РУС УКР РУС ENG
НБУ: USD: 39.383 EUR: 42.317
Банк Покупка Продажа НБУ
USD 39.800 40.300 39.383
EUR 40.000 41.000 42.317
USD 39.300 39.799 39.383
EUR 42.200 42.720 42.317
Ми допрацьовуємо BuildPortal. Зовсім скоро він стане ще кращим!

Як Україну представляли у Європі: 61-й Конгрес UFEMAT, Монтре (Швейцарія)

Щорічні Загальні збори та Річна конференція Європейської асоціації виробників та продавців будматеріалів відбулась 17-19 жовтня. Дізнайтесь, про що говорили українські та європейські виробники будматеріалів
2601 05.11.2019 в 08:12


Курортне місто Швейцарської рів'єри на березі Женевського озера 17-19 жовтня об’єднало учасників Щорічних Загальних зборів та Річної конференції Європейської асоціації виробників та продавців будматеріалів – Тhe European Association of National Builders Merchants Associations and Manufacturers (UFEMAT).

На цю подію приїхали професіонали з усіх куточків Європи, щоб поділитися ідеями і найкращими практиками. Інтереси всіх учасників Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів на Конгресі UFEMAT цього року представляв Дмитро Щебетенко,  директор департаменту міжнародних продажів FOMALGAUT GROUP. Дмитро Щебетенко розповів, що під час заходу була можливість налагодити зв’язки з європейськими колегами, що відкриває багато можливостей українським виробникам взагалі та ТМ POLIMIN зокрема.

Дмитро Щебетенко підкреслив, що компанія ФОМАЛЬГАУТ-ПОЛІМІН разом зі СПІЛКОЮ підтримує створення єдиного європейського ринку, на якому буде вільний потік товарів та послуг. Для цього необхідно гармонізувати українські стандарти з європейським законодавством стосовно будівельних матеріалів, пакування, екологічної безпеки, енергоефективності і т.д.

ФомальгаутПолімін

«Відвідування Конгресу і переговори з президентом UFEMAT – Джоном Ньюкомбом (за сумісництвом в.о. Генерального директора Федерації дистриб’юторів будматеріалів Великобританії) підтвердили правильність обраного нами вектора розвитку на будівельному ринку ЄС, – ділиться Дмитро Щебетенко. – Також дуже цікавою була зустріч з Генеральним секретарем UFEMAT паном Марниксом Ван Хоем, під час якої були проведені переговори щодо можливості просування українських будівельних матеріалів і ТМ POLIMIN на території європейських країн спільного з ключовими гравцями світового ринку».

ФомальгаутПолімін

Формат цьогорічної Конгресу можна назвати «інтерактивною формулою», бо програма була дуже насиченою. При цьому деякі виступи спікерів запам’яталися особливо.

  • Один з найважливіших викликів сьогодення – оцифрування даних щодо будівельних матеріалів, технологій та сервісів усього ланцюга ВИРОБНИК-ДИСТРИБ'ЮТОР-ПРОФПРАЦІВНИК. Звичайно, до цього ланцюга слід також додати інженерів, розробників, архітекторів. Тому для міжнародного співробітництва важливо використовувати єдиний/універсальний формат даних у різних країнах. Про це доповідав Ян Янсе, президент ETIM-International. ETIM (Elektro-Technisches InformationsModell) – найпопулярніший та найперспективніший цифровий стандарт використання та обробки даних щодо будівельних матеріалів в Європі.
  • Доповідь  Нила Мак Миллана, директора з політичних питань та торгівлі EuroCommerce про внесення змін до європейського законодавства щодо дистриб’юторів будівельних матеріалів. Нил Мак Миллан є постійним представником галузі будівельних матеріалів у Брюсселі. Він з колегами розробляє економічну угоду виходу Великої Британії з ЄС з найменшими втратами для будівельної галузі.
  • Про екологічні аспекти економіки і будівельної галузі  розповів Карел Геммеке,  інноваційний директор компанії з виробництва пакування VAL-I-PAC. Пан Карел Геммеке представив успішний досвід повторного використання переробленої упаковки будівельних матеріалів без втрати експлуатаційних характеристик. Так, для виробництва інноваційних продуктів використовується 50% первинної сировини і 50% переробленої.

Взагалі, серед тем для обговорення учасники Конгресу окремо виділили місце упаковці будівельних матеріалів, екології та новітньому екологічному законодавству. Цього року навіть вперше в історії UFEMAT був обраний благодійний партнер – міжнародна організація UNICEF – для реалізації проекту будівництва школи в Африці з цеглою з переробленого пластику.

Більш детальна інформація щодо Конгресу UFEMAT: www.ufematcongress.eu








Джерело: прес-служба компанії ФОМАЛЬГАУТ-ПОЛІМІН
Інформацію опубліковано на правах реклами



 
 
Интересные новости:
05.11.2019
1806
Навчально-практичний центр «Śnieżka» упроваджено на базі Державного навчального закладу ...
31.10.2019
4998
Основанный в Украине проект 3DPLODDER™ ориентирован на серийное производство мобильных строите...
28.10.2019
2054
Продукція Ruukki виготовляється за оригінальними технічними специфікаціями, які повністю ідентичні д...
09.05.2024
2356
8 травня весь цивілізований світ відзначає День пам’яті і примирення та День перемоги над...
05.05.2024
1142
Команда Build Portal вітає з Великоднем!...
25.04.2024
1441
«Бетон від Контур» використовує тільки високоякісні компоненти та контролює кожен етап в...