РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.637 EUR: 42.299
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.637
EUR 40.000 41.000 42.299
USD 39.450 39.830 39.637
EUR 42.250 42.730 42.299
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

4 заступники Міністра розвитку громад та територій України. Хто вони і за що відповідають

Хто нові заступники Міністра розвитку громад та територій України і за які напрямки роботи відповідає кожен з них
2187 06.05.2020 в 10:24


4 зами Міністра: хто вони і що робитимуть

На посаду Першого заступника призначено Василя Лозинського. Профільними заступниками призначено В’ячеслава Негоду, Наталію Хоцянівську та Анну Коваленко.

Перший заступник Міністра Василь Лозинський буде опікуватися  державною політикою у сфері будівництва, містобудування, просторового планування територій та архітектури, технічного регулювання та енергоефективності у будівництві, питаннями євроінтеграції.

Василь Лозинський займав посади у Мінфіні, Львівській ОДА, очолював обласну асоціацію місцевих рад «Ради Львівщини», має досвід роботи у сфері інвестиційної політики, торгівлі та промисловості.

Уряд призначив трьох заступників міністру розвитку громад. Що про них відомо

Сфера повноважень заступника Міністра В’ячеслава Негоди – формування та реалізація державної політики у сферах територіальної організації влади, адміністративно-територіального устрою, розвитку місцевого самоврядування.

Заступник Міністра має багаторічний досвід роботи в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади. У свій час він обіймав посади, зокрема, міського голови Тернополя та першого заступника виконавчого директора Асоціації міст України. Також працював в комітеті ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування та Секретаріаті Кабінету Міністрів України. Останні 6 років В’ячеслав Андронович працює заступником Міністра в Мінрегіоні.

Наталія Хоцянівська відповідає за забезпечення формування та реалізацію державної політики у галузі житлово-комунального господарства, благоустрою населених пунктів, поводження з побутовими відходами, поховання, технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна, питної води та питного водопостачання.

Наталія Володимирівна пройшла трудовий шлях від муляра до провідного економіста в будівельній галузі. Тривалий період працювала в податковій інспекції, останні п’ять років очолювала Департамент економіки систем життєзабезпечення Міністерства розвитку громад та територій України.

Анна Коваленко координує та забезпечує ефективну роботу в напрямку формування державної політики у сфері регіонального розвитку, а також відновленням систем життєзабезпечення громад на підконтрольній українській владі території Донецької та Луганської областей.

Анна Миколаївна була членом Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Верховної Ради України IX скликання, останній час займала пост заступника Керівника Офісу Президента України.

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов поздоровив заступників з призначенням та висловив впевненість, що разом вони неодмінно впораються з усіма викликами та завданнями.

Як зазначив очільник Мінрегіону Олексій Чернишов, «в такому фаховому складі Міністерство розвитку громад та територій України продовжить реалізацію низки завдань, які стосуються регіональної політики, реформи децентралізації, житлово-комунального господарства, енергоефективності, будівництва тощо. Треба миттєво пристосовуватись до нових реалій, і робота в умовах карантину довела, що навіть дистанційно можна ефективно та вправно вирішувати нагальні питання. Зараз, поступово виходячи з карантину, сподіваюсь, ми пришвидшимо започаткований темп та розпочаті процеси і реформи, за  них  відповідатимемо  цією командою».

Зверніть увагу УВАГА! ОПИТУВАННЯ щодо впливу карантину на роботу виробників будівельних матеріалів та їх розповсюджувачів 


ЧИТАЙТЕ ГЛАВНЫЕ НОВОСТИ О КОРОНАВИРУСЕ, ПРОГНОЗЫ И СОВЕТЫ ДЛЯ СТРОИТЕЛЕЙ, переходите в спецтему "Короновирус и строителство - прогнозы и советы"
 

 
 
Источник: minregion
 
 
Интересные новости:
05.05.2020
4376
29 квітня 2020 року Мінрегіоном було розроблено та оприлюднено новий проєкт Закону України &laq...
05.05.2020
233187
Правительство одобрило пакет антикризисных мер для стабилизации энергорынка...
03.05.2024
1487
У 2024 році таких кредитів буде третина, далі – переважна більшість...
02.05.2024
2533
Підземні школи стануть освітньою платформою для дітей одразу декількох районів обласного центру, а&n...
02.05.2024
1419
На тлі високих темпів зростання закупівельних цін підприємства всіх секторів, що беруть участь в опи...