Банк | Покупка | Продажа | НБУ |
USD | 39.800 | 40.300 | 41.876 |
EUR | 40.000 | 41.000 | 43.511 |
USD | 41.700 | 42.185 | 41.876 |
EUR | 43.330 | 44.030 | 43.511 |
Також техніка особливо актуальна для великих сімей та частих посиденьок, коли накопичується велика кількість посуду. З відповідною технікою можна ознайомитись за посиланням https://stylus.ua/uk/posudomoechnye-mashiny-807/, де є великий асортимент варіантів під будь-які цілі та завдання. Техніка автоматизує процес, гарантує якісне очищення та витрачає мінімальну кількість води.
Це одна із важливих характеристик. Техніку можна розділити на такі категорії:
Виробники пропонують як «соло» моделі, так і варіанти, що вбудовуються, щоб зберегти єдність дизайну кухні і гармонію. Повнорозмірні посудомийні машини використовуються великими сім'ями або в ресторанах та готелях. Для сім'ї із 1-2 осіб оптимально підійдуть малогабаритні варіанти.
Посудомийні машини можуть не просто мити посуд, а й висушити його. У різних моделях та від різних виробників є відповідні функції, можливості та програми:
1. Інтенсивний 70 °C. Ідеальний варіант для сухого посуду, де на поверхні є рештки їжі. Приблизний час роботи від 135 до 165 хвилин;
2. Автоматичний (звичайний) 45-65 °C. Режим для середньо забрудненого посуду, миття зазвичай триває 135 хвилин;
3. Біо 50 °C. Стандартний режим програми, але для посуду з порцеляни, кераміки та скла, час миття займе до 175 хвилин;
4. Делікатний (скло) 40 °C. Виключно для посуду зі скла та порцеляни, вплив води та миючих засобів делікатний, тому посуд повинен бути з мінімальними забрудненнями. Мийка займе близько 115 хвилин;
5. Експрес 65 °C. Ідеальний варіант для швидкого миття до 60 хвилин, але посуд повинен бути трохи забрудненим. Висушування за такого режиму найчастіше виключено;
6. Швидкий 40 °C. Сушіння відсутнє, для легко забрудненого посуду, займе близько 40 хвилин;
7. Попереднє полоскання (замочування). Попередньо сильно забруднений посуд замочується для легкого відшарування залишків їжі та жиру. Підходить для скороварок, каструль та казанків;
8. Гігієнічний 70°C. Режим для видалення залишків їжі та бактерій, відмінне рішення для підготовки посуду у разі, якщо вона використовуватиметься дітьми.
9. Половинне завантаження. Режим для мінімальної кількості посуду із суттєвою економією води та миючого засобу.
Заздалегідь потрібно в усьому розібратися та адаптуватися до тих чи інших режимів.
Джерело: stylus.ua
Інформацію опубліквано на правах реклами
Заборонено і буде заблоковано:
- реклама
- спам та шахрайство
- образи, дискримінаційні висловлювання
Редакція не модерує коментарі, відповідальність за зміст коментарів несе автор коментаря. Редакція Build Portal залишає за собою право не погоджуватись з думкою автора коментаря, проте надає свободу слова відповідно до ст. 21, 24 та ст. 34 Конституції України.
Шановні читачі, читайте коментарі вдумливо, пам'ятайте, що автором коментарів можуть бути різні джерела.