Банк | Покупка | Продажа | НБУ |
USD | 39.800 | 40.300 | 41.289 |
EUR | 40.000 | 41.000 | 44.968 |
USD | 41.070 | 41.490 | 41.289 |
EUR | 44.750 | 45.430 | 44.968 |
Власники замку Х століття в італійському регіоні Умбрія реставрували споруду та перетворили її на готель на 36 номерів з рестораном, басейном і спа.
Граф Бенедикт Больца придбав маєток Рескьо площею півтори тисячі гектарів у 1994 році. Спершу родина аристократів відновила будинки й оселилася в них, а далі вирішила взятися за тисячолітній замок.
Реставраційні роботи тривали десять років. Власники прагнули створили сучасні комфортні умови, не порушивши старовинну архітектуру.
Номери оздобили теракотовою цеглою й плиткою, дерев’яною підлогою, лляними шторами, мармуровим і латунним декором від місцевих майстрів і картинами й фотографіями, знайденими у місцевих антикварних крамницях.
Сам Бенедикт Больца розробив дизайн і змайстрував ліжка та лампи. Власне, у нього є свій бренд меблів BB for Reschio.
Один із номерів займає три поверхи, і включає дві спальні, вітальню та терасу на даху з ванною просто неба.
У ресторані замку готують страви італійської кухні з продуктів, вирощених у маєтку.
Між двома автентичними будівлями спорудили скляний атріум із пальмами, де гості замку можуть проводити час за читанням, бесідами та смакуванням коктейлями й тістечками з бару.
Крім того, в одній із башт облаштували ще один ресторан із легкими закусками та напоями.
Спа розмістили у підвальному приміщенні з кам’яними склепіннями. Тут облаштували хаммам, сауну та басейн.
Гості можуть досліджувати маєток пішки або на велосипедах, або ж взяти уроки верхової їзди.
Заборонено і буде заблоковано:
- реклама
- спам та шахрайство
- образи, дискримінаційні висловлювання
Редакція не модерує коментарі, відповідальність за зміст коментарів несе автор коментаря. Редакція Build Portal залишає за собою право не погоджуватись з думкою автора коментаря, проте надає свободу слова відповідно до ст. 21, 24 та ст. 34 Конституції України.
Шановні читачі, читайте коментарі вдумливо, пам'ятайте, що автором коментарів можуть бути різні джерела.