РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Справжній PENETRON американського походження!

PENETRON значно розширив лінійку матералів, які постачаються в Україну
5279 03.03.2023 в 07:35

– це всесвітньо відомий бренд кристалічних гідроізоляційних матеріалів американського походження. Історія компанії починається з невеличкого виробництва в 1970-х роках в штаті Пенсильванія, США. З тих пір масштаби компанії розширилися до більше, ніж 120 офісів по всьому світу із центральним в Нью-Йорку, та 5 заводів по всьому світу. Однак, основним, де виробляється вся лінійка матеріалів, лишається завод в Аллентауні, Пенсильванія.

Саме з основного заводу наразі і постачається лінійка матеріалів Penetron в Україну.

Нажаль, багато учасників будівельного ринку України, знають продукцію як російську. Проте, це зовсім не так. В Росії дійсно є завод, що належить на праві власності представникам рф, проте технологія і основний діючий інгредієнт постачається на всі заводи світу виключно із США. Ні на одному із заводів світу не має замкнутого циклу виробництва.

Із початком повномасштабної агресії із боку рф, ми звернулися до центрального офісу в Нью-Йорку із проханням налагодити прямі поставки в Україну із США. На той момент в Україні єдиним імпортером товарів Пенетрон із рф було їх представництво ТОВ Пенетрон-Київ, що належить громадянину росії і діяльність якого наразі призупинена.

За підтримки президента компанії Penetron International, LTD – Roberta Revera – нами було організовано спільне американсько-українське підприємство «Penetron Україна». І вже у червні 2022 до нас приїхав перший контейнер із справжнім американським матеріалом.

На наше звернення до центрального офісу щодо легітимності роботи представництва в рф, нам було повідомлено, що економічні відносини між офісами було припинено, інгредієнти на завод більше не постачаються, проте заборонити їм працювати центральний офіс не вправі, так як юридично не має на них впливу.

Зважаючи на той факт, що певна кількість активних інгредієнтів була поставлена в росію ще до війни та низький в звʼязку із війною рівень попиту на ринку рф, завод все ще має що виробляти і продавати.

Проте в Україні їх продукція більше не представлена взагалі, товарних запасів у офіційних представників продукції виробництва рф немає!

Всі офіси, що працювали раніше, продовжують працювати і надалі, але виключно із американським продуктом. Повний перелік представництв ви завжди можете переглянути на сайті https://www.penetron.ua/dealers.

Окремо, хочемо зазначити, що ми значно розширили лінійку матералів, які постачаються в Україну.

Крім, звичних всім кристалічних гідроізоляційних матеріалів Penetron, ми пропонуємо:

  • Сілери Peneseal. Це матеріали, що дозволяють зміцнити, ущільнити та знепилити бетонні підлоги один раз і назавжди. Крім того, матеріал можна використовувати як догляд за бетоном на етапі тужавіння, що відразу робить поверхню міцною і запобігає пилюченню та висолоутворенню в процесі експлуатації. В комплексі із Peneguard та якісним шліфуванням, поверхня, оброблена Peneseal, набуває високих показників блиску та світловідбиття. Peneseal Pro – це якісний захист від небажаної вологи для зовнішніх паркувальних майданчиків, палубних терас, мостових переходів та інших обʼєктів, що піддаються впливу атмосферної вологи.
  • Ремонтні суміші Surfix. Широка лінійка матеріалів із високими показниками міцності та коротким терміном схоплювання, що призначені для ремонту та відновлення бетонних конструкцій різного типу призначення.
  • Матеріали для відновлення та влаштування підлог Leveline, Renew, STX. Преміальні матеріали для влаштування нових та відновлення старих стяжок підлог, що можна монтувати по будь-яким основам, включаючи дерево, плитку, гіпс.
  • Системи захисту бетону від біоруйнування під впливом сірчаної кислоти BioMic та Penetron ARC.

Всі з перелічених матеріалів вже доступні для замовлення в Україні, сертифіковані на базі НДІБК.

Ми активно працюємо із провідними лабораторіями та науково-дослідними установами щоби підтвердити якість продукцію та її економічну ефективність в будівельному процесі.

Penetron Україна завжди відкрита для співпраці із усіма учасниками ринку!


Джерело: Penetron Україна
Інформацію опубліковано на правах реклами
 

 
 
Интересные новости:
24.02.2023
6780
Сьогодні річниця початку повномасштабної війни росії проти України. Дякуємо всім Героям, які захищаю...
23.02.2023
4564
Аспекти якості Ruukki та клієнтський досвід, як ознака успішної роботи...
25.01.2023
3807
Ассортимент строительных материалов и преимущества сотрудничества с магазином «КУБ»...
25.04.2024
952
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...
01.04.2024
3270
Співпраця Рууккі Україна з компаніями, які долучилися до програми “єВідновлення”, с...
20.03.2024
4041
Український підрозділ Ruukki оголосив про відкриття власного тренінг-центру для співпраці з партнера...