму. Дякуючи вашому професіоналізму, відданості, сумлінній праці та доблесним Збройним Силам України у наших серцях живе непохитна віра у завтрашній день.  Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні - процвітання.

 

Павло Качур,
голова Асоціації виробників цементу України «Укрцемент»


Шановні друзі, як тільки завершаться бойові дії, наша країна перетвориться на величезний будівельний майданчик. Вкрай потрібні будуть досвід, професіоналізм, світлі голови, робочі руки людей, що трудяться у будівельній галузі нашої країни.

Від щирого серця бажаю кожному з вас зберегти не лише потенціал, але й натхнення та можливості будувати нашу країну ще кращою, ніж до війни.

Здоров’я вам, нових професійних і особистих обріїв! Перемоги, миру і чудових перспектив усім нам!

 

З повагою,

Микола Марчук,
голова правління Держмолодьжитла 


Від себе особисто та від імені всього колективу Фонду енергоефективності сердечно вітаю всіх працівників будівельної галузі з професійним святом!

Перш за все — дякую кожному з вас за вашу нелегку, але вкрай потрібну людям працю! Бо ж, хто не будує, той і не живе!

У цей складний для всіх нас час бажаю не втрачати наснаги та оптимізму! Нехай ваша професійна діяльність буде для вас невичерпним джерелом енергії! Нехай кожен проєкт — робочий чи життєвий — увінчується успіхом! Бажаю, щоб у вас в житті завжди був міцний і надійний фундамент, рідні і міцні стіни, вірні, надійні відносини і маса ідей для будівництва свого власного щастя!

Якнайшвидшого переможного миру всім нам! 

Збудуймо щасливе майбутнє країні: цегла до цегли, стіна до стіни!

 
Єгор Фаренюк,
директор Фонду енергоефективності




19 июня 2024 г.
3030
Основні тенденції розвитку та переваги встановлення сонячних електростанцій для власного спожив...
21 марта 2024 г.
6653
Ольга Ворона, директор ТОВ «Пенетрон Україна» розповіла, як в умовах війни змінилас...
19 февраля 2024 г.
3861
Дізнайтесь більше про новітнє рішення від "БІГ-СІТІ ЮА" у сфері водовідведення, його переваги та осо...
Українці, що ви думаєте з цього приводу? Давайте обговорювати!
Не стійте осторонь – вільно діліться своєю думкою з іншими людьми.
Але, будь ласка, будьте ввічливі та дотримуйтесь правил коментування. ПОСИЛАННЯ ЗАБОРОНЕНІ, та блокуються автоматом.
Заборонені будь-які посилання (коментар з посиланням не може бути доданий, він автоматично блокується)

Заборонено і буде заблоковано:
- реклама
- спам та шахрайство
- образи, дискримінаційні висловлювання

Редакція не модерує коментарі, відповідальність за зміст коментарів несе автор коментаря. Редакція Build Portal залишає за собою право не погоджуватись з думкою автора коментаря, проте надає свободу слова відповідно до ст. 21, 24 та ст. 34 Конституції України.

Шановні читачі, читайте коментарі вдумливо, пам'ятайте, що автором коментарів можуть бути різні джерела.

Будь ласка, поставтеся до цих правил з повною відповідальністю.
Якщо дії коментованого шкодять читачам, рекламодавцям, співробітникам Build Portal або всій нашій спільноті, ми можемо заблокувати користувача.
Читать полностью Скрыть
Вчера
1606
Закон впроваджує інтегровані підходи у питаннях дозвільної діяльності та контролю промислового забру...
07 августа 2024 г.
2656
Йдеться про будівництво об'єктів, що належать до об'єктів із середніми (СС2) та значними (СС3) класа...
Вчера
12493
15 стадіонів будуть розташовані в чотирьох містах та навколо них – Ер-Ріяді, Джидді, Аль-Хобар...
Вчера
831
Які є класи якості Ruukki і чим вони відрізняються...
06 августа 2024 г.
6600
Програма спрямована не лише на збереження історичної архітектури, а і на збільшення кількості доступ...
Вчера
861
RECOVERY CONSTRUCTION FORUM 3.0 пройде в рамках виставки REBUILD UKRAINE, та об'єднає представників ...
05 августа 2024 г.
1159
Виставка покликана створити ефективну платформу для демонстрації сучасних рішень та технологій ...
05 августа 2024 г.
1023
В Київському Національному університеті будівництва та архітектури відбудеться розширене засіда...
Почтовая рассылка Build Portal для участников строительного бизнеса
Только самое важное
*один раз в неделю
Андрей Озейчук – строитель с 27-летним опытом, основатель компаний Rauta, Kovlar и Teza, предс...
26 июня 2023 г.
193
Андрій Озейчук – будівельник з 27-річним досвідом, засновник компаній Rauta, Kovlar та Teza, г...
18 марта 2024 г.
3506
BUILD PORTAL - Агрегатор новин
  • Збираємо всі існуючі новини будівельного ринку в одному місці
  • Унікальний "SMART рубрикатор" (розумний рубрикатор): це дуже деталізований по кожному напрямку рубрикатор аби ви змогли швидко знайти всі згруповані матеріали з потрібної теми
Build portal - українське народне медіа - без впливу оліграхів та влади!