РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.637 EUR: 42.299
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.637
EUR 40.000 41.000 42.299
USD 39.450 39.830 39.637
EUR 42.250 42.730 42.299
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

«НЕЗЛАМНІ»: Головне новорічне привітання від перших осіб будівельної галузі і лідерів ринку

Компанії-лідери, експерти та представники влади вітають із різдвяно-новорічними святами
72038 29.12.2023 в 10:01


Головний комунікаційний майданчик будівельного ринку України Build Portal

представляє


ВІТАННЯ ВІД ПЕРШИХ ОСІБ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ І ЛІДЕРІВ РИНКУ




Дорогі друзі та колеги!

Вітаю вас з Різдвом Христовим і прийдешнім Новим 2024 роком!

2023 рік знову став випробуванням для всієї країни, для кожної галузі, кожного українця. Проте ми всі вистояли і продовжуємо працювати заради одного - Перемоги. 

Будівельний бізнес вкотре доводить, що ми готові гуртуватися, об’єднуватися, співпрацювати та діяти попри будь-які виклики. Будівельники адаптуються до нових умов, залучають свої ресурси для відновлення зруйнованих домівок, інфраструктури, зводять укриття, підтримують економіку та армію. Вже є перші приклади реалізованих проєктів відбудови - 90% членів Конфедерації будівельників України беруть участь у відновленні зруйнованих та пошкоджених об’єктів. 

Ми працюємо заради світлого Незалежного майбутнього України. Але це можливо лише завдяки українській армії, завдяки кожному воїну, захиснику і захисниці. Ми щиро дякуємо за можливість працювати і жити у вільній країні! 

Україна - це одна велика родина! Сім’я є найважливішим в житті кожної людини, тим, що треба берегти, цінувати і захищати. А будівельний бізнес впорається з тим, щоб підтримувати і допомагати усій Україні. Всі українці об’єднані заради однієї мети - Перемоги! 

Я бажаю кожному зустріти Різдво Христове та Новий 2024 рік зі своєю сім’єю, дорогими, близькими людьми. Тими, хто поруч або на відстані, але завжди в серці. Нехай цей рік стане роком повернення українців у свої відбудовані домівки. Роком, коли ми продовжимо виборювати свободу та будувати майбутнє України!

Переможемо і все відбудуємо! Разом до Перемоги! Слава Україні!


Лев Парцхаладзе,
Президент КБУ 

 




ЧИТАЙТЕ ВЕЛИКУ СПЕЦПУБЛІКАЦІЮ: "НЕЗЛАМНІ": ІНСАЙДИ, ПІДСУМКИ РОКУ ТА ПРОГНОЗИ ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ ВЛАДИ І ЛІДЕРІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ




Дорогі друзі!

Маю честь  в цей складний для України час побажати Вам, як і всім українцям, незмінної віри у наші Збройні Сили, переконання,  що  вистоїмо, переможемо, відбудуємо.

Здоров’я і натхнення, успіхів в нашій спільній справі, щастя і благополуччя, сімейного затишку!



Щиро,

Петро Шилюк
Президент Будівельної палати України
Герой України 





Від імені всієї команди ДІАМ бажаю наснаги, успішних проєктів та плідної роботи задля відбудови нашої держави. Віримо у наші сили оборони та якнайшвидшу перемогу, яку ми всі спільно наближаємо!


Олександр Новицький,
Голова Державної інспекції архітектури та містобудування України





Друзі, колеги, партнери!

Вітаю з Новим 2024 роком! 

Ми вкотре довели, що ми незламні, а Україна — непереможна. Наша рішучість та згуртованість — найпотужніша зброя. Тож бажаю усім українцям не втратити цей запал, мати сили продовжувати боротьбу та разом плекати мирне майбутнє. 



Анна Лаєвська,
комерційна директорка «Інтергал-Буд» 





У цей час воєнних випробувань, вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!  Разом Ми і є Україна – земля надій , мрій, сподівань, земля нашої сили і любові!

Новий рік для української бізнес – спільноти – це символ надії та відновлення. Кожен новий проект, який ми створюємо, – це крок до покращення, незважаючи на виклики. Робимо що здатні, робимо тим що є, радіємо кожному дню, віримо-тяжкі часи минуть і ми всьому дамо ладу.

Нехай Новий рік принесе нам МИР, силу та рішучість продовжувати працювати над майбутнім нашої країни. Бажаю всім міцного здоров'я та терпіння, сили волі та невгамовного духу. Спільно ми здатні подалати  будь-які труднощі та сприяти відновленню нашої країни.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!  



Олексій Кулагін,
керуючий власник девелоперської компанії "Омокс"









Кожен новий рік заведено зустрічати з надією та новими сподіваннями. Віра у кращі часи, у кращу долю, майбутнє – це не просто наші побажання. Це та енергія яка дає сил творити.

Бажаємо усім зустріти Різдвяні свята і Новий рік з найдорожчими людьми та загадати найзаповітніше бажання! Вірте у краще, вірте у дива, вірте у себе, вірте у Любов, Життя та Щасливе Майбутнє! Мрії збуваються, а дива – трапляються. Головне кожного дня своїми думками й діями йти до здійснення задуманого!

Кожному читачеві бажаємо достатку й міцного здоров’я. Миру в душі, злагоди й гармонії у вашій сім’ї! Успіхів і удачі, взаєморозуміння, душевної рівноваги, простого людського щастя, добра і любові!

Божого благословення на нові задуми та звершення. Пам'ятаймо, завдяки кому ми маємо змогу у теплій домівці святкувати Новий рік і обіймати своїх рідних! Невтомно дякуємо Захисникам України за цю можливість. Хай береже їх Бог та нас усіх і нашу Україну.


Анна Щербань,
директор з маркетингу Royal House







Хочу висловити подяку співробітникам за відданість та командну роботу, а також нашим партнерам та клієнтам за довгі роки взаємовигідного співробітництва. З оптимізмом і впевненістю у майбутньому України ми чекаємо Нового року, сповнені вірою в перемогу та готові до подальшої відбудови нашої країни.


Юрій Обух,
бізнес-директор «Рууккі Україна».






Дорогі друзі та колеги!

Вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

 
Дякую кожному та кожній, хто захищає нас та нашу свободу. Тим, хто, незважаючи на складні часи, працює на зміцнення нашої країни, та тим, хто в умовах надзвичайної складності бере участь у її відновленні. Наше підприємство – це нероздільна частина країни. Незважаючи на ризики та перешкоди, ми змогли відновити свою роботу у квітні 2022 року. Ми розуміли, що перед компанією стоять не просто бізнесові завдання, а велика відповідальність. Газобетонні блоки активно використовуються у будівництві житла та критичної інфраструктури, а також можуть бути використані для будівництва сучасних фортифікаційних споруд – укриттів та бомбосховищ.

Як і всі українці, ми очікуємо на Перемогу у 2024 році.


Микола Іванченко,
генеральний директор ТОВ «Орієнтир-Буделемент»,
ТМ Стоунлайт






В новому 2024 році ми хочемо всім побажати стійкості! З кожним днем війни стає все важче і важче: ми втомлюємося морально, втрачаємо віру, потроху опускаємо руки. Але наші хлопці гинуть не для цього. Вони гинуть для Перемоги! Всі ми в тилу маємо стояти із рівними спинами і не зневірюватися, не йти поводу у ворога, не здаватися і будувати майбутнє для наших дітей! Не буває безкінечних війн, всі вони закінчуються. А перемога завжди на боці тих, хто до останнього вірить в свою правду і свою волю! Віримо в ЗСУ! Віримо в Україну! Зустрічаємо кожен наш день – як ще один маленький крок на шляху до Перемоги України! Все буде Україна! З Новим Роком!


Ольга Ворона,
директор ТОВ "Пенетрон Україна"









Наші вітання з Різдвом Христовим і Новим роком!
 

У цьому році були плани і є що підсумовувати - завдяки нашим воїнам, які всупереч обставинам захищають нашу можливість активної мирної праці.

Секрет непереможності досить простий: підтримувати один одного і бути щиро вдячним за допомогу іззовні. Саме тому всі показники в нашому бізнесі було досягнуто, незважаючи на виклики.

Для отримання планового позитивного результату потрібно досконало знати ситуацію, ставити реальні цілі і вірити в їхнє виконання. Якщо ваш план виник у вашому мозку, значить, він досяжний!

2024 рік ми дивимося із оптимізмом і вірою в нас усіх!

Ми особисто взяли на себе відповідальність кожного місяця виплачувати заробітну плату нашим працівникам, які захищають Україну від ворога. Ми також допомагаємо їм у придбанні важливих для них речей.

З щомісячного доходу ми виплачуємо певний відсоток на Збройні Сили України.

Окрім того, у нашій компанії працюють колеги, які займаються волонтерством і у вільний час постійно допомагають військовим. Разом ми сила!

Будівельний ринок впевнено йде до показників 2021 року. Можливо, в окремих компаніях і сегментах ринку вони будуть перевершені.

Щодо держави і службовців: необхідно постійно вдосконалювати свої знання і підвищувати свій професійний рівень. Співпраця із рівними або потужнішими робить нас разом непереможними!

 

Слава Україні!

Сергій Стеценко,
генеральний директор ГК «Гант»










Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із прийдешніми новорічними святами!

Сьогодні, коли закінчується другий рік великої війни, хочу побажати вам беззаперечної стійкості, впевненості у власних силах і незламної віри у силу спільних дій. Об’єднавши зусилля, побудуємо щасливе майбутнє незалежної країни! Зичу міцного здоров’я, родинного затишку та професійних звершень!


Єгор Фаренюк,
директор Фонду енергоефективності



 



Вітаю з Різдвом Христовим та Новим 2024 роком! 

Нехай рік прийдешній принесе те, про що мріє кожен українець – Перемогу, Мир і повернення додому усіх наших захисників. Додасть усім нам нових сил та втілить усі наші сподівання та найзаповітніші мрії!

Бережіть себе, свої родини, нашу Україну!


Павло Качур,
голова Асоціації виробників цементу України «Укрцемент»















 
 
 
Интересные новости:
18.01.2024
35922
Єгор Фаренюк, директор Фонду енергоефективності поділився підсумками роботи Фонду і  планами на...
18.01.2024
39121
Павло Качур, голова Асоціації виробників цементу України «Укрцемент» підвів підсумки рок...
17.01.2024
38139
Петро Куліков, ректор Київського національного університету будівництва і архітектури підвів підсумк...
21.03.2024
6563
Ольга Ворона, директор ТОВ «Пенетрон Україна» розповіла, як в умовах війни змінилас...
19.02.2024
3264
Дізнайтесь більше про новітнє рішення від "БІГ-СІТІ ЮА" у сфері водовідведення, його переваги та осо...
19.01.2024
22643
Анна Гонтаренко, ТВО виконавчого директора Асоціації Український Центр Сталевого Будівництва поділил...