РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.670 EUR: 42.520
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.670
EUR 40.000 41.000 42.520
USD 39.450 39.830 39.670
EUR 42.280 42.850 42.520
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Коли торкнешся дна ногами, тільки від тебе залежить втопитися, чи відштовхнутися від нього на поверхню

Ольга Ворона, директор ТОВ «Пенетрон Україна» розповіла, як в умовах війни змінилась робота компанії, яка спеціалізується на унікальних технологіях підвищення довговічності бетону
6557 21.03.2024 в 05:28



24.02.22 вся Україна відчула дно ногами: здавалося, що це кінець, що далі тільки руйнації, зубожіння і смерть. Смерть стала синонімом до Життя, життя в Україні.

Тоді не вкладалося в голові як таке могло статися із нами: народом який НІКОЛИ не починав війн і не мав територіальних або культурних претензій до будь-кого. Як могли так підло, посеред ночі вдертися до теплих снів наших дітей…

Але ж ми українці, а українці не вміють коритися долі! Ми встали на захист себе, своєї держави, свого майбутнього. Того майбутнього, яке хочемо МИ для себе і своїх дітей. Мільйони пішли воювати на полі бою, мільйони лишилися воювати в тилу – воювати із невидимими помічниками смерті: страхом, зубожінням, апатією!

Ми змогли! Ми втримали себе від розпачу і фрустрації! Працює малий і великий бізнес, працює економіка держави.

не є виключенням. 24.02.22 землю вибили з-під наших ніг двічі: війною як такою, та повним крахом бізнесу, що був заснований на співпраці із представниками «запорєбрікового» світу – світу темряви, безумства та смерті.

Всі ми, представники 20 офісів виявилися на тому самому дні: втопитися або відштовхнутися. І ми вибрали другий варіант. Те, що бізнес в минулому мав відношення до агресора не робить його автоматично причетним до зла. Ніхто не міг подумати, що там, «за порєбріком» таке мракобєсіє. Бачить Бог, Американці в 1991 році не думали, що може статися таке, коли будували в них завод для постачання продукції в держави пострадянського світу. Саме тому, нами було прийнято рішення звернутися до Головного офісу в США із пропозицією про співпрацю між Україною та США і прямі поставки продукції із основного заводу в Алентауні, Пенсильванія.

Не зважаючи на всі проблеми 2022 року ми змогли налагодити безперебійне постачання товарів на територію України і увійшли в 2023 рік в повній бойовій готовності до Відбудови.

Хоча продукція і не нова, проте ми вирішили повністю оновити доказову базу її ефективності, всі сертифікати та альбоми технічних рішень. Ми заключили договори із провідними науковими інституціями України – НДІБК, ДЕРЖДОРНДІ, Інститут громадського здоровʼя ім. Марзєєва – для всебічного дослідження та аналізу ефективності нашої продукції. Наразі ми маємо ряд протоколів, що підтверджують абсолютну безпечність нашої продукції для людини та екології в цілому, а також її високу ефективність. Крім того, спільно із НДІБК ми розробили готові технічні рішення для всіх учасників будівельного ринку, що дозволить правильно та швидко імплементувати сучасні технології в будівельний процес.

Такий підхід дозволив нам вийти на 70% від показників довоєнного, але карантинного часу. Це по основним позиціям. Також ми вивели на ринок декілька абсолютно нових продуктів.

Наші американські партнери дуже дивуються силі духу українського народу, адже для них і досі не зрозуміло, як можна будувати тоді, коли постійно з неба сипляться «подарунки»? Як можна інвестувати із ризиком втратити все і  то за секунду. Їм здається, що потрібно десь далеко бігти і сидіти там тихо. Виглядає так, ніби вони інколи навіть бояться питати як ми… Але якщо всі побіжуть, то хто буде відбудовувати Україну, хто будуватиме майбутнє для наших дітей?

Наразі проблем менше не стає, до військових дій додаються ще і логістичні труднощі. Черги на кордоні значно збільшують час доставки і її вартість. Але ми тримаємо ціни на товар, а для особливих обʼєктів пропонуємо найнижчі ціни. Адже відбудова держави це не про гроші, це про громадянську відповідальність.

Таке бачення підтримує і вся команда представників бренду Penetron в Україні та за її межами. Жоден із наших дилерів не покинув країну, всі компанії працюють. Всі тут, щоб будувати наше спільне майбутнє.

За це ми хочемо подякувати їм всім від щирого серця.


Джерело: «Пенетрон Україна»
Інформацію опубліковано на правах реклами

 
 
Интересные новости:
19.02.2024
3195
Дізнайтесь більше про новітнє рішення від "БІГ-СІТІ ЮА" у сфері водовідведення, його переваги та осо...
19.01.2024
22639
Анна Гонтаренко, ТВО виконавчого директора Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва поділил...
02.01.2024
22189
Наталя Козловська, заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України розповіл...