РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.602 EUR: 42.441
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.602
EUR 40.000 41.000 42.441
USD 39.450 39.830 39.602
EUR 42.280 42.850 42.441
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Главное поздравление с Днем строителя от первых лиц отрасли и лидеров рынка

Первые лица строительной отрасли, представители власти и компании - лидеры строительного комплекса Украины поздравляют участников рынка с профессиональным праздником
30581 09.08.2021 в 08:45




Главная коммуникационная площадка строительного рынка Украины Build Portal

представляет

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПЕРВЫХ ЛИЦ ОТРАСЛИ И ЛИДЕРОВ РЫНКА





Шановні будівельники!

Вітаю з професійним святом!

Кожен об’єкт, побудований вами, — це нова сторінка можливостей і розвитку.

Коли ви будуєте нові стадіони та спортивні майданчики – країна інвестує у майбутніх чемпіонів світу. Коли ви будуєте сучасні школи та садочки — країна виховує нових талановитих вчених. Коли ви споруджуєте будинки – країна забезпечує комфортом кожного з нас. Коли ви будуєте лікарні — країна рятує людей.

Дякую вам за вашу наполегливу працю. За те, що щоденно, цеглина за цеглиною, метр за метром розбудовуєте всю Україну. Наснаги та успіхів у роботі!



Міністр розвитку громад та територій
Олексій Чернишов





ЧИТАЙТЕ: ИНСАЙДЫ И ПРОГНОЗЫ: первые лица отрасли о достижениях и законодательных инициативах в сфере градостроительства






Строитель – самая мирная и созидающая профессия. Украинский девелопмент в последние годы очень динамично развивается. Мы движемся в ногу с мировыми трендами, осваиваем новые технологии, разрабатываем оригинальные конструкторские решения. Мы с вами строим будущее нашей страны! Желаю, чтобы отрасль и дальше развивалась и процветала, а объекты, построенные украинскими строителями становились предметом гордости на международном уровне. 


Президент Конфедерации строителей Украины
Лев Парцхаладзе








Шановні колеги!

Від імені Будівельної палати щиро поздоровляю всіх будівельників країни з нашим професійним святом.

Вдячний вам за повсякденну самовіддану працю, зусилля щодо виконання масштабних завдань, які стоять перед галуззю, передовсім у житловому будівництві.

Переконаний, якщо у країні будується житло – вона має майбутнє, людина тут може планувати майбутнє своє і своїх дітей.

Чекаємо від законодавців, Уряду України посиленої уваги до розвитку будівельного комплексу, законодавчого забезпечення, передовсім у питаннях завершення реформ у сфері містобудування, спорудження доступного житла, реконструкції застарілого житлофонду.  Чекаємо на розробку відповідних цільових державних та регіональних програм.

Будівельники України готові і вміють працювати відповідально, ефективно, з сучасними технологіями і матеріалами.  За нами діло не стане.

Дорогі друзі, у цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, успіхів і наснаги на нові добрі справи. Нехай завжди буде належно оцінений вам нелегкий труд.

Миру і злагоди вашим сім’ям, усій великій Україні!



Президент Будівельної палати України
Герой України            
Петро Шилюк






Уважаемые коллеги и партнеры!

Примите самые искренние поздравления с профессиональным праздником — Днем строителя! Желаем вам неиссякаемого вдохновения, легкости в принятии решений, интересных и прибыльных проектов, а самое главное — крепкого здоровья вам и вашим родным. 



Коммерческий директор компании «Интергал-Буд»
Анна Лаевская






Создание долгосрочных рукотворных активов государства: фабрик, заводов, мостов, дорог, городов и сёл, самых разных объектов социальной и инженерной инфраструктуры, по которым определяют цивилизационный уровень нации – дело рук строителей.

Мы дружны с любыми погодными условиями и ближе всех к природе в самом широком смысле этого слова. Твердый характер, крепкая воля, работоспособность, организационный и профессиональный талант позволяют создавать нам пространства для обычных человеческих историй, историй любви и счастья.

Именно мы, строители, – базис для всех видов деятельности и отраслей национального хозяйства.

Считаю за честь вот уже 47 лет быть причастным к синергии опыта всего мирового сообщества созидателей.

Поздравляю всех, кто посвятил свою жизнь созданию, возведению, проектированию, одним словом – созиданию. С профессиональным праздником – с Днем строителя!



Управляючий собственник
девелоперской компании «ОМОКС»
Алексей Кулагин















Шановні колеги!

8 серпня в Україні відзначають День будівельника!

Це надзвичайно приємна дата, це свято затишку, тепла, краси і добра. Це свято, яке всім людям приносить багато приємних емоцій!

Дякуємо вам за це, наші вельмишановні працьовиті будівельники!

У цей святковий день бажаємо Вам професійних успіхів, доброго і гарного настрою, міцного здоров’я. Віримо, що не згасне Ваше прагнення до якісної роботи, до створення нових і перспективних проектів.

Зі святом Вас – наші БУДІВЕЛЬНИКИ!!!


 
Ректор КНУБА
Куліков П.М.









Шановні будівничі!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!

Роль і значення будівельної галузі для економіки України і для кожного з нас важко переоцінити. Саме ця галузь є серцем економіки кожної країни. більш того, у ваших руках – ключі до комфортного життя українських родин.

У день професійного свята бажаю вам цікавих ідей, втілених у життя проєктів, нових збудованих об’єктів. Нехай ваша праця приносить вам задоволення та гідні оцінки від людей.

Цеглина до цеглини, міцно й на віки хай будується щастя у ваших долях, а стіна ваших надій і радості буде надійною і непорушною.

Бажаю вам постійно вдосконалювати майстерність, отримувати задоволення від вашої прекрасної праці.

Міцного здоров'я вам, життєвої енергії, родинного щастя і достатку!

Хочу запевнити, що Держмолодьжитло й надалі буде вашим надійним партнером у нашій спільній благородній справі – забезпеченні українців якісним власним житлом.



Зі щирою повагою,
Голова правління Держмолодьжитла,
Сергій Комнатний






Шановні партнери, колеги, друзі!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня будівельника!     

Професія будівельника здавна була овіяна народною шаною та великою позитивною силою. Ви ті, хто дарує нам радість домашнього затишку і побутового комфорту, робить життя українців більш якісним та зручним.

Ми завжди згадуємо кому зобов'язані успіхом в грандіозних будівництвах і створенню міст та житлових кварталів. З розвитком будівельних технологій робота будівельників кожного дня потребує нових знань та навичок, якими ви завзято оволодіваєте. Ви завжди на першому плані економіки країни. І від високого професіоналізму будівельника залежить процвітання держави.

Хай у вашому фундаменті завжди будуть фінансова стабільність, у проекті нові амбіційні об’єкти, а стіни та дах надійно захищають від негараздів, криз та невдач.

Здоров’я та успіхів вам, шановні колеги, натхнення і благополуччя сім’ям. Нехай ваша праця приносить радість і достаток, зручність і затишок!

Зі святом!                                                                      

З повагою,
В.о. генерального директора ТОВ «Київський Міжнародний контрактовий ярмарок»
Директор Міжнародної будівельної виставки InterBuildExpo
Олександр Безрадецький






Із введенням в Україні карантину чимало галузей могли працювати віддалено. Однак це не стосувалося будівельної сфери. Будівництво – не та діяльність, яку можна виконувати, зачинившись удома. В складний і непередбачуваний період багатотисячна галузь продовжувала свою роботу, що підтверджується позитивними показниками Держкомстату. А це – нові дитсадки та школи, житлові будинки, нові громадські простори, інфраструктура і так далі. Я хочу висловити повагу всім будівельникам, хто обрав цю нелегку, ризикову та важливу професію! Я бажаю здоров’я вам і вашим родинам, благополуччя та достатку, злагоди та миру!

Головний редактор «Commercial Property /
Все про ринок комерційної нерухомості»
Тетяна Антонюк






Будівельний комплекс робить великий внесок в скарбничку економічних досягнень сучасної України.

За мільйонами квадратних метрів новобудов, десятками нових виробництв, тисячами кілометрів доріг, відремонтованими мостами і відновленими аеропортами, сотнями дитячих садків, шкіл, амбулаторій та спорткомплексів стоїть величезна праця працівників будівельної галузі - архітекторів, проектувальників, виконробів і, звичайно ж, будівельників.

Працю будівельника по праву називають самою мирною і творчою професією.

Руками будівельників змінюються, молодшають і кращають наші міста і села. У все, що створено вами, вкладені не тільки сили і знання. У кожному будівельному об'єкті - тепло ваших рук, любов до рідної землі!

Перед будівельниками стоять зараз непрості завдання. Україна активно гармонізує свої будівельні норми до вимог будівельного ринку ЄС. Це означає що змінюється законодавство, підвищуються вимоги до якості і термінів виконання робіт, впроваджуються більш досконалі технології і матеріали.

Ваша праця - це завжди творчість і рух вперед, основа стабільності і благополуччя суспільства. Нехай побудовані вами будівлі і споруди будуть красивими, міцними, надійними і служать багато років.

Бажаємо вам успішної роботи, нових цікавих проектів і об'єктів, якими буде пишатися не одне покоління! Здоров'я, достатку і благополуччя вам і вашим родинам!



З повагою,
Голова Асоціації «Укрцемент»                                                  
Павло КАЧУР







Вітаємо усіх працівників будівельної галузі із Днем Будівельника!

У День будівельника бажаємо вам, шановні професіонали, міцного здоров’я, оптимізму та творчої наснаги, дружного колективу, успішних проектів та фінансової стабільності.

Ваша суспільна місія є соціально-важливою і відповідальною. Адже саме ви створюєте промислові та інфраструктурні об’єкти, житло та громадські споруди.

Будівельна галузь – фундамент сильної економіки. Це – інноваційні школи, лікарні, центри адмінпослуг, мультифункціональні культурні центри на території об’єднаних громад. Це – сучасні технології, нові робочі місця і загалом – інфраструктурне відродження країни.

Кожен реалізований успішний проект є інвестиційним маяком, що залучає у розвиток країни іноземні та внутрішні капітали.

Нехай ваша нелегка праця приносить задоволення, впевненість, а життя радує веселими святами, щирими почуттями і реалізацією мрій!

 

Президент Національної спілки
архітекторів України
Чижевський О.П.



































 
 
Интересные новости:
28.07.2021
11709
24 липня відбулось святкування 5–го Дня Народження ЖК «Нова Англія». Найяскравіші ...
27.07.2021
8895
23-25 липня відбувся Всеукраїнський Архітектурний Фестиваль PROSTONEBA. Команда Build Portal підготу...
21.07.2021
1853
9 липня 2021 року в Києві відбулася XI Міжнародна бізнес-зустріч, яка пройшла у форматі битви кращих...
24.04.2024
2825
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...
19.04.2024
6449
Команда Build Portal підготувала фотозвіт з Recovery Construction Forum Ukraine, який відбувся ...
17.04.2024
3931
Мета консультацій – зібрати пропозиції щодо ініціатив, запропонованих у законопроєкті «П...